Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Şimdilerde ben;........
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 7550" data-attributes="member: 5"><p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Şimdilerde ben; </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden, her gördüğüm buluta yeni bir nisan ısmarlıyorum kurumuş kalbime yağmurlar yağsın diye.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her doğan güne yeni bir bahar ısmarlıyorum günbegün solan hayatıma renk katsın diye.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her batan güne(şe) yeni bir sonbahar ısmarlıyorum ölümü hep hatırlatsın diye.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her karamsarlığıma yeni bir ümit ısmarlıyorum çaresiz kalmasın diye</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her dostuma, yeni bir vefa ısmarlıyorum sevdamız büyüsün diye </span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her geçen dakikaya yeni bir saniye, her saniyeye yeni bir saat, her saate yeni bir anlam ısmarlıyorum beyhude geçmesin diye.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her baktığım aynaya yeni bir benlik ısmarlıyorum yab(l)ancı maskeler takmasın diye</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her kapandığım secdeye yeni bir dua ısmarlıyorum beni O hiç yalnız bırakmasın diye.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Her yazdığım cümleye yeni bir harf ısmarlıyorum cümlelerim eksik kalmasın diye!!..</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Birde açan çiçekleri olmasa bahçelerimizin,</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Uçan kelebekleri olmasa baharlarımızın...</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin,</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Beş vakitte, beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın...</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Daha çok kirleneceğiz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Daha çok çirkinleşeceğiz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Daha çok sağırlaşacağız.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Daha çok yalnızlaşacağız.</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Keşkeklerim, beklilerim, ölüm olmasa,</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Cümleleri sonlandıran nokta olmasa,</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Ruhumuzu arındıran dua olmasa,</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Daha çok bunalacağız-bulanacağız!</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></p><p></p><p></p><p><span style="color: green">alıntıdır..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 7550, member: 5"] [LEFT][B][COLOR=green][COLOR=#ff7f00]Şimdilerde ben; Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden, her gördüğüm buluta yeni bir nisan ısmarlıyorum kurumuş kalbime yağmurlar yağsın diye. Her doğan güne yeni bir bahar ısmarlıyorum günbegün solan hayatıma renk katsın diye. Her batan güne(şe) yeni bir sonbahar ısmarlıyorum ölümü hep hatırlatsın diye. Her karamsarlığıma yeni bir ümit ısmarlıyorum çaresiz kalmasın diye Her dostuma, yeni bir vefa ısmarlıyorum sevdamız büyüsün diye Her geçen dakikaya yeni bir saniye, her saniyeye yeni bir saat, her saate yeni bir anlam ısmarlıyorum beyhude geçmesin diye. Her baktığım aynaya yeni bir benlik ısmarlıyorum yab(l)ancı maskeler takmasın diye Her kapandığım secdeye yeni bir dua ısmarlıyorum beni O hiç yalnız bırakmasın diye. Her yazdığım cümleye yeni bir harf ısmarlıyorum cümlelerim eksik kalmasın diye!!.. Birde açan çiçekleri olmasa bahçelerimizin, Uçan kelebekleri olmasa baharlarımızın... Sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin, Beş vakitte, beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın... Daha çok kirleneceğiz. Daha çok çirkinleşeceğiz. Daha çok sağırlaşacağız. Daha çok yalnızlaşacağız. Keşkeklerim, beklilerim, ölüm olmasa, Cümleleri sonlandıran nokta olmasa, Ruhumuzu arındıran dua olmasa, Daha çok bunalacağız-bulanacağız! [/COLOR][/COLOR][/B][/LEFT] [COLOR=green]alıntıdır..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Şimdilerde ben;........
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…