Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ses Ver Yiğidim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 22586" data-attributes="member: 656"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Arkadan gömleğini, kefenini soydular </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Aman kalkar deyip üstüne taşlar koydular </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra </em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Yiğidim hele anlatıver olup biteni </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Sen dertli, vatan dertli, oturup ağlayalım </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Ağlayıp da sinelerimizi dağlayalım </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Yiğidim hele anlatıver olup biteni </em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Yıllar var ki hayalinle hep oynaşıyorum </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Kalkıp geleceğin ümidiyle yaşıyorum </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun </em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebali </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Ümitle ışıldayan gönlüm seni bekliyor </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Kah göklerde uçup, kah yerlerde emekliyor </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebali </em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Her tarafta harap eller, baykuşlara bayram </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Köprüler bir bir yıkılmış ve yollar yolcusuz </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Gelip uğrayanı kalmamış, çeşmeler susuz </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Her tarafta harap eller, baykuşlara bayram </em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Tıpkı rüyalarda olduğu gibi dirl gel </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Beyaz atının üzerinde bir sabah erken </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Gözlerim kapalı, ruhumda seni süzerken </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black"><em>Tıpkı rüyalarda olduğu gibi diril gel</em></span></span></p><p> </p><p><span style="color: green"><em>M.Fethullah GÜLEN</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 22586, member: 656"] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Arkadan gömleğini, kefenini soydular [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Aman kalkar deyip üstüne taşlar koydular [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Yiğidim hele anlatıver olup biteni [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Sen dertli, vatan dertli, oturup ağlayalım [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Ağlayıp da sinelerimizi dağlayalım [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Yiğidim hele anlatıver olup biteni [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Yıllar var ki hayalinle hep oynaşıyorum [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Kalkıp geleceğin ümidiyle yaşıyorum [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebali [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Ümitle ışıldayan gönlüm seni bekliyor [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Kah göklerde uçup, kah yerlerde emekliyor [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebali [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Her tarafta harap eller, baykuşlara bayram [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Köprüler bir bir yıkılmış ve yollar yolcusuz [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Gelip uğrayanı kalmamış, çeşmeler susuz [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Her tarafta harap eller, baykuşlara bayram [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Tıpkı rüyalarda olduğu gibi dirl gel [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Beyaz atının üzerinde bir sabah erken [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Gözlerim kapalı, ruhumda seni süzerken [/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][I]Tıpkı rüyalarda olduğu gibi diril gel[/I][/COLOR][/FONT] [COLOR=green][I]M.Fethullah GÜLEN[/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ses Ver Yiğidim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…