Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
sikayettir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 35206" data-attributes="member: 1"><p>tetik :</p><p></p><p>Şikayettir demişsiniz ama şikayet yerine yapılan davranışı eleştirmişsiniz. </p><p>Neden yapılmaması gerekdiğini veyahut size karşı hoş olmıyan hangi tavır sergilendiğini tam olarak anlıyamadım.</p><p></p><p>Bir sonraki mesajınızda guzel bir mesaj yazmıssınız oradan neyi görebiliyorsunuz diye. Bunu karşınızdakiler içinde düşünmenizi tavsiye ederim. Tarihci kardeşimiz biraz sert olabilir veyahut davranışı hatalıda olabilir. Ama bizim dusturumuz bunu ortaya yaymak olmamalı. İletişim bölümü mevcut oradan direk bana şikayette bulunabilir veyahut Tarihcinin profili ile onunla konusabilirsiniz.</p><p></p><p>Bir başka husus bir süredir şehir dışındaydım . Ama geldiğimde farklı bir hava esiliyor.</p><p>Burada bazı yönetici kardeşlerimizin hatasının büyük olduğunu sölemek isterim. Yusuf a.s. ben nefsimi temize çıkarmam demesini örnek alamamışlar.. Üye kardeşlerimizde bazı kurallara riayet ederler ise saygı ve sevgi ortamı oluşacağına inanıyorum. Aksi takdirde her birimiz kusurluyuz kusurlu yanlarımıza bakılarak konular ele alınır ise birbirimize düşman süretiyle görünürüz. Madem niyetimiz paylaşım yapmak biz bize düşeni söleriz kabul ettirmek başka işdir denilip bırakılmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 35206, member: 1"] tetik : Şikayettir demişsiniz ama şikayet yerine yapılan davranışı eleştirmişsiniz. Neden yapılmaması gerekdiğini veyahut size karşı hoş olmıyan hangi tavır sergilendiğini tam olarak anlıyamadım. Bir sonraki mesajınızda guzel bir mesaj yazmıssınız oradan neyi görebiliyorsunuz diye. Bunu karşınızdakiler içinde düşünmenizi tavsiye ederim. Tarihci kardeşimiz biraz sert olabilir veyahut davranışı hatalıda olabilir. Ama bizim dusturumuz bunu ortaya yaymak olmamalı. İletişim bölümü mevcut oradan direk bana şikayette bulunabilir veyahut Tarihcinin profili ile onunla konusabilirsiniz. Bir başka husus bir süredir şehir dışındaydım . Ama geldiğimde farklı bir hava esiliyor. Burada bazı yönetici kardeşlerimizin hatasının büyük olduğunu sölemek isterim. Yusuf a.s. ben nefsimi temize çıkarmam demesini örnek alamamışlar.. Üye kardeşlerimizde bazı kurallara riayet ederler ise saygı ve sevgi ortamı oluşacağına inanıyorum. Aksi takdirde her birimiz kusurluyuz kusurlu yanlarımıza bakılarak konular ele alınır ise birbirimize düşman süretiyle görünürüz. Madem niyetimiz paylaşım yapmak biz bize düşeni söleriz kabul ettirmek başka işdir denilip bırakılmalı. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
sikayettir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…