Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Şeytana Açık Mektup
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 93527" data-attributes="member: 6253"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">EY ŞEYTAN ! </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Sana bu mektubumu, kabirden yazıyorum; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ve kendime ilk defa, bu kadar kızıyorum </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Nasıl oldu da beni, kendine inandırdın ? </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Benim gibi çok zeki, bir insanı kandırdın ! </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Bir zamanlar önüme, ne servetler sermiştin; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">''Sana ölüm yok'' diye, güvenceler vermiştin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hani sonsuza kadar, sürecekti saltanat ? </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hani bana her zaman, olacaktın kol kanat ? </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ey şeytan ! O yıllarda, ne çok severdim seni; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Sırtımı hep sıvazlar, hep şımartırdın beni </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">İki duble atınca, hayale daldırırdın, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ahlâki yasakları, ortadan kaldırırdın </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Akşamları çalarken, hüzzam faslı derinden, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Bana hep gülümserdin, şarap kadehlerinden </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Bazen şuh bir kadının, bedenine girerdin; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">En gözde, en pahalı, parfümleri sürerdin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">O cömert gerdanına, mücevherler takardın; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Sonra bir çift göz olur, ihtirasla bakardın </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Gönül antenlerimiz, mesajları alırdı, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Bundan sonrası artık, iç güdüye kalırdı </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Namustan dem vuranı, dosyalarda fişlerdin; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">İrticâ kompleksini, beyinlere işlerdin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hep gırgıra alırdık, cehennemde yanmayı; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hoşgörü denizinde, boğardık utanmayı </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Düşünen bir insanı, görünce irkilirdik; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Beyinleri sadece, bir sakatat bilirdik </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ne güzeldi o günler, ne bulursak yiyorduk; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hayvanlar gibi mutlu, yaşayıp gidiyorduk </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Biliyorum şu anda, hâlime gülüyorsun; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Artık beni hiçbir şey, kurtarmaz Biliyorsun </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Biraz sonra gelecek, sorgu için melekler; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Yanımda ne bir kuruş, ne bir senet, ne çekler </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kendi derdine düşmüş, mezarlık sakinleri </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Baktım Karmakarışık, meşrepleri, dinleri </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimisinin totemi, sallanıyor boynunda, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimisinin dövmesi, kalçasında, koynunda </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Buraya gelir gelmez, etrafımı sardılar; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Bilir misin ey şeytan ! Hepsi seni sordular </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimi genç, kimi yaşlı, kimi miskin bir dede; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hepsi de benim gibi, olmuşlar şeytanzede </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimisini kumarla, düşürmüşsün ağına; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">İncirleri dikmişsin, kırk yıllık ocağına </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimi, senin yüzünden, aldatmış kocasını, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Süslemişsin gözünde, o kayak hocasını </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimisine en sinsi, tuzakları kurmuşsun; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Esrarla, eroinle, kokainle vurmuşsun </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimisinin girmişsin, vesveseyle kanına, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">O