Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sensizlik benim canımı acıtan...[falsh]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NuruAhsen" data-source="post: 100067" data-attributes="member: 857"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">[flash]http://img380.imageshack.us/img380/7248/sensizlik3wv.swf[/flash]</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">İçimde bir yerlerde büyüyen, sevdaya dair bütün sözcüklere direniyor, susuyorum..</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">İnanılmaz ağırlaşıyor gitgide yükleri. Artık kaldıramayacağımı düşündüğüm bir anda, çöküyorum dizlerimin üzerine, ellerim toprağa değiyor. Bir kaç damla gözyaşı süzülüyor gözlerimden, düşüp karışıyor toprağa. </span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Çok güç te olsa kalkıyorum ayağa çöktüğüm yerden kendi kendime. Çünkü hiç bir el uzanmayacak tutunup kalkmam için, biliyorum...</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Bir garip hüzün çöker insana,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">El ayak çekilince.</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Tek başına kalırsın dünyada,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Etraf sessizleşince...</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Karanlık oyun oynar aklıma,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Gölgeler dans edince...</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Esen rüzgarlar yüreğimde, üşütse de. Çöküp üstüme karanlıklara boğsa da beni gece , hiç bir yıldıza tutunamasam ayaklarından bile. Olmasa da sarılacak bir zerre umudum, bir küçük belkim.. Umrumda bile değil yalnızlık...</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Hayat, tek başımıza başlayıp, tek başımıza sona erdireceğimiz bir hikaye belki de. Gelenler, gidenler, sevenler, terk edenler birer oyuncu sadece. Oynayıp kendilerine düşen rolleri, virgüller, noktalar koyup, kelimeler yazıp, cümleler kuruyorlar bu hikayede. Kimileri siliniyor, kimileri kalıyor öylece oldukları yerde..</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">İnan bu ev alışamadı,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Hiç bir zaman sensizliğe..</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Şimdi sensizlik oturuyor,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Kalkıp gittiğin yerde...</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">İnan bana alışamadım,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Hiç bir zaman sensizliğe..</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Şimdi sensizlik dolaşıyor,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Çıkıp gittiğin bu evde...</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ne yaptım da yoksun bunca zamandır? Herşey o kadar boş, o kadar anlamsız ki.. </span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Belki de haşarı bir çocuk gibi, takılıp gitmişsindir bir bulutun peşine. </span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">En büyük korkum da bu.. </span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Sen yokken ya unutursam dünyaya bakmayı? </span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Issızlığıma ağlıyorum, sen yoksun, bende sessiz bir hiçlik.</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Yalnızlığa elbet alışır bedenim,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim..</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Herşeyi yaşayarak öğrenmedik mi? </span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Sevmeyi, sevilmeyi, terketmeyi, terkedilmeyi. Saplanan acıları yüreğimize, kanatarak bile olsa çıkarmadık mı saplandıkları yerden zamanla? Gitgide daha derinlere işleyen ağır sancılarımızı dindirip, alışmadık mı ince sızılara?</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Gelişinle her hücremi sarıp, alsan bile aklımı olduğu yerden, atsan bile beni yanmalara,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Gidişinle çökse de yokluğun üzerime, ağır, taşınamayacak bir yük misali, gözlerimden yaşlar düşse de ardından, acısa da kanasa da yüreğim. Yananlar dönüşse de küllere, savrulsa da her bir zerresi ayrı bir köşeye,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Yine de her kapıyı çaldığında açmadım mı sonuna kadar sana? Hatta bazen kırıp bütün kilitlerini..</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Hayat öğretmedi mi korkmamayı korkularımızdan? Kimi zaman çıkmazlara doğru yürüsek te, geriye döndürüp adımlarımızı, başlamadık mı yeniden en baştan?</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Çok zor gelse bile, yaşar öğrenirim,</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Sensizlik benim canımı acıtan...</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Öğrendim yalnızlığı.. Her harfini birer birer benimseyip, sindirdim içime..</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Gel gör ki, öğrenemedim sensizliğin baş harfini bile...</span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Aşk..</span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Acıtsan da beni, kanatsan da, sen hep kalacaksın tek harfi bile silinmeyecek olan kelimelerimin, en baş köşesinde...