Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sen Varsav Yar...Herşey Bana Yar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 124111" data-attributes="member: 11723"><p><strong>Sen Varsan Yar...Herşey Bana Yar...</strong></p><p></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Aradığım sendin güle dönerken şafaklar, küllenirken akşamlar…</span></span></span></em></strong></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Gül kızıllığında müjdeler aradım ebruli bulutlardan hüzme hüzme süzülürken ışıklar.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Çöl benim içimde, acı benim içimde. Mecnun’un, geceler ve gündüzler boyu Leyli iniltilerini bir ney gibi dinleyen kum taneleri ayaklarımın altında ateş ateş çoğalırken, geceyi özlüyorum.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Gecelerde dolunaylar gibi doğasın diye ufkumda yar!...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Çölün sessizliğine düşerken yıldızlar, yüreğimin kuytularına serinlikler insin cennet cennet ne olur! </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Bir aslan avcısının çölün hür ufuklarında geceyi yorumlayıp da, </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">“Ebedi ve ezeli Sevgilinin dört duvar arasına sıkıştırılamayacağını anladım.” deyişi gibi ben de gönül semalarımda yıldız yıldız beliren mühürlerine bakıp seni yaşamak istiyorum içimde Ey Sevgili!...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Benim için her gül yaprağında sen, her yağmurda sen, her rüzgarda sen… </span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Varlığım seninle… </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Zamana senin adınla mühür vuruyorum. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">O mühürler ki, zamanın sonsuza uzandığı yerde ancak yine senin adınla açılır,yine senin adınla okunur.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Gönlümün gaflet çölünde perişan düştüğü demlerde hasretimi affıma ferman say da ne olur ötelerin tütsüsüyle yeni mühürler vur yüreğime... </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Zaman ırmağının donduğu ötelerde de açılacak sonsuza uzanan yeni mühürler...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Yüreğim seninle mühürlensin...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Adım, adınla bilinsin yar!... </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Adımlarım ne yana dönse sana olsun. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Ki, sen her yanımdasın. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Biliyorum şah damarımda akan kan, daha yakın değil bana senden.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Yakınlığın gül tadında yanmaksa eğer uğruna, </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">ne olur beni de yak yaprak yaprak aşkınla. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Bin kerre bozduğum tövbelerden sonra yeni baştan yazılsın gecenin en mahrem saatlerinde aşk kitabım. </span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Kitaplar kitabından nasibime ilkin nasıl adın düşmüşse, yine öyle adınla başlasın satırlar. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Nice gönlü bin parçaya bölen Züleyha bakışlı güzellerin aşk sayfaları rafa kaldırılsın Yusuf kanatlarıyla.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Titreyen dudaklarımdaki son mühür, son isim, son çağrı son tat adın olsun…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Bunu affıma ferman bilirim.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Sen varsan yar,her şey bana yar!</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Vücut zindanında sana müştak gönlüm nice baharlar yaşar adınla yağmur yağmur,demet demet.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Mısır’a sultan olmak değil mi ki ışığa hasret köhne zindanlardan geçiyor,beni de nefsin zindanında esarete mahkum bir Yusuf say da,arındır ve sonra da kavuştur özgürlüğüme yar!...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Bilirsin, özgürlüğüm, sana tutsaklığımdır.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Arzuların kör kuyusuna benim de atılmışlığım vardır. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Ne olur beni de Yusuf’lardan say, yolla ümit kervanlarını, sal rahmet kovanı. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Ufkum senin rahmetinle şenlensin. Göz sahillerimde dalgalar senin adınla coşsun.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Tesellim; hasretimdir, gözyaşımdır, umudumdur…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Bulut bulut dolan yüreğimden sana akıtıyorum gözyaşlarımı yar!... </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Önce adın, sonra adımlarım… </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Ben bir gelirken sen iki gelensin. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Benim için bana benden daha çok yönelensin.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Çağları aşan çağrılarınla günü beş parçaya bölerken, </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #008000">Ne olur her parça benim için bir altın dilim olsun secde secde sana yönelişlerimle...