da gidip kastetmiş, karısının canına </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimisini makamla, rütbeyle kandırmışsın; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Bir ilâh olduğuna, onu inandırmışsın </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kimi hukuk cambazı, sola kaymış kantarı; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hâlâ beyin sanıyor, başındaki mantarı </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Kur'ân diye bir kitap, duymuştum yaşıyorken; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ciddiye almamıştım, peşinden koşuyorken </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Meğerse o kitapta, adın çok geçiyormuş, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">''İnsana hüsran!'' diye, şeytan and içiyormuş </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Eğer bir fırsat daha, verseydi Allah bana; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hep seni anlatırdım, altı milyar insana </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Gerçi bütün insanlar, seni ismen tanıyor, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ama gaflete bak ki; cismini yok sanıyor </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Ey şeytan ! Vakit geldi, ben artık gitmeliyim, </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Sana yenik düşmüşüm Îtiraf etmeliyim </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Hiç korkma Bu insanlar, böyle gâfil oldukça; </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">Sana hep tapacaklar, cüzdanları doldukça </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive">CENGİZ NUMANOĞLU </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: olive"></span></span></span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 93527, member: 6253"] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=olive]EY ŞEYTAN ! Sana bu mektubumu, kabirden yazıyorum; Ve kendime ilk defa, bu kadar kızıyorum Nasıl oldu da beni, kendine inandırdın ? Benim gibi çok zeki, bir insanı kandırdın ! Bir zamanlar önüme, ne servetler sermiştin; ''Sana ölüm yok'' diye, güvenceler vermiştin Hani sonsuza kadar, sürecekti saltanat ? Hani bana her zaman, olacaktın kol kanat ? Ey şeytan ! O yıllarda, ne çok severdim seni; Sırtımı hep sıvazlar, hep şımartırdın beni İki duble atınca, hayale daldırırdın, Ahlâki yasakları, ortadan kaldırırdın Akşamları çalarken, hüzzam faslı derinden, Bana hep gülümserdin, şarap kadehlerinden Bazen şuh bir kadının, bedenine girerdin; En gözde, en pahalı, parfümleri sürerdin O cömert gerdanına, mücevherler takardın; Sonra bir çift göz olur, ihtirasla bakardın Gönül antenlerimiz, mesajları alırdı, Bundan sonrası artık, iç güdüye kalırdı Namustan dem vuranı, dosyalarda fişlerdin; İrticâ kompleksini, beyinlere işlerdin Hep gırgıra alırdık, cehennemde yanmayı; Hoşgörü denizinde, boğardık utanmayı Düşünen bir insanı, görünce irkilirdik; Beyinleri sadece, bir sakatat bilirdik Ne güzeldi o günler, ne bulursak yiyorduk; Hayvanlar gibi mutlu, yaşayıp gidiyorduk Biliyorum şu anda, hâlime gülüyorsun; Artık beni hiçbir şey, kurtarmaz Biliyorsun Biraz sonra gelecek, sorgu için melekler; Yanımda ne bir kuruş, ne bir senet, ne çekler Kendi derdine düşmüş, mezarlık sakinleri Baktım Karmakarışık, meşrepleri, dinleri Kimisinin totemi, sallanıyor boynunda, Kimisinin dövmesi, kalçasında, koynunda Buraya gelir gelmez, etrafımı sardılar; Bilir misin ey şeytan ! Hepsi seni sordular Kimi genç, kimi yaşlı, kimi miskin bir dede; Hepsi de benim gibi, olmuşlar şeytanzede Kimisini kumarla, düşürmüşsün ağına; İncirleri dikmişsin, kırk yıllık ocağına Kimi, senin yüzünden, aldatmış kocasını, Süslemişsin gözünde, o kayak hocasını Kimisine en sinsi, tuzakları kurmuşsun; Esrarla, eroinle, kokainle vurmuşsun Kimisinin girmişsin, vesveseyle kanına, O da gidip kastetmiş, karısının canına Kimisini makamla, rütbeyle kandırmışsın; Bir ilâh olduğuna, onu inandırmışsın Kimi hukuk cambazı, sola kaymış kantarı; Hâlâ beyin sanıyor, başındaki mantarı Kur'ân diye bir kitap, duymuştum yaşıyorken; Ciddiye almamıştım, peşinden koşuyorken Meğerse o kitapta, adın çok geçiyormuş, ''İnsana hüsran!'' diye, şeytan and içiyormuş Eğer bir fırsat daha, verseydi Allah bana; Hep seni anlatırdım, altı milyar insana Gerçi bütün insanlar, seni ismen tanıyor, Ama gaflete bak ki; cismini yok sanıyor Ey şeytan ! Vakit geldi, ben artık gitmeliyim, Sana yenik düşmüşüm Îtiraf etmeliyim Hiç korkma Bu insanlar, böyle gâfil oldukça; Sana hep tapacaklar, cüzdanları doldukça CENGİZ NUMANOĞLU [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER][B] [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Şeytana Açık Mektup
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…