</span></span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NuruAhsen, post: 100067, member: 857"] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy][flash]http://img380.imageshack.us/img380/7248/sensizlik3wv.swf[/flash][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]İçimde bir yerlerde büyüyen, sevdaya dair bütün sözcüklere direniyor, susuyorum.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]İnanılmaz ağırlaşıyor gitgide yükleri. Artık kaldıramayacağımı düşündüğüm bir anda, çöküyorum dizlerimin üzerine, ellerim toprağa değiyor. Bir kaç damla gözyaşı süzülüyor gözlerimden, düşüp karışıyor toprağa. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Çok güç te olsa kalkıyorum ayağa çöktüğüm yerden kendi kendime. Çünkü hiç bir el uzanmayacak tutunup kalkmam için, biliyorum...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Bir garip hüzün çöker insana,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]El ayak çekilince.[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Tek başına kalırsın dünyada,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Etraf sessizleşince...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Karanlık oyun oynar aklıma,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Gölgeler dans edince...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Esen rüzgarlar yüreğimde, üşütse de. Çöküp üstüme karanlıklara boğsa da beni gece , hiç bir yıldıza tutunamasam ayaklarından bile. Olmasa da sarılacak bir zerre umudum, bir küçük belkim.. Umrumda bile değil yalnızlık...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Hayat, tek başımıza başlayıp, tek başımıza sona erdireceğimiz bir hikaye belki de. Gelenler, gidenler, sevenler, terk edenler birer oyuncu sadece. Oynayıp kendilerine düşen rolleri, virgüller, noktalar koyup, kelimeler yazıp, cümleler kuruyorlar bu hikayede. Kimileri siliniyor, kimileri kalıyor öylece oldukları yerde..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]İnan bu ev alışamadı,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Hiç bir zaman sensizliğe..[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Şimdi sensizlik oturuyor,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Kalkıp gittiğin yerde...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]İnan bana alışamadım,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Hiç bir zaman sensizliğe..[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Şimdi sensizlik dolaşıyor,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Çıkıp gittiğin bu evde...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Ne yaptım da yoksun bunca zamandır? Herşey o kadar boş, o kadar anlamsız ki.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Belki de haşarı bir çocuk gibi, takılıp gitmişsindir bir bulutun peşine. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]En büyük korkum da bu.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Sen yokken ya unutursam dünyaya bakmayı? [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Issızlığıma ağlıyorum, sen yoksun, bende sessiz bir hiçlik.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Yalnızlığa elbet alışır bedenim,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Herşeyi yaşayarak öğrenmedik mi? [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Sevmeyi, sevilmeyi, terketmeyi, terkedilmeyi. Saplanan acıları yüreğimize, kanatarak bile olsa çıkarmadık mı saplandıkları yerden zamanla? Gitgide daha derinlere işleyen ağır sancılarımızı dindirip, alışmadık mı ince sızılara?[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Gelişinle her hücremi sarıp, alsan bile aklımı olduğu yerden, atsan bile beni yanmalara,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Gidişinle çökse de yokluğun üzerime, ağır, taşınamayacak bir yük misali, gözlerimden yaşlar düşse de ardından, acısa da kanasa da yüreğim. Yananlar dönüşse de küllere, savrulsa da her bir zerresi ayrı bir köşeye,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Yine de her kapıyı çaldığında açmadım mı sonuna kadar sana? Hatta bazen kırıp bütün kilitlerini..[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Hayat öğretmedi mi korkmamayı korkularımızdan? Kimi zaman çıkmazlara doğru yürüsek te, geriye döndürüp adımlarımızı, başlamadık mı yeniden en baştan?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Çok zor gelse bile, yaşar öğrenirim,[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Sensizlik benim canımı acıtan...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Öğrendim yalnızlığı.. Her harfini birer birer benimseyip, sindirdim içime..[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Gel gör ki, öğrenemedim sensizliğin baş harfini bile...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Aşk..[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Black]Acıtsan da beni, kanatsan da, sen hep kalacaksın tek harfi bile silinmeyecek olan kelimelerimin, en baş köşesinde...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sensizlik benim canımı acıtan...[falsh]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…