Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sevgilim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 55276" data-attributes="member: 30"><p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">Sevgilim, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">yetimim benim, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">aylar nasıl geçiyor zaman hiç geçmezken </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">kapılar kapalı, dünya buzlu can </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">uyuşmuş gözlerimin önünde </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">hayat akıp gidiyor hiç kımıldamadan </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">ikimizin yerine dinliyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">sevdiğin şarkıları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">siyah tişörtünü giyiyorum yatarken </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">gömleklerini, kazaklarını, kokunu </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">senin rüyalarını görüyorum ölür gibi uyurken </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">gün boyu elimde kahve fincanı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">kapıyı açmıyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">telefonlara çıkmıyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">başını bekliyorum geleceği olmayan hatıraların </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">Sevgilim, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">yetimim benim, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">nasıl da kayıtsız gülüyorsun hayata </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">öldüğünden haberi yok fotoğraflarının </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff">MURATHAN MUNGAN</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ba00ff"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 55276, member: 30"] [center][color=#ba00ff]Sevgilim, yetimim benim, aylar nasıl geçiyor zaman hiç geçmezken kapılar kapalı, dünya buzlu can uyuşmuş gözlerimin önünde hayat akıp gidiyor hiç kımıldamadan ikimizin yerine dinliyorum sevdiğin şarkıları siyah tişörtünü giyiyorum yatarken gömleklerini, kazaklarını, kokunu senin rüyalarını görüyorum ölür gibi uyurken gün boyu elimde kahve fincanı kapıyı açmıyorum telefonlara çıkmıyorum başını bekliyorum geleceği olmayan hatıraların Sevgilim, yetimim benim, nasıl da kayıtsız gülüyorsun hayata öldüğünden haberi yok fotoğraflarının MURATHAN MUNGAN [/color][/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sevgilim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…