Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Seni Vurmaya Gelen Kurşuna Benim Adresimi Ver Ey Çocuk!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 10665" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: blue">Sana yazıyorum bu mektubu ey çocuk! Sen özvatanının bombalar altında kanadığını izlerken,ölüm korkusu çekerken, silah seslerinden dalamazken derin uykulara,ben sana mektup yazıyorum... </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Kelimelerim yetmiyor, gözyaşlarımı zorluyorum akmıyorlar. Yüreğimin dehlizlerinde derin bir acı, yanardağlar lavlarını aktarıyor kalbime. Herkese kırgın bir çehre ile suskun dolaşıyorum etrafta.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Niçin sustuğuma kimse anlam veremiyor, niye sustuğumu anlamıyorlar. </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Biliyorum bana dargınsın, biliyorum senin için hiç birşey yapamıyorum. Elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Korkuyorum...Öksüz kalmandan, yetim kalmandan, kollarını, bacağını,yüreğini kanlar içinde bir yerlerde unutmandan korkuyorum. Seni gönlü yaralı bir güvercin gibi ortada bırakmalarından çok korkuyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Merhameti yoktur ki serseri kurşunun, acımazki sana...</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Cemre niyetine yere sererler narin bedenini, yağmurlar yağar üşürsün, ağlarsın, kimse tutmaz küçük ellerini.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Hangi şefkatli kol sarar seni, kim merhamet öpücükleri kondurur gözyaşlarına aşina yanaklarına? </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Ya aradığında kimseyi bulamazsan,ya herkes kaderine terkederse? </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">İşte o zaman bana hesap sorar mısın, azap meleği gözlerini gözlerime dikip ; "sende beni yalnız bıraktın" der misin? </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Savaşa devam, savaşmaya devam.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Zulme hayır ey çocuk, zulme hayır! </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Öldürülüşüne seyirci kalmak kahrediyor beni...Entellerin , politikacıların, koltuk meraklılarının, midesine, hevalarına adananların sözlerine kulak tıkıyorum. Tek senin acı dolu sesin yükseliyor gökyüzüne,sade senin sesini işitiyor kulaklarım.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Kırgınım ey çocuk!</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">En az senin kadar sitemliyim. </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Zihnimde kol geziyor düşüncelerim, başıma ağrılar saplanıyor, kanlı yayınlardan haberleri dinlemekten kaçıyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Ya yüzünü görürsem, ya küçük çehreni tanırsam, ya ana şefkatinden mahrum yüreğinin toprağın hüzünlü boynuna sarıldıgına şahidlik edersem?</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Ölme, sakın ölme ey çocuk! </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Korkarsan beni çağır,vurulmak üzereyken kurşuna seslen, ona benim adresimi ver.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Yere düşüpte kalkamazsan bana uzat ellerini, kaybettiğin her yakının için bana bir daha, bir daha sarıl.</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Kimse duymazsa seni rüzgarın kulağına fısılda, bana yolla tüm sözlerini...Ben duyarım, yüreğime akıt gözyaşlarını sana yük olmasın ben taşırım. </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Çağırdığında gelemezsem,düştüğünde kaldıramazsam,bunların hiç birini yapmaya yetmezse gücüm, bil ki senin yanındayım ve seninle birlikte ağlıyor olacağım...</span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Derya AKEL</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 10665, member: 5"] [B][COLOR=blue]Sana yazıyorum bu mektubu ey çocuk! Sen özvatanının bombalar altında kanadığını izlerken,ölüm korkusu çekerken, silah seslerinden dalamazken derin uykulara,ben sana mektup yazıyorum... Kelimelerim yetmiyor, gözyaşlarımı zorluyorum akmıyorlar. Yüreğimin dehlizlerinde derin bir acı, yanardağlar lavlarını aktarıyor kalbime. Herkese kırgın bir çehre ile suskun dolaşıyorum etrafta. Niçin sustuğuma kimse anlam veremiyor, niye sustuğumu anlamıyorlar. Biliyorum bana dargınsın, biliyorum senin için hiç birşey yapamıyorum. Elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Korkuyorum...Öksüz kalmandan, yetim kalmandan, kollarını, bacağını,yüreğini kanlar içinde bir yerlerde unutmandan korkuyorum. Seni gönlü yaralı bir güvercin gibi ortada bırakmalarından çok korkuyorum. Merhameti yoktur ki serseri kurşunun, acımazki sana... Cemre niyetine yere sererler narin bedenini, yağmurlar yağar üşürsün, ağlarsın, kimse tutmaz küçük ellerini. Hangi şefkatli kol sarar seni, kim merhamet öpücükleri kondurur gözyaşlarına aşina yanaklarına? Ya aradığında kimseyi bulamazsan,ya herkes kaderine terkederse? İşte o zaman bana hesap sorar mısın, azap meleği gözlerini gözlerime dikip ; "sende beni yalnız bıraktın" der misin? Savaşa devam, savaşmaya devam. Zulme hayır ey çocuk, zulme hayır! Öldürülüşüne seyirci kalmak kahrediyor beni...Entellerin , politikacıların, koltuk meraklılarının, midesine, hevalarına adananların sözlerine kulak tıkıyorum. Tek senin acı dolu sesin yükseliyor gökyüzüne,sade senin sesini işitiyor kulaklarım. Kırgınım ey çocuk! En az senin kadar sitemliyim. Zihnimde kol geziyor düşüncelerim, başıma ağrılar saplanıyor, kanlı yayınlardan haberleri dinlemekten kaçıyorum. Ya yüzünü görürsem, ya küçük çehreni tanırsam, ya ana şefkatinden mahrum yüreğinin toprağın hüzünlü boynuna sarıldıgına şahidlik edersem? Ölme, sakın ölme ey çocuk! Korkarsan beni çağır,vurulmak üzereyken kurşuna seslen, ona benim adresimi ver. Yere düşüpte kalkamazsan bana uzat ellerini, kaybettiğin her yakının için bana bir daha, bir daha sarıl. Kimse duymazsa seni rüzgarın kulağına fısılda, bana yolla tüm sözlerini...Ben duyarım, yüreğime akıt gözyaşlarını sana yük olmasın ben taşırım. Çağırdığında gelemezsem,düştüğünde kaldıramazsam,bunların hiç birini yapmaya yetmezse gücüm, bil ki senin yanındayım ve seninle birlikte ağlıyor olacağım...[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=#0000ff]Derya AKEL[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Seni Vurmaya Gelen Kurşuna Benim Adresimi Ver Ey Çocuk!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…