Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Seni koydum yüreğime
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 125629" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">Seni koydum yüreğime ,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Artık ne sıradan bir aşk ,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ne de geçici sevgi alamaz yerini.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Veremem sana olan sevgimi hiç kimseye</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ben yıllardır yanarken hasretinle;</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Olurda bir gün, bir gün değer verdiklerimin</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> En başında yer almanı hayal ederken</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Şimdi; değerlerin en değerlisi ve sevgilerin en yücesindesin, Sevgili.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Nasıl sunabilirim sana açtığım bu aşk kapısını bir başkasına.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sen ki huzur veriyorsun her ağlayışımda bana,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sen ki rahatlatıyorsun benliğimi her anışımda seni.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Dertlerim sevinç oldu bana, senin çektiğin çile yanında</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Derdimi unutuyorum ey Sevgili! Her anışımda seni.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Seni sevmek bu kadar tatlı, bu kadar güzelken</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Başka aşklarda işim ne...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Dostum sensin, yarim sensin şimdi bana.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ne sahte dostlar gibi sırtımdan vuruyorsun</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ne sahte aşklar gibi vefasız çıkıyorsun</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sen beni büyük bir rahmetle kucaklıyorsun.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Geceler boyunca sana ağlıyorum;</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Göz yaşlarım aktıkça seviniyorum, çünkü ben başkasına değil</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sana ağlıyorum!!!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Hiç ağlarken bu kadar sevinmemiştim, ey Sevgili!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sevinç göz yaşları, hasret göz yaşları bunlar, hasretim sana şimdi,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Nasıl toprak susarsa suya, bende toprak gibi susadım sana.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sen ki ümmetine feda ediyorsun sevdiklerini!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Fatıma, Zehra, Hatice, Kübra, Hasan ve Hüseyin’im</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Feda olsun ümmetime diyorsun...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ne cenneti, ne Burak’ı ne de Mahmut makamını</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> İstemem ümmetim olmayınca diyorsun...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ey Sevgili! Senin ümmetin bunlara layık değil ki,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sevdiklerini feda ettiğin bu ümmet; nasıl şefaatini bekleyebilir ki?</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Bizler! Acizane kullarız, şefkatine muhtacız.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Gün değişti,mevsimler değişti,insanlar değişti</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Artık çağdaş yaşantı varmış bu zamanda</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ümmeti için onca çile çeken, göz yaşı döken Habib’i</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Örnek almak yok şimdi,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Körpecik yürekler perişan, gençler neyin mutsuzluğunu yaşıyor</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Onu bile bilmiyorlar; seni sevmek ayıp geliyor şimdi ki çağa</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Senin hayatını yaşamak, hem de hiç eksiksiz yaşamak var şimdi,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Bunu yaşatmak; gelecek nesillerde bu yaşantıyı görmek var.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Seni yürekten sevmek var şimdi.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ben sana aşığım ya RasulALLAH!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Başka aşk istemem gönlümde; göz yaşlarım sana aksın,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sözlerim seni söylesin, ahlakım senin ahlakın olsun!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Şimdi güllerde solgun, senin hasretinden susamışlar suya!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sana kavuşmayı günbegün arzuluyorum ey Sevgili!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Bitsin artık benim dünya sürgünüm...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Seni sevmek var şimdi;</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Körpecik yüreklerde seni sevmek,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Gelecek nesillerde seni sevmek,</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Bu zamanda seni sevmek, var şimdi...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Selam olsun ebedden ezele kadar ALLAH adıyla dolu yüreklere!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Selam olsun yüreğindeki her şeye rağmen bir tek O' nu arzu edene!...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Selam olsun sessizlikte bile O' nun sesiyle hayat bulana</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Selam olsun O' nun Habibine,enbiyasına,evliyasına...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Selam olsun duasına hatrına yeri ve göğü ayakta tutanlara!...</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Selam olsun Ümmet-i Muhammede</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> BU YARALI GÖNÜL RASULE HASRET...