Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Seni Özlüyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 143482" data-attributes="member: 157"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span> <span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Seni özledikçe, </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana gelen bir nehre özeniyorum.. </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kırıyorum belimi, </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Akıyorum 29 harf, iki cümle</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Dur gitme mavi bilyelerin peşinden </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Ölüm ölmeden beni bekle </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kirpiklerimde bir kız çocuğu üşüyor..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Uzuyor bir türlü biçemediğim hasret sancıları..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana gelen her yola bir yaşımı bırakıyorum, büyüyorum sen miktarı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana geç kaldığım her zamana bir damarımı miras bırakıyorum, </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>sana düşüyorum ben miktarı..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Özlüyorum seni..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Özledikçe katili oluyorum cümlelerin, kirleniyorum..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sen yüreğinde temize çek beni..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sorgusuz, sualsiz kabul et beni..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Düşüyorum..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Düşmeden yüreğine düşür beni..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Bakışlarında avut, sonra da dinginliğinde büyüt çocukluğumu</strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Seni düşündükçe, </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana giden her yola büküyorum kendimi..</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Bir heybeye sığdırıyorum yüreğimi.. </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Dolduruyorum kendimi.. </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Küçük bir bedene sığrıdırılmış koca bir yürek</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Dur vazgeçme rengarenk balonlu bekleyişlerden.. </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Özlemin ölmeden beni bekle </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>B<strong>en ki, kendime aciz bir cümleydim senden önce..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Yorgun, kırgın adamdım ben..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Mavi bilyelerini kaybetmiş bir unutulmuş..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kuyularda bir karanlık, tarih sayfalarında susturulmuş</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Ama sen geldin ölümden önce..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Suratıma kapatılmış kapıların aydınlığına bıraktın yüzünü..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Solmaya ramak kalmış damarlarıma can , </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kurumaya yüz tutmuş yapraklarıma hayat oldun..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Esmâ ilinde keskin bıçağın dilinde </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ölüme koşmaya hazırlanan İsmail'e elif oldun..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sonra da sustum..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana sustukça bir sevda gebe kaldım..</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Seni özledikçe 29 harf doğurdum, sonunda iki cümleyi kucağıma aldım... </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Seni özlüyorum.</strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Şimdi bir yaşını doldurmaya az kalmış sevdanın koynunda,</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Uzun bir yol oluyor cümlelerim.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Eskimiş şarkıları demliyorum yüreğimde.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kucağımda Elif'in büyüme heyecanı, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana büyüyorum. </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Küçük bir köyün kaldırımı oluyorum sonra.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Hani kutu kutu çikolata dağıtacağımız çocukların koşuşturduğu</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sonra da küçük bir koy </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Ellerimiz bellerimize kavuşup, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Rengini kaybetmiş gökkuşağına renklerini iade edeceğimiz </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Balonların delice bırakılacağı.. </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sonra da 29 harf ve bir cümle </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sen sustukça ben sana susuyorum.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Dudaklarım kurumadan, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kirpiklerinin hayat dalından sağılmış, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Bir damla umut ikram et.. </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Unutmadım sana gelen yolların yarı uykulu seslerini.