Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Sezer, iki oy alanı rektör yaptı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 50004" data-attributes="member: 1"><p>15 üniversitenin rektör atamalarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Kastamonu Üniversitesi'nde çok tartışılacak bir karara imza attı.</p><p></p><p> <strong>En fazla oy alan Prof. Dr. Mustafa Safran yerine 2 oy alan Bahri Gökçebay'ı rektör yaptı. Sezer'in tercihi-ni ideolojik bulan Safran, "Kararı Allah'a havale ediyorum." dedi. </strong> </p><p></p><p></p><p>_________________________________________________</p><p></p><p> Prof. Dr. Mustafa Safran ben onları Allaha havale ediyorum .Demek anlasılıyorki Allaha inanıyorsan bin oyda alsan seni rektör yapmayız diyen bir zihniyet su an Cumhuriyet koltuğunda saltanat surerken cumhuriyet tehlikede değilde, güllerin gülü oraya gecince rejim tehlikeye girecek.Yahu Cumhuriyet madem bir hukuk ve sosyal devlettir öle ise bu hukuk devletinde yapılması ve atılması gereken her adım Anayasa ile belirlenmişdir.Öle ise keyfi yapılan ve ideolojik olarak atılan her adım <strong>bu devlete ihanettir ve hainlerin hukmu gecersizdir</strong>.. </p><p></p><p> Hoş o değilmiydi 70 milyon oruclu iken bes dakikalık konusmasında sabredemeyip önlerinde su icen.Gayrimuslim topraklarda dahi muslumanların dini vecibelerine saygı duyulurken bir islam ulkesinde böle pervasızca tutum sergilemkde hatta bir resisicumhur tarafından yapılması...</p><p></p><p> Butun bunlara göz yuman her kurum ve kurulus elbet bir gun HESAP VERECEK..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 50004, member: 1"] 15 üniversitenin rektör atamalarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Kastamonu Üniversitesi'nde çok tartışılacak bir karara imza attı. [b]En fazla oy alan Prof. Dr. Mustafa Safran yerine 2 oy alan Bahri Gökçebay'ı rektör yaptı. Sezer'in tercihi-ni ideolojik bulan Safran, "Kararı Allah'a havale ediyorum." dedi. [/b] _________________________________________________ Prof. Dr. Mustafa Safran ben onları Allaha havale ediyorum .Demek anlasılıyorki Allaha inanıyorsan bin oyda alsan seni rektör yapmayız diyen bir zihniyet su an Cumhuriyet koltuğunda saltanat surerken cumhuriyet tehlikede değilde, güllerin gülü oraya gecince rejim tehlikeye girecek.Yahu Cumhuriyet madem bir hukuk ve sosyal devlettir öle ise bu hukuk devletinde yapılması ve atılması gereken her adım Anayasa ile belirlenmişdir.Öle ise keyfi yapılan ve ideolojik olarak atılan her adım [b]bu devlete ihanettir ve hainlerin hukmu gecersizdir[/b].. Hoş o değilmiydi 70 milyon oruclu iken bes dakikalık konusmasında sabredemeyip önlerinde su icen.Gayrimuslim topraklarda dahi muslumanların dini vecibelerine saygı duyulurken bir islam ulkesinde böle pervasızca tutum sergilemkde hatta bir resisicumhur tarafından yapılması... Butun bunlara göz yuman her kurum ve kurulus elbet bir gun HESAP VERECEK.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Sezer, iki oy alanı rektör yaptı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…