Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Sitedeki bayan kardeşlerim içindir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="La_tahzen" data-source="post: 127321" data-attributes="member: 12760"><p>Topuz olayını abartmak deyince aklıma geldi ...bi tanıdık anlatıyor ,</p><p>Genç kızların o topuzu nasıl yaptıklarına bir türlü anlam veremiyordum .ya hu bu başörtülülerin hepsimi uzun saclı diyordum ki umumi bir wc de sebebini öğrendim ,Başörtülü bi hanım kızımız sacını bağlarken ...Meğerse saclarının üstüne birde tas evet bildiğimiz ayran tası : ( geciriyorlarmış ki kabarık dursun diye ..... </p><p>Bende o vesileyle merakımı gidermiş oldum üzülerek de olsa...</p><p>Konuya gelince durum başörtülüler acısından vahim ama birde başka bi vehamet var ki o da içler acısı ..hernekadar saclarını kapatmamış da olsalar diğer gençlerde bizim kızlarımız ,ya onlara ne demeli moda denilen şey öyle bir esir almış ki hepsini,askılı bluzları düşük bel pantolonları ve acıkta kalan göbek,sırt ,omuz : ((((haya !!! ya rab haya!!!! ver cümlemize....</p><p> </p><p>Diğer yandan her ne kadar tesettüre uygun giyinmiyor da olsalar yine de en azından baslarını kapattıkları için takdir ediyorum kısmına katılamayacağım </p><p>malesef...Farkında olsalarda olmasalarda tüm kapalı bayanların misyonu var ki o da bu görüntü ile zedeleniyor...sonra deniliyor ki filanca kızı gördünmü ne giymiş bak erkeklerle şakalaşıyor bak makyaj yapmış vsvs kapalılar işte nolcak : ((Türbanı zedeliyorlar ,Allahın kapanma emrini yanlış uygulamakla ,farkında olmadan kötü bir imaj oluşturuyorlar bence.</p><p>Neyse aslında söylenecek cok söz var ama keşke yazmakla,söylemekle iş bitse ..</p><p>selametle..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="La_tahzen, post: 127321, member: 12760"] Topuz olayını abartmak deyince aklıma geldi ...bi tanıdık anlatıyor , Genç kızların o topuzu nasıl yaptıklarına bir türlü anlam veremiyordum .ya hu bu başörtülülerin hepsimi uzun saclı diyordum ki umumi bir wc de sebebini öğrendim ,Başörtülü bi hanım kızımız sacını bağlarken ...Meğerse saclarının üstüne birde tas evet bildiğimiz ayran tası : ( geciriyorlarmış ki kabarık dursun diye ..... Bende o vesileyle merakımı gidermiş oldum üzülerek de olsa... Konuya gelince durum başörtülüler acısından vahim ama birde başka bi vehamet var ki o da içler acısı ..hernekadar saclarını kapatmamış da olsalar diğer gençlerde bizim kızlarımız ,ya onlara ne demeli moda denilen şey öyle bir esir almış ki hepsini,askılı bluzları düşük bel pantolonları ve acıkta kalan göbek,sırt ,omuz : ((((haya !!! ya rab haya!!!! ver cümlemize.... Diğer yandan her ne kadar tesettüre uygun giyinmiyor da olsalar yine de en azından baslarını kapattıkları için takdir ediyorum kısmına katılamayacağım malesef...Farkında olsalarda olmasalarda tüm kapalı bayanların misyonu var ki o da bu görüntü ile zedeleniyor...sonra deniliyor ki filanca kızı gördünmü ne giymiş bak erkeklerle şakalaşıyor bak makyaj yapmış vsvs kapalılar işte nolcak : ((Türbanı zedeliyorlar ,Allahın kapanma emrini yanlış uygulamakla ,farkında olmadan kötü bir imaj oluşturuyorlar bence. Neyse aslında söylenecek cok söz var ama keşke yazmakla,söylemekle iş bitse .. selametle.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Sitedeki bayan kardeşlerim içindir...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…