Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sessizlik sineme çökerken, ruhum neler bekliyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 227221" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki boranı özlüyorum, meltem için aranıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Issız dağlara çekilip temaşa içinde fırakıma yanıyor, aşk için hıçkırıkla ağlıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden sualler içinde çırpınıyorum, bin hüzün sahnesini her vakit içimde ağırlıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neyi hakkıyla anlamıyorum, niçin sabrın ve umudun aşk vaktini sevda ile yaşamıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gözlerim kamaşıyor, demek ki o an yakınlaşıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sancılar ruhumun lahzasında vecdin kuşatan hasretini umutla derliyor ve bekliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sinemin bu hal üzre bedelleştiğini kimse bilmiyor, her nefes aşk için birşeyler söylüyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhun esinini, kalbi muttakileştiren feyzini, akl-ı selimliği söylermisin kim ne kadar istiyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Uçuyor sessizliğin kulaçlarında öten kuşlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bin bir arayışın kadrinde haykırıyor çırpınışlar, umut içinde bakışlar ve çığlıklar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bulutlar gözüme ilişiyor ve fakat efkarlı hali kimbilir neler söylüyor, nasip midir o feryadlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bekleyen, umut içinde kanaatin şevkini ruhunda hisseden çıplıklıklar ve sevdalaşan soluklar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Toprağı avuçladım, kayayı niye kokladım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Taşlaşan gönülleri aşkın vefasıyla nasıl ayıklar ve yumuşatırım, ruhun arını nasıl açıklarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İnsan denen en mütekamil sanat eserinden nasıl böyle bir zamanda istemeyerek uzaklaşırım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ben aşkı ne sanırım, hakikate ram olmayan bir kalpte hezeyanlarımı barındırır ve uğraşırım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Güneş çekiliyor, nebadar hüzün bahşediyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bu kadar ıssızlık içinde bekleşen canlar kimin aşkından besleniyor ve nasibini bekliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hareket ve kuvvetin sahibi kime sesleniyor, akıl ve izan niçin firkat için dertleri anlamıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Rahmeti ve mağfireti kalbim ne kadar aşkla hissediyor, neden ihsdan üzre olmak zor geliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 227221, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki boranı özlüyorum, meltem için aranıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Issız dağlara çekilip temaşa içinde fırakıma yanıyor, aşk için hıçkırıkla ağlıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden sualler içinde çırpınıyorum, bin hüzün sahnesini her vakit içimde ağırlıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neyi hakkıyla anlamıyorum, niçin sabrın ve umudun aşk vaktini sevda ile yaşamıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gözlerim kamaşıyor, demek ki o an yakınlaşıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sancılar ruhumun lahzasında vecdin kuşatan hasretini umutla derliyor ve bekliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sinemin bu hal üzre bedelleştiğini kimse bilmiyor, her nefes aşk için birşeyler söylüyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhun esinini, kalbi muttakileştiren feyzini, akl-ı selimliği söylermisin kim ne kadar istiyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Uçuyor sessizliğin kulaçlarında öten kuşlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bin bir arayışın kadrinde haykırıyor çırpınışlar, umut içinde bakışlar ve çığlıklar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bulutlar gözüme ilişiyor ve fakat efkarlı hali kimbilir neler söylüyor, nasip midir o feryadlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bekleyen, umut içinde kanaatin şevkini ruhunda hisseden çıplıklıklar ve sevdalaşan soluklar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Toprağı avuçladım, kayayı niye kokladım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Taşlaşan gönülleri aşkın vefasıyla nasıl ayıklar ve yumuşatırım, ruhun arını nasıl açıklarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İnsan denen en mütekamil sanat eserinden nasıl böyle bir zamanda istemeyerek uzaklaşırım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ben aşkı ne sanırım, hakikate ram olmayan bir kalpte hezeyanlarımı barındırır ve uğraşırım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Güneş çekiliyor, nebadar hüzün bahşediyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bu kadar ıssızlık içinde bekleşen canlar kimin aşkından besleniyor ve nasibini bekliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hareket ve kuvvetin sahibi kime sesleniyor, akıl ve izan niçin firkat için dertleri anlamıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Rahmeti ve mağfireti kalbim ne kadar aşkla hissediyor, neden ihsdan üzre olmak zor geliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sessizlik sineme çökerken, ruhum neler bekliyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…