sert uyarı...
A anarkh Well-known member 29 Ağu 2009 #4 bence sigaraların üzerine "zıkkımın kökünü iç" yazılabilinir. böylece bi aşağılanmışlık kompleksiyle bırakılabilirler
bence sigaraların üzerine "zıkkımın kökünü iç" yazılabilinir. böylece bi aşağılanmışlık kompleksiyle bırakılabilirler
B bardak Well-known member 29 Ağu 2009 #5 Bi ara sigarayı 10 tl yabacakları söyleniyordu öyle yapsalar o zaman epey işe yarar bence...
S sabâ1 Member 30 Ağu 2009 #6 anarkh' Alıntı: bence sigaraların üzerine "zıkkımın kökünü iç" yazılabilinir. böylece bi aşağılanmışlık kompleksiyle bırakılabilirler Genişletmek için tıkla ... he he he güldürdünüz beni.. ancak akıllanmayan adam yine içer diye düşünüyorum .. 'iç geber' bu da güzel olmuş..teşekkürler
anarkh' Alıntı: bence sigaraların üzerine "zıkkımın kökünü iç" yazılabilinir. böylece bi aşağılanmışlık kompleksiyle bırakılabilirler Genişletmek için tıkla ... he he he güldürdünüz beni.. ancak akıllanmayan adam yine içer diye düşünüyorum .. 'iç geber' bu da güzel olmuş..teşekkürler