Sır tutabilir misin?

Tarihci

Marmara Tarih
Çoğu osmanlı padişahları gibi yavuz sultan selim de nereye sefer yapacağını en yakın adamlarına bilr söylemez. vezirlerinden biri sürekli merak eder sorup durur.. yavuz da sölememekte ısrarlıdır.

yine bir sefer hazırlığı emri verir koca yavuz, vezir hemen merakla sorar: nereye sefere gideceğiz efendim??

yavuz onun bu sorularına son vermek için derki : sır tutabilir misin?

vezir heyecanlanarak: evet efendim....

yavuz gayet sakin : ben de...

yolcu

Active member
Tarihçi ben senin tarih ile ilgili verdiğin bilgileri takip ediyorum. Okunmuyo zannetme birşey yazmadıysam da. Ellerine bilgine sağlık

Tarihci

Marmara Tarih
Tarihçi ben senin tarih ile ilgili verdiğin bilgileri takip ediyorum. Okunmuyo zannetme birşey yazmadıysam da. Ellerine bilgine sağlık

eyvallah kardeşim, sağolasın, tabi bişey yazılmaması okunmadığı anlamına gelmiyor ama insan yine de bir iki kelam yazlmayınca tatmin olmuyor.. Allah razı olsun..

ebrar172

Well-known member

ciddiyse...bunca zaman yazdıklarımızı ya siz görmemişsiniz..yada daha fenası görmüş ; fakat önemsememişsiniz demektir...
bildiğim tek bişey varsa bu konuda oda şudur ..bu tarih konusunda yazılarınıza aldığınız ilk mesaj diil..fakat siz öyle olduğunu düşünüyorsanız hala ...
şimdi, şu anda sukut altın olmuş demektir..

Tarihci

Marmara Tarih
ciddiyse...bunca zaman yazdıklarımızı ya siz görmemişsiniz..yada daha fenası görmüş ; fakat önemsememişsiniz demektir...
bildiğim tek bişey varsa bu konuda oda şudur ..bu tarih konusunda yazılarınıza aldığınız ilk mesaj diil..fakat siz öyle olduğunu düşünüyorsanız hala ...
şimdi, şu anda sukut altın olmuş demektir..

ciddi değildi :rolleyes:

Bu alana bir cevap yazın...