Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sıkışıyorsun bazen iki zaman arasına
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bizar" data-source="post: 172821" data-attributes="member: 12884"><p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Sıkışıyorsun bazen iki zaman arasına..belki hep sıkışmışızdır da belki farkına varıyorsun…Sıkışmış gibi oluyorsun bazen tavan arasında...Eski bir bavul birkaç çul gibi…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Aşk olsun zamanı aşanlara..zamansız kalanlara aşk olsun…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ben gül dalı umutlarındayım yine ..kup kuru ve yine kış günü..yine uzaklara dalıyorum.Her gözün daldığı gibi...Uzaklıklar başka başka ıraklık aynı…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ekmek yok gibi, aş yok gibi..var olanda yok gibi…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Tekmelemeye kıyamam yaprakları..üzerlerine basmaya da…Dökülürken süklüm püklüm şuursuz, benim kadar yanmaz canları..benim yanan canım bir mızıka sesi…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Tanımadık tanınmadık bir yaka işte..öyle işte…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ellerini arasına alıp başını amanlarla meşgulde değilim..dizlerimi de dövmeyeceğim…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Şu gitmeler hep ardından baka kalmanın körlüğünde süzüldüğüm süzeklerdir…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Bir ara fırsat bulduğumda kefenliyorum kendimi..kendin ettin kendin buldun diyorum bulamamışlığıma...</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Göz alıcı harabelerde duruyorum bulsun diye beni…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Beceremedik azizim..olmadı…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Deniz mi küsmüş sen mi küsmüşsün denize bilmiyorum...</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ezdim hayallerimin başını..Sazlıktan kulübelerim var artık..yanınca beraber yanalım diye…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>İş çıkarmasın geri dönmeye..sandalım da yok…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Maviyi de boyadım griye…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ne önemi var şimdi hiçbir şeyin…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ah şu birikintiler, hüznümün nefessiz çalgıları…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Kocaman bir kalp oldum sonunda. İçi dolu karmaşık…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Rüzgâr o bildik rüzgâr… Hani bir şey diyorsun esiyor…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Zaten yabancı sancılarım olmadı.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Tanımazdan geldiysem de olmadı..Yüzümü çevirdiysem de aynı…Bıraktım kendimi hava akımlarına doğru.. çekiliyorum Asya dan Avrupa dan…dan dan dan…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Bir kalem bir nalem olsun için na-y’i ihyaya ahyâr…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Ne bileyim…Bazen donup kalıyorum saçak kenarında buz gibi…Olup olmadık şeyler soruyorum kendime..kaç kişi anlar at nallamaktan..Rahvandan, tırıstan,.tirişkadan gibi…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Kaç kişi bakınca anlar yağmurun geleceğini ve kimin umurunda düşmüş omuzlarım diyorum… </em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Karanfillerim benim.Kızınca söylediklerimde.Sözün sahibi benim..Suçu vebali benim…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Aldım kabul ettim adaklığımı. Azadesin azatlığım…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>İşte ufuk işte yine akşam oldu… Sadece senin bildiğin akşamlardan oldu. Benim adını kametlediğim…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>İddiam vediam hep bir yerde şimdi… </em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Çatlayan çatlar..sızan sızar testiden…Nağmeler dinlenir elvedadan….</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Bilmem neredeyim, nerede olurum…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Kim okur salâ mı…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Kim bilir kim kişiliğimin nasıl bilinirliğini…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Hangi musalla taşır yükümü...</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Hangi tahta avluya yaslanır sırtım ve kimin hatırasına iz düşerim yıllar sonra. Kim anar Fatihasıyla adımı…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Yâdımın gereği var mı onu da bilmiyorum…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>İstediğim birkaç satır anlamak her şeyden biraz ve biraz yaşamak anladığım kadarıyla…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>En azından, okumak birkaç bab, bab-ı atiden…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Amber kokuyor sahifeler... Sarılasım var eski gecelere…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>O tek heceli özlemlere... Ayaz mayaz iyiydik… Belki yine iyiyizdir. Belki bilmemek iyidir diye de bir uç bırakıyorum sökülesi hicranın uçuklarına…</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003366"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #003300"><em>Beziyorum her şeyden bazen.Hiçbir şeye benzemeyen şeylerden…Oysa diyebilirim güle gül güzele güzel diye…Belki hiçbir şeyin beni dinleyecek hali kalmadı...Geçmeliyim her şey geçerken, geçen her şey gibi geçmiş olsun deyerek