Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Seslenir...Kulak demir...Hal sanki kendir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 207810" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sormadım, soramadım çaresiz kaldım...</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neydi anlatmak istediğim meramım, korkularım, kaygılarım, zanlarım anladım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Soluk sıluğa kalıyordum, niye kaçıyordum, neden şaşkın şaşkın bakıyordum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Susuyordum, boynumu bükerek, umutlarımı dürerek nereye gidiyor ve ağlıyordum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gönül sızımla yaşıyordum...</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hasreti sinemde taşıyordum, melalimi kimseye açamıyordum, ne buluyordum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalmadı takatim, halimi nizam eden harım, niye bu kadar bizarım ve yalnızım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ah dile gelen ve fakat edebi dileyen meramın,söyle yeisi ne yaparım evet, susarım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gün bir bir sarılırken...</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gece vicdanımda en mün bir bir mizan iken, ruhum derin dehlizlerde inlerken</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İçim titriyor, kalbim şehredemediğim lisanıyla kime sesleniyor,gözler bakarken</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İrademe vurulan zincirler,hangi sedanın vadinde bir bir inciler,nefsime neler söyler</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bir yolun yolcusuyum...</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bazen suya muhtaç bazen aşk umutlarım için me büyük bir hakikat ve dahi bir taç</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kaç hiç durma kin ve nefretten, kalbi katleden illetten, nefsini beşleyen sesten kaç</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kim neye muhtaç,insan olmak elbetteki kul olmak için bahşedilmiş mucizeyi sanat</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hiç acınma, keşkelere bulaşma...</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Şayet aklın selimlik noktasında hakikat için dilenen bir mefkureyi muammaysa</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Umman için med cezir ruhun için tercihi idrah ve bir ibreti hakikatse hiç durma</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mesnetsiz gözyaşı, gerekçesiz dil bağı, duygusallık ne kadar akıl karıdır unutma</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Göz görmese de, farkı fartket yine...</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gönül dili hisseder ve sezer aşkı, sevdayı, narı, mizanı, hüsranı, akıl ve nefs arını</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Vicdanını öncele, ne derlere imrenme, luzumsuzlukta ikamet etme nefesten kalanını</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Annenin şefkati, sabinin kalpten bakışı,mazlumun umut şarkısı mübarektir ihsanı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 207810, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sormadım, soramadım çaresiz kaldım...[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neydi anlatmak istediğim meramım, korkularım, kaygılarım, zanlarım anladım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Soluk sıluğa kalıyordum, niye kaçıyordum, neden şaşkın şaşkın bakıyordum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Susuyordum, boynumu bükerek, umutlarımı dürerek nereye gidiyor ve ağlıyordum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gönül sızımla yaşıyordum...[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hasreti sinemde taşıyordum, melalimi kimseye açamıyordum, ne buluyordum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalmadı takatim, halimi nizam eden harım, niye bu kadar bizarım ve yalnızım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ah dile gelen ve fakat edebi dileyen meramın,söyle yeisi ne yaparım evet, susarım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gün bir bir sarılırken...[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gece vicdanımda en mün bir bir mizan iken, ruhum derin dehlizlerde inlerken[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İçim titriyor, kalbim şehredemediğim lisanıyla kime sesleniyor,gözler bakarken[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İrademe vurulan zincirler,hangi sedanın vadinde bir bir inciler,nefsime neler söyler[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bir yolun yolcusuyum...[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bazen suya muhtaç bazen aşk umutlarım için me büyük bir hakikat ve dahi bir taç[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kaç hiç durma kin ve nefretten, kalbi katleden illetten, nefsini beşleyen sesten kaç[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kim neye muhtaç,insan olmak elbetteki kul olmak için bahşedilmiş mucizeyi sanat[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hiç acınma, keşkelere bulaşma...[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Şayet aklın selimlik noktasında hakikat için dilenen bir mefkureyi muammaysa[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Umman için med cezir ruhun için tercihi idrah ve bir ibreti hakikatse hiç durma[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mesnetsiz gözyaşı, gerekçesiz dil bağı, duygusallık ne kadar akıl karıdır unutma[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Göz görmese de, farkı fartket yine...[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gönül dili hisseder ve sezer aşkı, sevdayı, narı, mizanı, hüsranı, akıl ve nefs arını[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Vicdanını öncele, ne derlere imrenme, luzumsuzlukta ikamet etme nefesten kalanını[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Annenin şefkati, sabinin kalpten bakışı,mazlumun umut şarkısı mübarektir ihsanı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Seslenir...Kulak demir...Hal sanki kendir!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…