Kardeşler, afedersiniz ama site çok yavaş,buna bir çözüm bulunamaz mı acaba...:025:
H hayru nisa Well-known member 9 Nis 2011 #1 Kardeşler, afedersiniz ama site çok yavaş,buna bir çözüm bulunamaz mı acaba...:025:
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 9 Nis 2011 #2 hayru nisa' Alıntı: Kardeşler, afedersiniz ama site çok yavaş,buna bir çözüm bulunamaz mı acaba...:025: Genişletmek için tıkla ... Değerli Kardeşim; Bu bizim sistemden dolayı bazen olabilecek bir durumdur. Genellikle kullanıcıların internet bağlantılarıyla alakalıdır. Sizin mesajınız evvelinden ve sonrasına dair ben böyle bir problem yaşamadım..
hayru nisa' Alıntı: Kardeşler, afedersiniz ama site çok yavaş,buna bir çözüm bulunamaz mı acaba...:025: Genişletmek için tıkla ... Değerli Kardeşim; Bu bizim sistemden dolayı bazen olabilecek bir durumdur. Genellikle kullanıcıların internet bağlantılarıyla alakalıdır. Sizin mesajınız evvelinden ve sonrasına dair ben böyle bir problem yaşamadım..
H harp Well-known member 9 Nis 2011 #4 düzelir kardeş inş. bizdede arasıra oluyor düzeliyor ....sonra...
H harp Well-known member 12 Nis 2011 #5 yahu dün site çöktü sanırsam sonra bugün düzelmiş çok şükür rabbime..