Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen Uyanırken
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 244886" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gün açtı, aydınlık uzak ülkelerde </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Şimdi sessiz kuşlar, martılarınsa sesi kısık </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollar heyecanlı, flu tepeler ardında </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen güneşin ötesinde güne uyanırken</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen uyanırken yetim soluklar bıraktım bu şehirde </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kimsesiz gözyaşları düştü yanaklarıma </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Tuzu yaktı tenimi, acılar duydum özleme dâir</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kışlar yaşadım yarın bilmez Yeldalarda </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen uyanırken, buralarda ezanlar uyardı beni</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Firuze kubbelerden. Minbere baktım da ağladım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Avunmayı öğrettim kendime hülyalarınla </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gün açarken, uzak ülkelerde sen uyanırken</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen uyanırken ay düşer pencereme ıssız</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bir buğu iner göklerden: heyecan ve sükûn</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ölümlü alnım secdede, bin bir huzuz</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen uyanırken ölümsüz olsam yarın</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 244886, member: 1008778"] [SIZE=4][COLOR=red]Gün açtı, aydınlık uzak ülkelerde [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Şimdi sessiz kuşlar, martılarınsa sesi kısık [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollar heyecanlı, flu tepeler ardında [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sen güneşin ötesinde güne uyanırken[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sen uyanırken yetim soluklar bıraktım bu şehirde [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kimsesiz gözyaşları düştü yanaklarıma [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Tuzu yaktı tenimi, acılar duydum özleme dâir[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kışlar yaşadım yarın bilmez Yeldalarda [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sen uyanırken, buralarda ezanlar uyardı beni[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Firuze kubbelerden. Minbere baktım da ağladım [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Avunmayı öğrettim kendime hülyalarınla [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Gün açarken, uzak ülkelerde sen uyanırken[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sen uyanırken ay düşer pencereme ıssız[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Bir buğu iner göklerden: heyecan ve sükûn[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Ölümlü alnım secdede, bin bir huzuz[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sen uyanırken ölümsüz olsam yarın[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen Uyanırken
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…