Geçenlerde Ailedemdeki bazı bireylerin izlemeleri üzerine TV de bir tv dizisine izlerken artık izlemek tabiri doğrumudur bilemiyorum. Show Tv kanalındaki Melekler Korusun Dizisi birçoğumuzun bildiği hatta belkide izlediği bir dizidir. Herneyse kısa keseyim Dizinin son bölümünde Dizi deki bir kız ve erkek evlenicektir. Malumunuz Bilindiği üzere Resmi Nikahdan evel Halk arasında İmam nikahı diye batıl bir söylentisi olan özünde ise Dini Nikah olan Allah katında nikah yapılır. Fakat bu İnsanlar bu durumu Çağ Dışı olarak tasvir etmekte Bir bölümünde ise Gelin rolündeki şahış "Ben başımı falan örtmüyorum, duvağımı taktırdım saçımı yaptırdım" demektedir. Ayrıca Dizide Dini nikah merasimi ile gayet alaycı ve lakayıt bir tavırla tabiri caizse dalga geçilmektedir. Horgörülmektedir. Ve ne yazıkkı Bu Sahneleride Gençlerimiz hatta çocuklarımız seyretmekte Show Tv Yönetimini ve bu Dizinin Dinden İmandan bihaber yaşayan Seneristlerini esefle kınıyorum.
Bahsi geçen olayın videosu aşağıdadır.
Video Galeri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
YouTube - Show tv rezaleti - zina unsurları ihtiva eden "melekler korusun" dizisinde kepazelik !
Bahsi geçen olayın videosu aşağıdadır.
Video Galeri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
YouTube - Show tv rezaleti - zina unsurları ihtiva eden "melekler korusun" dizisinde kepazelik !