Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sevdam Sensin Sızım Sen..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 566" data-attributes="member: 8422"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Sevdam Sensin Sızım Sen.. </strong></span></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">şiirler seni anlattı en çok </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">varlığın sığmadı türkülere.. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">sen benim lügatimdin, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">üstüne binlerce anlam yüklediğim. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">sığınağımdı yüreğin, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">korktuğum ne varsa unutturduğun. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">titreyen gönlüme usul usul dokundu varlığın, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">sen benim sızımdın ; </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">kanattıkça içimi acıtan, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">merhemi özünde gizli,derdime derman olan</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">sen benim özlediğimdin, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bir adımda gurbet yaşatan, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">nefesime hasretler bırakan </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bir meftundu gözlerin, izimi kaybettiğim. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bir meçhul diyardı, gitmişliğin </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">ardında tüm dillere susmuşluğum </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">sen benim ,kendimi unutmuşluğumdun </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bilincimden düşmüşlüğüm bıraktı heryeri sana, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">ben çıktım aradan, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">içimdeki aşk Seni çoğaltan, beni azaltan </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">Sen benim yağmurumdun, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">içimi yollar boyu yıkayan. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">duru bir yalnızlıktı ellerime bıraktığın,, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bu selden bana miras kalan.. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bir Sen vardın yüreğimin uçsuzluğunda, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">bir de izler ; gözlerimin Sen bakışında</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">Sen benim sözümün bittiği yerdin,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">aşkın sükuta vurduğu son yeminimdin. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">gözyaşımdın en günahsız yanımla, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">asla unutmadığım, asırlarca</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">Sen benim gözümden sakındığım, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">Sen benim; sevmeye bile kıyamadığımdın... </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: green">Alinti.</span></span></span></strong></p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">SEVDAM SENSİN,SIZIM SEN!</span></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">şiirler seni anlattı en çok </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">varlığın sığmadı türkülere..</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sen benim lügatimdin,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">üstüne binlerce anlam yüklediğim.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">sığınağımdı yüreğin,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">korktuğum ne varsa unutturduğun.</span></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">titreyen gönlüme usul usul dokundu varlığın,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sen benim sızımdın ;</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">kanattıkça içimi acıtan,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">merhemi özünde gizli,derdime derman olan...</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sen benim özlediğimdin,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bir adımda gurbet yaşatan,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">nefesime hasretler bırakan...</span></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bir meftundu gözlerin, izimi kaybettiğim.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bir meçhul diyardı, gitmişliğin</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">ardında tüm dillere susmuşluğum...</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">sen benim ,kendimi unutmuşluğumdun</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bilincimden düşmüşlüğüm bıraktı heryeri sana,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">ben çıktım aradan,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">içimdeki aşk Seni çoğaltan, beni azaltan...</span></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sen benim yağmurumdun,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">içimi yollar boyu yıkayan.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">duru bir yalnızlıktı ellerime bıraktığın,,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bu selden bana miras kalan..</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bir Sen vardın yüreğimin uçsuzluğunda,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">bir de izler ; gözlerimin Sen bakışında...</span></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="color: red">Sen benim sözümün bittiği yerdin,</span></span></span></span></strong><span style="color: black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black"></span><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">aşkın sükuta vurduğu son yeminimdin.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">gözyaşımdın en günahsız yanımla,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">asla unutmadığım, asırlarca...</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Sen benim gözümden sakındığım,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Sen benim; sevmeye bile kıyamadığımdın..</span></span></span></strong></p><p></p><p> </p><p style="text-align: right"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Times New Roman'">alıntı...</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 566, member: 8422"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=green][B]Sevdam Sensin Sızım Sen.. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]şiirler seni anlattı en çok [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]varlığın sığmadı türkülere.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]sen benim lügatimdin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]üstüne binlerce anlam yüklediğim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]sığınağımdı yüreğin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]korktuğum ne varsa unutturduğun. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]titreyen gönlüme usul usul dokundu varlığın, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]sen benim sızımdın ; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]kanattıkça içimi acıtan, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]merhemi özünde gizli,derdime derman olan[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]sen benim özlediğimdin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bir adımda gurbet yaşatan, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]nefesime hasretler bırakan [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bir meftundu gözlerin, izimi kaybettiğim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bir meçhul diyardı, gitmişliğin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]ardında tüm dillere susmuşluğum [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]sen benim ,kendimi unutmuşluğumdun [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bilincimden düşmüşlüğüm bıraktı heryeri sana, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]ben çıktım aradan, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]içimdeki aşk Seni çoğaltan, beni azaltan [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]Sen benim yağmurumdun, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]içimi yollar boyu yıkayan. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]duru bir yalnızlıktı ellerime bıraktığın,, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bu selden bana miras kalan.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bir Sen vardın yüreğimin uçsuzluğunda, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]bir de izler ; gözlerimin Sen bakışında[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]Sen benim sözümün bittiği yerdin,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]aşkın sükuta vurduğu son yeminimdin. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]gözyaşımdın en günahsız yanımla, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]asla unutmadığım, asırlarca[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]Sen benim gözümden sakındığım, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]Sen benim; sevmeye bile kıyamadığımdın... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=green]Alinti.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]SEVDAM SENSİN,SIZIM SEN![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]şiirler seni anlattı en çok [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]varlığın sığmadı türkülere..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]Sen benim lügatimdin,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]üstüne binlerce anlam yüklediğim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]sığınağımdı yüreğin,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]korktuğum ne varsa unutturduğun.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]titreyen gönlüme usul usul dokundu varlığın,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]Sen benim sızımdın ;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]kanattıkça içimi acıtan,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]merhemi özünde gizli,derdime derman olan...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]Sen benim özlediğimdin,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bir adımda gurbet yaşatan,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]nefesime hasretler bırakan...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bir meftundu gözlerin, izimi kaybettiğim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bir meçhul diyardı, gitmişliğin[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]ardında tüm dillere susmuşluğum...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]sen benim ,kendimi unutmuşluğumdun[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bilincimden düşmüşlüğüm bıraktı heryeri sana,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]ben çıktım aradan,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]içimdeki aşk Seni çoğaltan, beni azaltan...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]Sen benim yağmurumdun,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]içimi yollar boyu yıkayan.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]duru bir yalnızlıktı ellerime bıraktığın,,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bu selden bana miras kalan..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bir Sen vardın yüreğimin uçsuzluğunda,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]bir de izler ; gözlerimin Sen bakışında...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=red]Sen benim sözümün bittiği yerdin,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=black] [/COLOR][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=red]aşkın sükuta vurduğu son yeminimdin.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=red]gözyaşımdın en günahsız yanımla,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=red]asla unutmadığım, asırlarca...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=red]Sen benim gözümden sakındığım,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=red]Sen benim; sevmeye bile kıyamadığımdın..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Times New Roman]alıntı...[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sevdam Sensin Sızım Sen..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…