Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sıdk ile gelen gelsin, gönlünü aşka hasretsin!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 230465" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hayli üşüyorum, çenem titriyor nedense bilmiyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yüreğimi cezbeden hanhi yolda nefesimi sevk ediyorum, hangi sualler peşinden gidiyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Niçin o an ve akan zamanda mola vermek istemiyorum, dur durak bilmeden aşka akıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sinemin yarası nedir ruhum kimbilir hangi derdin gamıyla inlemektedir diyerek soruyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ey ahali sıkıca örtün yorganı sancılarım bambaşka</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kaybolmak istiyorum temaşa eden nazarların lahzasından, beni benden alan manasından</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İrademe zafiyet eken hülyasından, nefsime haz veren meramından kurtulurmuyum ki ahtan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne zaman uyanırım bitaplaştıran illetten, fikretmeme mani olan mahkum eden köleliklerden</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aşkın eşrefi kalbin için demdir, münbitleşem esindir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Lahzasından şevk ve sürur bulamadığın feyzin sence manası nedir, mukallitlik kimedir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hissetmek, ihsanın latifliğinde nefeslenmek ne mubarek edeptir, tefekkür istikamet içindir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dertten arileşmiş, kalbin nidasından uzaklaşmış münbit bir çile olur mu, ne ulvi rahmettir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimseye kem gözle nazar etme, senin kalbini bulur</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İhsan edilen ne varsa, tanzim-i sanatı gönül sahibi fark edemiyorsa ne yapsın bekleyen nur</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Durma ey yolcu durma, etrafında ki işaret taşlarını gayret ve süruru azminle hiç durma bul</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Umut lahzasındadır o kalbin kimin nazargahıdır, hiç tereddüt etme kalbi lekelerinden kurtul</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aşk kimleri yakar, narın haşyetini gönlüne salar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İradeden vazgeçirir kutlu sevdalar, manasında medfundur göçen o nice ülfetli nazarlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Akletmek neden zarurettir, ilim ve irfandan nasipsizlik ne kadar bahttır, hiç araştırmazlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne vakit çare oldu, günyüzüne hasret ümitler manasında yol buldu, gerekçe yolda bırakmaz</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 230465, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hayli üşüyorum, çenem titriyor nedense bilmiyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yüreğimi cezbeden hanhi yolda nefesimi sevk ediyorum, hangi sualler peşinden gidiyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Niçin o an ve akan zamanda mola vermek istemiyorum, dur durak bilmeden aşka akıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sinemin yarası nedir ruhum kimbilir hangi derdin gamıyla inlemektedir diyerek soruyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ey ahali sıkıca örtün yorganı sancılarım bambaşka[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kaybolmak istiyorum temaşa eden nazarların lahzasından, beni benden alan manasından[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İrademe zafiyet eken hülyasından, nefsime haz veren meramından kurtulurmuyum ki ahtan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne zaman uyanırım bitaplaştıran illetten, fikretmeme mani olan mahkum eden köleliklerden[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aşkın eşrefi kalbin için demdir, münbitleşem esindir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Lahzasından şevk ve sürur bulamadığın feyzin sence manası nedir, mukallitlik kimedir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hissetmek, ihsanın latifliğinde nefeslenmek ne mubarek edeptir, tefekkür istikamet içindir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dertten arileşmiş, kalbin nidasından uzaklaşmış münbit bir çile olur mu, ne ulvi rahmettir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimseye kem gözle nazar etme, senin kalbini bulur[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İhsan edilen ne varsa, tanzim-i sanatı gönül sahibi fark edemiyorsa ne yapsın bekleyen nur[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Durma ey yolcu durma, etrafında ki işaret taşlarını gayret ve süruru azminle hiç durma bul[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Umut lahzasındadır o kalbin kimin nazargahıdır, hiç tereddüt etme kalbi lekelerinden kurtul[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aşk kimleri yakar, narın haşyetini gönlüne salar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İradeden vazgeçirir kutlu sevdalar, manasında medfundur göçen o nice ülfetli nazarlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Akletmek neden zarurettir, ilim ve irfandan nasipsizlik ne kadar bahttır, hiç araştırmazlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne vakit çare oldu, günyüzüne hasret ümitler manasında yol buldu, gerekçe yolda bırakmaz[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sıdk ile gelen gelsin, gönlünü aşka hasretsin!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…