Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sensin Efendim nûr alâ nûr
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="makes" data-source="post: 96945" data-attributes="member: 8993"><p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Gündüzlerim hüzün</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Gecelerim sürûr</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Ulvî kattan gelirse bir nûr</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Tarife siğmaz böyle bir onur</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Sensin Efendim nûr alâ nûr</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong></strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Senin aşkindir gizlilikleri açan</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Teşrifinle âlemlere rahmet saçan</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Eşsiz bir gülsün gönlümde açan</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Aşkin yüreğimde bir onur</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Sensin Efendim nûr alâ nûr</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong></strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Sana olan sevgimdir bağlilik nişânem</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Tutuldum aşkina cekerim her dem bir elem</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Hüzün üstüne hüzündü her gecem</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Kutlu gecede gelişin bana bir onur</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4b0082"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Sensin Efendim nûr alâ nûr</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: SlateGray"><em><strong>---makes---</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="makes, post: 96945, member: 8993"] [CENTER][COLOR=#4b0082][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][I][B]Gündüzlerim hüzün Gecelerim sürûr Ulvî kattan gelirse bir nûr Tarife siğmaz böyle bir onur Sensin Efendim nûr alâ nûr Senin aşkindir gizlilikleri açan Teşrifinle âlemlere rahmet saçan Eşsiz bir gülsün gönlümde açan Aşkin yüreğimde bir onur Sensin Efendim nûr alâ nûr Sana olan sevgimdir bağlilik nişânem Tutuldum aşkina cekerim her dem bir elem Hüzün üstüne hüzündü her gecem Kutlu gecede gelişin bana bir onur Sensin Efendim nûr alâ nûr[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=SlateGray][I][B]---makes---[/B][/I][/COLOR] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sensin Efendim nûr alâ nûr
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…