Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Şiir Al Başını Git...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 6799" data-attributes="member: 183"><p></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Şiir al başını git</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ölü bir şair yüreğiyim ben…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen bir İstanbul </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bir sevda bul…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kızıl bir aşk çek içine.. </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Gözün gönlün demlensin…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Çığlık gibi sevmelerin..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Doldursun </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Mecaz kuyularını…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>İçinde acının piştiği çömleklerden,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Erdemler çıkar…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ben yokum bu bahar…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Belki olamayacağım bir daha..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Belki hep aynı mevsim..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Benim yıllarım…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Eylül senesindeyim…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Yitti yapraklarım..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Dallarım üryan…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Yağmur rahmet, rahmetçe ıslıyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kaçırmışım kendimi..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kimse nerede olduğumu bilmiyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Şu ağıtlara dönmüş şarkılar..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bu ağrılarla başkalaşmış yazıtlar..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Mezar taşları sanki;</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bir bir içime düşüyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayat odası astım nöbetinde…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Sırtımda vebalim…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayalimin karşı tepeleri…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Yol çok kısa artık..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Yürümekle bitmiyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Çok soğuk buraları</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Şiir al başını git</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ölü bir şair yüreğiyim ben</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Her şey üşüyor…………….</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>m_safiturk</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 6799, member: 183"] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Şiir al başını git[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Ölü bir şair yüreğiyim ben…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Sen bir İstanbul [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Bir sevda bul…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kızıl bir aşk çek içine.. [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Gözün gönlün demlensin…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Çığlık gibi sevmelerin..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Doldursun [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Mecaz kuyularını…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]İçinde acının piştiği çömleklerden,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Erdemler çıkar…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Ben yokum bu bahar…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Belki olamayacağım bir daha..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Belki hep aynı mevsim..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Benim yıllarım…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Eylül senesindeyim…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Yitti yapraklarım..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Dallarım üryan…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Yağmur rahmet, rahmetçe ıslıyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kaçırmışım kendimi..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kimse nerede olduğumu bilmiyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Şu ağıtlara dönmüş şarkılar..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Bu ağrılarla başkalaşmış yazıtlar..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Mezar taşları sanki;[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Bir bir içime düşüyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Hayat odası astım nöbetinde…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Sırtımda vebalim…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Hayalimin karşı tepeleri…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Yol çok kısa artık..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Yürümekle bitmiyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Çok soğuk buraları[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Şiir al başını git[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Ölü bir şair yüreğiyim ben[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Her şey üşüyor…………….[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]m_safiturk[/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Şiir Al Başını Git...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…