Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Seni içimden terkediyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HAFIZ" data-source="post: 34363" data-attributes="member: 803"><p><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: red"><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="color: blue"> İÇİMDEN TERKEDİYORUM</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: red"><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="color: blue">binmediğim</span> <span style="color: blue">hiçbir</span></span> <span style="color: blue">otobüs ,beklediğim hiçbir otobüs kalmadi bu şehirde</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">gittikçe azaliyor hayat</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">neyi erken yaşadiysam hep ona geç kaliyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">sana göçüyorum her sonbahar</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yollarin çikmiyor sevgime</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">unuttuğun yağmurlarin adi saklimda</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">seni içimden terkediyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">susmaktan yoruldum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">kuşlar ve şarkilar bu şehri terkedeli beri</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">efkari dinliyorum gözlerinde</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yaşlarimi yanağima vurmadan öldürüyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">tam sancağimdan yaraliyorum kendimi</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">alnini yüreğime dayadiğin güne bakip</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">seni içmden terkediyorum...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">ne unutacak kadar nefret ettin</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">ne hatirlayacak kadar sevdin</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yikili bir duvar kadar pişman değilsin</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">biliyorum beni hep bulmamak için aradin</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yanilgimdin...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yandiğimdin...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yanginimdin...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">sensizliğe yenilmek sana yenilmekten zor olsada</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">ardimda bir sürü belkiler birakip</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">seni içimden terkediyorum....</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">şimdi içimizde öldürülecek bir ani bile bulamayan iki yarim kaldik</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">tamamlayamadik bizi</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">elinden tutmadin yanlizliğimin </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">içimin mavisi senin okyanusundu</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">al geri veriyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">kiilitleri hep yanliş kapilara vurdum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">sana </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">bensizliği terkediyorum....</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">yarime uzanmayan bütün dallarim kirilsin demiştin.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">aşk içine dolmuşsa nereye kaçabilirsin..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">ne tuhaf dimi</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">içimi acitanda sendin,acimi dindirecek olanda</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">''ya öldür beni dedin yada git benden''</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">içi bulanik bir sevdanin ucunda seni kaybettim</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">aldirmadin aldirmalarima</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">bir gecede yakip yerini</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">şafaklara sattin ihanetini</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">külüme basanlar bile utanirdi yaptiğindan</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">işte soluk bir ömrün son nefesi</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">benden</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">içimden </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'impact'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #0000ff">terkediyorum...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAFIZ, post: 34363, member: 803"] [FONT=arial black][SIZE=6][COLOR=red][FONT=impact][FONT=arial black][COLOR=blue] İÇİMDEN TERKEDİYORUM[/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=arial black][SIZE=6][COLOR=red][FONT=impact][FONT=arial black][COLOR=blue]binmediğim[/COLOR] [COLOR=blue]hiçbir[/COLOR][/FONT] [COLOR=blue]otobüs ,beklediğim hiçbir otobüs kalmadi bu şehirde[/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]gittikçe azaliyor hayat[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]neyi erken yaşadiysam hep ona geç kaliyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]sana göçüyorum her sonbahar[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yollarin çikmiyor sevgime[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]unuttuğun yağmurlarin adi saklimda[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]seni içimden terkediyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]susmaktan yoruldum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]kuşlar ve şarkilar bu şehri terkedeli beri[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]efkari dinliyorum gözlerinde[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yaşlarimi yanağima vurmadan öldürüyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]tam sancağimdan yaraliyorum kendimi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]alnini yüreğime dayadiğin güne bakip[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]seni içmden terkediyorum...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ne unutacak kadar nefret ettin[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ne hatirlayacak kadar sevdin[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yikili bir duvar kadar pişman değilsin[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]biliyorum beni hep bulmamak için aradin[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yanilgimdin...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yandiğimdin...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yanginimdin...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]sensizliğe yenilmek sana yenilmekten zor olsada[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ardimda bir sürü belkiler birakip[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]seni içimden terkediyorum....[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]şimdi içimizde öldürülecek bir ani bile bulamayan iki yarim kaldik[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]tamamlayamadik bizi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]elinden tutmadin yanlizliğimin [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]içimin mavisi senin okyanusundu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]al geri veriyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]kiilitleri hep yanliş kapilara vurdum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]sana [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]bensizliği terkediyorum....[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]yarime uzanmayan bütün dallarim kirilsin demiştin.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]aşk içine dolmuşsa nereye kaçabilirsin..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ne tuhaf dimi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]içimi acitanda sendin,acimi dindirecek olanda[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]''ya öldür beni dedin yada git benden''[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]içi bulanik bir sevdanin ucunda seni kaybettim[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]aldirmadin aldirmalarima[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]bir gecede yakip yerini[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]şafaklara sattin ihanetini[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]külüme basanlar bile utanirdi yaptiğindan[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]işte soluk bir ömrün son nefesi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]benden[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]içimden [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=impact][SIZE=6][COLOR=#0000ff]terkediyorum...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Seni içimden terkediyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…