Sevdiğim Hüznüm...

mihrimah

Well-known member
Benimde bir hüznüm var. Adını koyamadığım sebebini bilmediğim,sonucuna varamadığım ama varmakta istemediğim hüznüm..
Kimi zaman boğulduğum,kimi zaman inceden yandığım, kimi zaman ise çoook uzaklarda gördüğüm hüznüm...
Söyle bana sensizlik nasıl bişey? Varlığınla mı bu yoldayım? Yok olsan tüm kederlerim biter mi dersin?
Hayır, hayır...Seninle sahip olduğum bütün güzelliklerin idrakındayım, ve çok şanslıyım...

nimet06

Well-known member
tam üstüne bastın mihrimah kardeş.Bugün ben de hüzünlüyüm nedense.....

HüZüN ağlayamamaktır
Ağlamak için çırpınırken delicesine....
fakat ağlayamamak

HüZüN içten içe yanarken
üşümek ve ürpermektir
nokta.gif
.

HüZüN yalnızlıktır
Kalabalık içinde yalnızlık...

HüZüN uzaklara ait olup
Yakınlara hapsolmaktır
nokta.gif
.

HüZüN içten içe yanarken
üşümek ve ürpermektir
nokta.gif
.

HüZüN yalnızlıktır

dört bir yanım hüzün...
Hüzün özümde yüreğimde
ta en derinlerde
ne yapsam ne etsem
gizleyemiyorum hüznümü
kahkahayla gülsemde
gözlerim ele veriyor.....

huzun%281%29.jpg

FaKiR

Meþveret Bþk.
Benimde bir hüznüm var. Adını koyamadığım sebebini bilmediğim,sonucuna varamadığım ama varmakta istemediğim hüznüm..
Kimi zaman boğulduğum,kimi zaman inceden yandığım, kimi zaman ise çoook uzaklarda gördüğüm hüznüm...
Söyle bana sensizlik nasıl bişey? Varlığınla mı bu yoldayım? Yok olsan tüm kederlerim biter mi dersin?
Hayır, hayır...Seninle sahip olduğum bütün güzelliklerin idrakındayım, ve çok şanslıyım...

Hocam hayirdir, :)
Ramazaninin gidisinemi üzuluyorsunuz yoksa?

bardak

Well-known member

gönlümdeki rüzgar derdini hiç kimse bilemez
umudumu,yarınımı ben mi seçmişim bileyim
bırakım yalnızlığıma bırakın beni boşluğa
orda sessizce,sakince son nefesimi vereyim
son nefesimi verirken gözlerini göreyim
bir hayal misali çoşmuş şu gönlüme
merhemi sorar durururum eşe dosta
kimse bilemez benim yüreğimi..
uğraşır ,yanar pare pare...

konuşamam!! nasıl konuşulur,bu yürekler karşında
undecided.gif
yürekleriniz var olsun..kalemlerinize,cümlelerinize bereket..ne güzel insanlarsınız yahu..

mihrimah

Well-known member
Hocam hayirdir, :)
Ramazaninin gidisinemi üzuluyorsunuz yoksa?
Hayır olsun inş.
Hakikaten çok üzülüyorum, bir dahaki Ramazan'a koskoca 11 ay var? Şu son günlerde saatlerin bereketlenmesi için dua ediyorum. İftar vakti insanların telaşı, sahur vakti mahmur yemek hazırlamalar, teravihleri, mukabeleleri bambaşka güzeldi. Günler uzundu ama gene de doyamadık şu mübarek aya. Allah, nice Ramazanlarda buluşmayı nasip eylesin, bu mübarek ayları hakkıyla ihya eden aynı zamanda ihya olan insanlardan olalım.
Amin..