</span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 125629, member: 8422"] [CENTER][SIZE=3][B][FONT=Arial]Seni koydum yüreğime ,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Artık ne sıradan bir aşk ,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ne de geçici sevgi alamaz yerini.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Veremem sana olan sevgimi hiç kimseye[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ben yıllardır yanarken hasretinle;[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Olurda bir gün, bir gün değer verdiklerimin[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] En başında yer almanı hayal ederken[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Şimdi; değerlerin en değerlisi ve sevgilerin en yücesindesin, Sevgili.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Nasıl sunabilirim sana açtığım bu aşk kapısını bir başkasına.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sen ki huzur veriyorsun her ağlayışımda bana,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sen ki rahatlatıyorsun benliğimi her anışımda seni.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Dertlerim sevinç oldu bana, senin çektiğin çile yanında[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Derdimi unutuyorum ey Sevgili! Her anışımda seni.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Seni sevmek bu kadar tatlı, bu kadar güzelken[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Başka aşklarda işim ne...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Dostum sensin, yarim sensin şimdi bana.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ne sahte dostlar gibi sırtımdan vuruyorsun[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ne sahte aşklar gibi vefasız çıkıyorsun[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sen beni büyük bir rahmetle kucaklıyorsun.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Geceler boyunca sana ağlıyorum;[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Göz yaşlarım aktıkça seviniyorum, çünkü ben başkasına değil[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sana ağlıyorum!!![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Hiç ağlarken bu kadar sevinmemiştim, ey Sevgili![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sevinç göz yaşları, hasret göz yaşları bunlar, hasretim sana şimdi,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Nasıl toprak susarsa suya, bende toprak gibi susadım sana.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sen ki ümmetine feda ediyorsun sevdiklerini![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Fatıma, Zehra, Hatice, Kübra, Hasan ve Hüseyin’im[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Feda olsun ümmetime diyorsun...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ne cenneti, ne Burak’ı ne de Mahmut makamını[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] İstemem ümmetim olmayınca diyorsun...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ey Sevgili! Senin ümmetin bunlara layık değil ki,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sevdiklerini feda ettiğin bu ümmet; nasıl şefaatini bekleyebilir ki?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Bizler! Acizane kullarız, şefkatine muhtacız.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Gün değişti,mevsimler değişti,insanlar değişti[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Artık çağdaş yaşantı varmış bu zamanda[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ümmeti için onca çile çeken, göz yaşı döken Habib’i[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Örnek almak yok şimdi,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Körpecik yürekler perişan, gençler neyin mutsuzluğunu yaşıyor[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Onu bile bilmiyorlar; seni sevmek ayıp geliyor şimdi ki çağa[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Senin hayatını yaşamak, hem de hiç eksiksiz yaşamak var şimdi,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Bunu yaşatmak; gelecek nesillerde bu yaşantıyı görmek var.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Seni yürekten sevmek var şimdi.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ben sana aşığım ya RasulALLAH![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Başka aşk istemem gönlümde; göz yaşlarım sana aksın,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sözlerim seni söylesin, ahlakım senin ahlakın olsun![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Şimdi güllerde solgun, senin hasretinden susamışlar suya![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sana kavuşmayı günbegün arzuluyorum ey Sevgili![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Bitsin artık benim dünya sürgünüm...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Seni sevmek var şimdi;[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Körpecik yüreklerde seni sevmek,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Gelecek nesillerde seni sevmek,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Bu zamanda seni sevmek, var şimdi...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Selam olsun ebedden ezele kadar ALLAH adıyla dolu yüreklere![/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Selam olsun yüreğindeki her şeye rağmen bir tek O' nu arzu edene!...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Selam olsun sessizlikte bile O' nun sesiyle hayat bulana[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Selam olsun O' nun Habibine,enbiyasına,evliyasına...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Selam olsun duasına hatrına yeri ve göğü ayakta tutanlara!...[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Selam olsun Ümmet-i Muhammede[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] BU YARALI GÖNÜL RASULE HASRET...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Seni koydum yüreğime
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…