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Unutmadım cam kenarları özlemlerimi</strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Seni özlemin tuza dönen hallerini saklarken iç cebimde.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>29 harf ve iki cümleyi kurban ediyorum.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Ve adına ithaf edilen her harf düştükçe göğsüme, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Babamın öldüğü ekin tarlasında, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sana büyüyorum</strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Dudaklarımda kuruyan ölüm ölmedikçe, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>İçimdeki sana yürüyorum</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Susadıkça toprağın terli dudağında, </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Senin gözlerinden geçiyorum denizlere.. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kana kana içerken maviyi</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>7 harf ve iki kelime bir hayata bağışlıyorum kendimi.. </strong></em></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 15px"><strong>Seni özlüyorum</strong></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span> <span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 15px"></span></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 15px">İsmail Sarıgene...</span></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"></span></em></span>[ses]http://www.fileden.com/files/2009/4/17/2407176/sozun_bitti%C3%84%C5%B8i_yer_%28Fon%29.mp3[/ses]</p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 18px"></span></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 143482, member: 157"] [CENTER][SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B]Seni özledikçe, Sana gelen bir nehre özeniyorum.. Kırıyorum belimi, Akıyorum 29 harf, iki cümle Dur gitme mavi bilyelerin peşinden Ölüm ölmeden beni bekle [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B] Kirpiklerimde bir kız çocuğu üşüyor.. Uzuyor bir türlü biçemediğim hasret sancıları.. Sana gelen her yola bir yaşımı bırakıyorum, büyüyorum sen miktarı Sana geç kaldığım her zamana bir damarımı miras bırakıyorum, sana düşüyorum ben miktarı.. Özlüyorum seni.. Özledikçe katili oluyorum cümlelerin, kirleniyorum.. Sen yüreğinde temize çek beni.. Sorgusuz, sualsiz kabul et beni.. Düşüyorum.. Düşmeden yüreğine düşür beni.. Bakışlarında avut, sonra da dinginliğinde büyüt çocukluğumu[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B]Seni düşündükçe, [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B] Sana giden her yola büküyorum kendimi.. Bir heybeye sığdırıyorum yüreğimi.. Dolduruyorum kendimi.. [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B]Küçük bir bedene sığrıdırılmış koca bir yürek Dur vazgeçme rengarenk balonlu bekleyişlerden.. Özlemin ölmeden beni bekle [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I] B[B]en ki, kendime aciz bir cümleydim senden önce.. Yorgun, kırgın adamdım ben.. Mavi bilyelerini kaybetmiş bir unutulmuş.. Kuyularda bir karanlık, tarih sayfalarında susturulmuş Ama sen geldin ölümden önce.. Suratıma kapatılmış kapıların aydınlığına bıraktın yüzünü.. Solmaya ramak kalmış damarlarıma can , kurumaya yüz tutmuş yapraklarıma hayat oldun.. Esmâ ilinde keskin bıçağın dilinde ölüme koşmaya hazırlanan İsmail'e elif oldun.. Sonra da sustum.. Sana sustukça bir sevda gebe kaldım.. Seni özledikçe 29 harf doğurdum, sonunda iki cümleyi kucağıma aldım... [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I] [B] Seni özlüyorum.[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I] [B]Şimdi bir yaşını doldurmaya az kalmış sevdanın koynunda, Uzun bir yol oluyor cümlelerim.. Eskimiş şarkıları demliyorum yüreğimde.. Kucağımda Elif'in büyüme heyecanı, Sana büyüyorum. [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I] [B] Küçük bir köyün kaldırımı oluyorum sonra.. Hani kutu kutu çikolata dağıtacağımız çocukların koşuşturduğu Sonra da küçük bir koy Ellerimiz bellerimize kavuşup, Rengini kaybetmiş gökkuşağına renklerini iade edeceğimiz Balonların delice bırakılacağı.. [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I] [B]Sonra da 29 harf ve bir cümle Sen sustukça ben sana susuyorum.. Dudaklarım kurumadan, Kirpiklerinin hayat dalından sağılmış, Bir damla umut ikram et.. [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B] Unutmadım sana gelen yolların yarı uykulu seslerini.. Unutmadım cam kenarları özlemlerimi[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I] [B]Seni özlemin tuza dönen hallerini saklarken iç cebimde.. 29 harf ve iki cümleyi kurban ediyorum.. Ve adına ithaf edilen her harf düştükçe göğsüme, Babamın öldüğü ekin tarlasında, Sana büyüyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B] Dudaklarımda kuruyan ölüm ölmedikçe, İçimdeki sana yürüyorum Susadıkça toprağın terli dudağında, Senin gözlerinden geçiyorum denizlere.. Kana kana içerken maviyi 7 harf ve iki kelime bir hayata bağışlıyorum kendimi.. [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][I][SIZE=4] [B]Seni özlüyorum [/B][/SIZE] [SIZE=5][SIZE=4] İsmail Sarıgene...[/SIZE] [/SIZE][/I][/FONT][ses]http://www.fileden.com/files/2009/4/17/2407176/sozun_bitti%C3%84%C5%B8i_yer_%28Fon%29.mp3[/ses] [FONT=Palatino Linotype][I][SIZE=5] [/SIZE][/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Seni Özlüyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…