Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Şimdi Gitme Yar....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mazi" data-source="post: 16766" data-attributes="member: 510"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Şimdi Gitme Yar....</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sen bir kitap kapağı gibi kapamışken adımı, ben her sözcükte seni okuyorum harf harf… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Tümcelerimin boyun büküşlerine</span> <span style="color: red">aldırma yar!</span> </span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözü yaşlı satırlarımın kan döküşlerinde büyütüyorum</span> <span style="color: red">keşkelerimi</span>… </span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Harflerimin ayağı kayıyor uçurumlarından. </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Oysa sen bir liman sakinliğiydin yüreğime… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">bir gün batımı huzuru… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">uçsuz bucaksız bir özgürlüktün mavilerime… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">ateşe verdin kıyılarımı apansız, sinsice… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">züleyha’nın kaderine razıydım</span> <span style="color: red">Yusuf(um)sun</span> <span style="color: navy">diye… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">peşinden koşmaya, kınanmaya, dile düşmeye… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">nerden bilirdim</span> <span style="color: red">dil(in)den</span> <span style="color: navy">düşeceğimi? </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir sözünle ateşe verdin uğruna ödenen bedelleri… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gitme demem, git şimdi! </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir metalin içine bindirip vedalarını, son bir kez kokunu çekmeden tiryakiliğim, son bir kez düşmeden kollarının girdabına, bir buseyi çok görüp alnıma, en kara yazgıları sür de git!.. </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Son fethedilen miyim meçhul ama, sen son Fatih’im… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bilsen, kaç varlığa hiçlikti fetihlerin… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ama dur,</span> <span style="color: red">gitme</span><span style="color: navy">!... </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Şu topraklarımda dalgalanan sancağını indir, öyle git! </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yüreğimden sevdanı, dilimden adını sök de git! </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ciğerlerimden kokunu, gönlümden gözlerinin okunu çek de git! </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sözlerimi esaretten kurtar,</span> <span style="color: red">dilimi çöz de git</span><span style="color: navy">! </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kaç kez uğurladım seni bu kentten? Kaç kez boynu bükük bıraktın ardından el sallayışlarımı garlarda? </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Dönüşünün umuduyla gidişine dayanamazken, bu müebbet vedaya nasıl dayanırım söyle? </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ah yar</span><span style="color: navy">… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">en yakınımken uzağımdın. Şimdi benden öte bensin ki,</span> <span style="color: red">ben bana t-uzağım</span>… </span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kin tutmaz kalemim</span><span style="color: navy">,</span> <span style="color: red">bilirsin.</span> </span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sen kapatsanda c-ismimin üstüne son sayfanı, bu masalın devamını bir ömür</span> <span style="color: red">bekler yüreğim</span><span style="color: navy">… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sana git diyebilmek için kaç alfabe satın aldım z-amansız pazarlıklarla bilsen. </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Tüm kırgınlıklarımı çıkarıp kumbaramdan saydım, bir “</span><span style="color: red">git</span><span style="color: navy">” etmedi. </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yanında “me”si olmayan bir git yakıştırılmadı sevdama… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ama çok istiyorsan, işte orda; alfabemin kıyısında bir “</span><span style="color: red">git</span><span style="color: navy">”… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Eksik, mahzun, çaresiz… </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İster al git, istersen</span> <span style="color: red">k-al git-me Yar</span><span style="color: navy">!... </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yar demişim sana… yokluğun dipsiz bir yar! </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İşte, diz çöküyor sevdana yüreğim,</span> <span style="color: red">gitme</span><span style="color: navy">!...