</span></span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 124111, member: 11723"] [b]Sen Varsan Yar...Herşey Bana Yar...[/b] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008000]Aradığım sendin güle dönerken şafaklar, küllenirken akşamlar…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Gül kızıllığında müjdeler aradım ebruli bulutlardan hüzme hüzme süzülürken ışıklar.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Çöl benim içimde, acı benim içimde. Mecnun’un, geceler ve gündüzler boyu Leyli iniltilerini bir ney gibi dinleyen kum taneleri ayaklarımın altında ateş ateş çoğalırken, geceyi özlüyorum.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Gecelerde dolunaylar gibi doğasın diye ufkumda yar!...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Çölün sessizliğine düşerken yıldızlar, yüreğimin kuytularına serinlikler insin cennet cennet ne olur! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Bir aslan avcısının çölün hür ufuklarında geceyi yorumlayıp da, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]“Ebedi ve ezeli Sevgilinin dört duvar arasına sıkıştırılamayacağını anladım.” deyişi gibi ben de gönül semalarımda yıldız yıldız beliren mühürlerine bakıp seni yaşamak istiyorum içimde Ey Sevgili!...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Benim için her gül yaprağında sen, her yağmurda sen, her rüzgarda sen… [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Varlığım seninle… [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Zamana senin adınla mühür vuruyorum. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]O mühürler ki, zamanın sonsuza uzandığı yerde ancak yine senin adınla açılır,yine senin adınla okunur.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Gönlümün gaflet çölünde perişan düştüğü demlerde hasretimi affıma ferman say da ne olur ötelerin tütsüsüyle yeni mühürler vur yüreğime... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Zaman ırmağının donduğu ötelerde de açılacak sonsuza uzanan yeni mühürler...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Yüreğim seninle mühürlensin...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Adım, adınla bilinsin yar!... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Adımlarım ne yana dönse sana olsun. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Ki, sen her yanımdasın. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Biliyorum şah damarımda akan kan, daha yakın değil bana senden.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Yakınlığın gül tadında yanmaksa eğer uğruna, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]ne olur beni de yak yaprak yaprak aşkınla. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Bin kerre bozduğum tövbelerden sonra yeni baştan yazılsın gecenin en mahrem saatlerinde aşk kitabım. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Kitaplar kitabından nasibime ilkin nasıl adın düşmüşse, yine öyle adınla başlasın satırlar. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Nice gönlü bin parçaya bölen Züleyha bakışlı güzellerin aşk sayfaları rafa kaldırılsın Yusuf kanatlarıyla.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Titreyen dudaklarımdaki son mühür, son isim, son çağrı son tat adın olsun…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Bunu affıma ferman bilirim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Sen varsan yar,her şey bana yar![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Vücut zindanında sana müştak gönlüm nice baharlar yaşar adınla yağmur yağmur,demet demet.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Mısır’a sultan olmak değil mi ki ışığa hasret köhne zindanlardan geçiyor,beni de nefsin zindanında esarete mahkum bir Yusuf say da,arındır ve sonra da kavuştur özgürlüğüme yar!...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Bilirsin, özgürlüğüm, sana tutsaklığımdır.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Arzuların kör kuyusuna benim de atılmışlığım vardır. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Ne olur beni de Yusuf’lardan say, yolla ümit kervanlarını, sal rahmet kovanı. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Ufkum senin rahmetinle şenlensin. Göz sahillerimde dalgalar senin adınla coşsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Tesellim; hasretimdir, gözyaşımdır, umudumdur…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Bulut bulut dolan yüreğimden sana akıtıyorum gözyaşlarımı yar!... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Önce adın, sonra adımlarım… [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Ben bir gelirken sen iki gelensin. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Benim için bana benden daha çok yönelensin.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Çağları aşan çağrılarınla günü beş parçaya bölerken, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#008000]Ne olur her parça benim için bir altın dilim olsun secde secde sana yönelişlerimle...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sen Varsav Yar...Herşey Bana Yar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…