Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Sende mi Derse?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 122322" data-attributes="member: 8422"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Yaşıyoruz...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Fani bir dünyanın geçici,aldatıcı heva ve hevasatlarını yaşıyoruz...Nefsimizin peşine takılmış,şeytanın vesvesesine aldanmış o güzellik dediğimiz şeyleri yaşıyoruz...Sanki ebeden dünyada kalacakmışız gibi;Hiç bitmeyecek,yok olmayacakmış gibi bunları yaşıyoruz...Yaşıyoruz;Kulluğumuzu unutarak,sorumluluğumuzdan uzaklaşarak,hakikatlere gözlerimizi kapayarak yaşıyoruz...Kimimiz mal sevdasında,kimimiz makam sevdasında,kimimiz şöhret,kimimiz para,araba,ev ... sevdasında...Hep fani sevdalar...Hep geçici güzellik dediğimiz riyakarane fanilikler...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Halbuki bizler söz vermedik mi ''Kalu Belada''...''Elestü birabbiküm'' demedik mi?...Şahit tutmadık mı melekleri?...Hani sözümüze sadıktık,hani delikanlıydık,hani söz verdik mi ölümümüz pahasına yapardık,hani iki elimiz kanda olsa yapardık,hani emanete sahip çıkardık,hani ihanet etmezdik...Hani...Hani...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Ne oldu bize?...Unuttuk mu verdiğimiz sözleri?...Bize emanet edilenleri?...Görevimizi,Kulluğumuzu,Niçin yaratıldığımız unuttuk mu?...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Söylesene Ey Riyakar,Gafil Nefsim!...Artık bıkmadın mı?...Uslanmadın mı?...Yetmedi mi?...Bilirim sana Efendim(a.s.m) şeytan demiş...Ama yok bundan sana aldanmayacağım...Hicret ediyorum,terkediyorum seni...Bırak peşimi...Ben RABBİME gidiyorum...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Olur da birgün Sultanım,İki Cihan serveri Efendim(a.s.m)beni muhatap alır sorarsa;''Sende mi'' derse ben ''evet bende Ya RASULULLAH(A.S.M)'' dememek için terkediyorum seni...Bırak peşimi...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">YA RABB!...Hicretimi kabul eyle...Habibine(a.s.m)layık eyle...AFFEYLE...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">DÖNDÜR YA RABB!...DÖNDÜR BİZİ YÖNÜMÜZÜ SANA DÖNDÜR!...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">HABİBULLAH AŞKI İÇİN YÖNÜMÜZÜ SANA DÖNDÜR...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span><p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">alıntı </span></span></span></p> <p style="text-align: right"></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">SELAM VE DUA İLE...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 122322, member: 8422"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=DarkGreen]Yaşıyoruz... Fani bir dünyanın geçici,aldatıcı heva ve hevasatlarını yaşıyoruz...Nefsimizin peşine takılmış,şeytanın vesvesesine aldanmış o güzellik dediğimiz şeyleri yaşıyoruz...Sanki ebeden dünyada kalacakmışız gibi;Hiç bitmeyecek,yok olmayacakmış gibi bunları yaşıyoruz...Yaşıyoruz;Kulluğumuzu unutarak,sorumluluğumuzdan uzaklaşarak,hakikatlere gözlerimizi kapayarak yaşıyoruz...Kimimiz mal sevdasında,kimimiz makam sevdasında,kimimiz şöhret,kimimiz para,araba,ev ... sevdasında...Hep fani sevdalar...Hep geçici güzellik dediğimiz riyakarane fanilikler... Halbuki bizler söz vermedik mi ''Kalu Belada''...''Elestü birabbiküm'' demedik mi?...Şahit tutmadık mı melekleri?...Hani sözümüze sadıktık,hani delikanlıydık,hani söz verdik mi ölümümüz pahasına yapardık,hani iki elimiz kanda olsa yapardık,hani emanete sahip çıkardık,hani ihanet etmezdik...Hani...Hani... Ne oldu bize?...Unuttuk mu verdiğimiz sözleri?...Bize emanet edilenleri?...Görevimizi,Kulluğumuzu,Niçin yaratıldığımız unuttuk mu?... Söylesene Ey Riyakar,Gafil Nefsim!...Artık bıkmadın mı?...Uslanmadın mı?...Yetmedi mi?...Bilirim sana Efendim(a.s.m) şeytan demiş...Ama yok bundan sana aldanmayacağım...Hicret ediyorum,terkediyorum seni...Bırak peşimi...Ben RABBİME gidiyorum... Olur da birgün Sultanım,İki Cihan serveri Efendim(a.s.m)beni muhatap alır sorarsa;''Sende mi'' derse ben ''evet bende Ya RASULULLAH(A.S.M)'' dememek için terkediyorum seni...Bırak peşimi... YA RABB!...Hicretimi kabul eyle...Habibine(a.s.m)layık eyle...AFFEYLE... DÖNDÜR YA RABB!...DÖNDÜR BİZİ YÖNÜMÜZÜ SANA DÖNDÜR!... HABİBULLAH AŞKI İÇİN YÖNÜMÜZÜ SANA DÖNDÜR... [/COLOR][/SIZE][/FONT][RIGHT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=DarkGreen]alıntı [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/RIGHT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=DarkGreen] SELAM VE DUA İLE...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Sende mi Derse?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…