</span> </span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gitme</span><span style="color: navy">, sensiz ıssız bu diyar… </span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">KAHRAMAN TAZEOĞLU</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mazi, post: 16766, member: 510"] [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=red]Şimdi Gitme Yar....[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT][B][SIZE=4][COLOR=navy]Sen bir kitap kapağı gibi kapamışken adımı, ben her sözcükte seni okuyorum harf harf… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Tümcelerimin boyun büküşlerine[/COLOR] [COLOR=red]aldırma yar![/COLOR] [/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Gözü yaşlı satırlarımın kan döküşlerinde büyütüyorum[/COLOR] [COLOR=red]keşkelerimi[/COLOR]… [/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Harflerimin ayağı kayıyor uçurumlarından. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Oysa sen bir liman sakinliğiydin yüreğime… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]bir gün batımı huzuru… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]uçsuz bucaksız bir özgürlüktün mavilerime… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]ateşe verdin kıyılarımı apansız, sinsice… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]züleyha’nın kaderine razıydım[/COLOR] [COLOR=red]Yusuf(um)sun[/COLOR] [COLOR=navy]diye… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]peşinden koşmaya, kınanmaya, dile düşmeye… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]nerden bilirdim[/COLOR] [COLOR=red]dil(in)den[/COLOR] [COLOR=navy]düşeceğimi? [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Bir sözünle ateşe verdin uğruna ödenen bedelleri… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Gitme demem, git şimdi! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Bir metalin içine bindirip vedalarını, son bir kez kokunu çekmeden tiryakiliğim, son bir kez düşmeden kollarının girdabına, bir buseyi çok görüp alnıma, en kara yazgıları sür de git!.. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Son fethedilen miyim meçhul ama, sen son Fatih’im… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Bilsen, kaç varlığa hiçlikti fetihlerin… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Ama dur,[/COLOR] [COLOR=red]gitme[/COLOR][COLOR=navy]!... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Şu topraklarımda dalgalanan sancağını indir, öyle git! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Yüreğimden sevdanı, dilimden adını sök de git! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Ciğerlerimden kokunu, gönlümden gözlerinin okunu çek de git! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Sözlerimi esaretten kurtar,[/COLOR] [COLOR=red]dilimi çöz de git[/COLOR][COLOR=navy]! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Kaç kez uğurladım seni bu kentten? Kaç kez boynu bükük bıraktın ardından el sallayışlarımı garlarda? [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Dönüşünün umuduyla gidişine dayanamazken, bu müebbet vedaya nasıl dayanırım söyle? [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Ah yar[/COLOR][COLOR=navy]… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]en yakınımken uzağımdın. Şimdi benden öte bensin ki,[/COLOR] [COLOR=red]ben bana t-uzağım[/COLOR]… [/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Kin tutmaz kalemim[/COLOR][COLOR=navy],[/COLOR] [COLOR=red]bilirsin.[/COLOR] [/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Sen kapatsanda c-ismimin üstüne son sayfanı, bu masalın devamını bir ömür[/COLOR] [COLOR=red]bekler yüreğim[/COLOR][COLOR=navy]… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Sana git diyebilmek için kaç alfabe satın aldım z-amansız pazarlıklarla bilsen. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Tüm kırgınlıklarımı çıkarıp kumbaramdan saydım, bir “[/COLOR][COLOR=red]git[/COLOR][COLOR=navy]” etmedi. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Yanında “me”si olmayan bir git yakıştırılmadı sevdama… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Ama çok istiyorsan, işte orda; alfabemin kıyısında bir “[/COLOR][COLOR=red]git[/COLOR][COLOR=navy]”… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Eksik, mahzun, çaresiz… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]İster al git, istersen[/COLOR] [COLOR=red]k-al git-me Yar[/COLOR][COLOR=navy]!... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Yar demişim sana… yokluğun dipsiz bir yar! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]İşte, diz çöküyor sevdana yüreğim,[/COLOR] [COLOR=red]gitme[/COLOR][COLOR=navy]!...[/COLOR] [/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Gitme[/COLOR][COLOR=navy], sensiz ıssız bu diyar… [/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=4][COLOR=black]KAHRAMAN TAZEOĞLU[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Şimdi Gitme Yar....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…