Seslenir...Kulak demir...Hal sanki kendir!

Mustafa Cilasun

Well-known member
[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Sormadım, soramadım çaresiz kaldım...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Neydi anlatmak istediğim meramım, korkularım, kaygılarım, zanlarım anladım[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Soluk sıluğa kalıyordum, niye kaçıyordum, neden şaşkın şaşkın bakıyordum[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Susuyordum, boynumu bükerek, umutlarımı dürerek nereye gidiyor ve ağlıyordum[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Gönül sızımla yaşıyordum...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hasreti sinemde taşıyordum, melalimi kimseye açamıyordum, ne buluyordum[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kalmadı takatim, halimi nizam eden harım, niye bu kadar bizarım ve yalnızım[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ah dile gelen ve fakat edebi dileyen meramın,söyle yeisi ne yaparım evet, susarım[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Gün bir bir sarılırken...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Gece vicdanımda en mün bir bir mizan iken, ruhum derin dehlizlerde inlerken[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]İçim titriyor, kalbim şehredemediğim lisanıyla kime sesleniyor,gözler bakarken[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]İrademe vurulan zincirler,hangi sedanın vadinde bir bir inciler,nefsime neler söyler[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Bir yolun yolcusuyum...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Bazen suya muhtaç bazen aşk umutlarım için me büyük bir hakikat ve dahi bir taç[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kaç hiç durma kin ve nefretten, kalbi katleden illetten, nefsini beşleyen sesten kaç[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kim neye muhtaç,insan olmak elbetteki kul olmak için bahşedilmiş mucizeyi sanat[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Hiç acınma, keşkelere bulaşma...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Şayet aklın selimlik noktasında hakikat için dilenen bir mefkureyi muammaysa[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Umman için med cezir ruhun için tercihi idrah ve bir ibreti hakikatse hiç durma[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Mesnetsiz gözyaşı, gerekçesiz dil bağı, duygusallık ne kadar akıl karıdır unutma[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Göz görmese de, farkı fartket yine...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Gönül dili hisseder ve sezer aşkı, sevdayı, narı, mizanı, hüsranı, akıl ve nefs arını[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Vicdanını öncele, ne derlere imrenme, luzumsuzlukta ikamet etme nefesten kalanını[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Annenin şefkati, sabinin kalpten bakışı,mazlumun umut şarkısı mübarektir ihsanı[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Mustafa CİLASUN[/FONT]