kendimden….msafitürk</em></span></span></span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bizar, post: 172821, member: 12884"] [CENTER][COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Sıkışıyorsun bazen iki zaman arasına..belki hep sıkışmışızdır da belki farkına varıyorsun…Sıkışmış gibi oluyorsun bazen tavan arasında...Eski bir bavul birkaç çul gibi…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Aşk olsun zamanı aşanlara..zamansız kalanlara aşk olsun…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ben gül dalı umutlarındayım yine ..kup kuru ve yine kış günü..yine uzaklara dalıyorum.Her gözün daldığı gibi...Uzaklıklar başka başka ıraklık aynı…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ekmek yok gibi, aş yok gibi..var olanda yok gibi…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Tekmelemeye kıyamam yaprakları..üzerlerine basmaya da…Dökülürken süklüm püklüm şuursuz, benim kadar yanmaz canları..benim yanan canım bir mızıka sesi…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Tanımadık tanınmadık bir yaka işte..öyle işte…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ellerini arasına alıp başını amanlarla meşgulde değilim..dizlerimi de dövmeyeceğim…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Şu gitmeler hep ardından baka kalmanın körlüğünde süzüldüğüm süzeklerdir…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Bir ara fırsat bulduğumda kefenliyorum kendimi..kendin ettin kendin buldun diyorum bulamamışlığıma...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Göz alıcı harabelerde duruyorum bulsun diye beni…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Beceremedik azizim..olmadı…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Deniz mi küsmüş sen mi küsmüşsün denize bilmiyorum...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ezdim hayallerimin başını..Sazlıktan kulübelerim var artık..yanınca beraber yanalım diye…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]İş çıkarmasın geri dönmeye..sandalım da yok…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Maviyi de boyadım griye…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ne önemi var şimdi hiçbir şeyin…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ah şu birikintiler, hüznümün nefessiz çalgıları…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Kocaman bir kalp oldum sonunda. İçi dolu karmaşık…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Rüzgâr o bildik rüzgâr… Hani bir şey diyorsun esiyor…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Zaten yabancı sancılarım olmadı.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Tanımazdan geldiysem de olmadı..Yüzümü çevirdiysem de aynı…Bıraktım kendimi hava akımlarına doğru.. çekiliyorum Asya dan Avrupa dan…dan dan dan…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Bir kalem bir nalem olsun için na-y’i ihyaya ahyâr…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Ne bileyim…Bazen donup kalıyorum saçak kenarında buz gibi…Olup olmadık şeyler soruyorum kendime..kaç kişi anlar at nallamaktan..Rahvandan, tırıstan,.tirişkadan gibi…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Kaç kişi bakınca anlar yağmurun geleceğini ve kimin umurunda düşmüş omuzlarım diyorum… [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Karanfillerim benim.Kızınca söylediklerimde.Sözün sahibi benim..Suçu vebali benim…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Aldım kabul ettim adaklığımı. Azadesin azatlığım…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]İşte ufuk işte yine akşam oldu… Sadece senin bildiğin akşamlardan oldu. Benim adını kametlediğim…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]İddiam vediam hep bir yerde şimdi… [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Çatlayan çatlar..sızan sızar testiden…Nağmeler dinlenir elvedadan….[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Bilmem neredeyim, nerede olurum…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Kim okur salâ mı…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Kim bilir kim kişiliğimin nasıl bilinirliğini…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Hangi musalla taşır yükümü...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Hangi tahta avluya yaslanır sırtım ve kimin hatırasına iz düşerim yıllar sonra. Kim anar Fatihasıyla adımı…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Yâdımın gereği var mı onu da bilmiyorum…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]İstediğim birkaç satır anlamak her şeyden biraz ve biraz yaşamak anladığım kadarıyla…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]En azından, okumak birkaç bab, bab-ı atiden…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Amber kokuyor sahifeler... Sarılasım var eski gecelere…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]O tek heceli özlemlere... Ayaz mayaz iyiydik… Belki yine iyiyizdir. Belki bilmemek iyidir diye de bir uç bırakıyorum sökülesi hicranın uçuklarına…[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#003300][I]Beziyorum her şeyden bazen.Hiçbir şeye benzemeyen şeylerden…Oysa diyebilirim güle gül güzele güzel diye…Belki hiçbir şeyin beni dinleyecek hali kalmadı...Geçmeliyim her şey geçerken, geçen her şey gibi geçmiş olsun deyerek kendimden….msafitürk[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#0033cc] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sıkışıyorsun bazen iki zaman arasına
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…