Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
SiTeM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NeDeNSe" data-source="post: 52526" data-attributes="member: 2014"><p>En uZuN Ve eN MuHTeŞeM ŞiiR FaRiS ÜsTüNe aLıNMa eX aŞKıM DeLi oLaN BeNiM ,)_________________________________________________Ben deliyim </p><p>Yorgun ve yalnızım </p><p>Kaldırımlara misafirim </p><p>Gecenin gözleri üzerimde </p><p>Denizin ortasında küçük bir adayım </p><p>Yüzme bilmem </p><p>Yüreğimi bir yere bırakmışım </p><p>Bıraktığım yerden çok uzaklardayım</p><p>Kapıları kapamışım üstüme </p><p>Süngüleri beynime çekmişim </p><p>Heyy sabreden derviş bana da sabretmeyi öğretsene.</p><p>Ben deliyim ama çok şey bilirim.</p><p>Renkler ve zevkler hiçbir şey ifade etmez bana </p><p>Sonların başladığı yerden başlangıçların son bulduğu yere gidiyorum </p><p>Kara bir tren gibiyim yani </p><p>Bir istasyondan bir istasyona hep aynı raylar üzerinde </p><p>Ben deliyim </p><p>Yağmurun yağması benim için romantik değildir.</p><p>Ben kurşun yağmurlarını bilirim</p><p>Benim güneşim batmaz </p><p>Dünyam dönmez </p><p>Ayım hep mehtap halindedir</p><p>Rüzgarlarım doğudan eser</p><p>Kadehime doldurduğum hüzünle sarhoş olurum </p><p>Mezem ise bir dilim umut</p><p>Ezbere bilirim yaşamayı </p><p>Yaşarken savaşmayı </p><p>Ben deliyim </p><p>Benim mevsimim değişmez </p><p>Sadece bahardır</p><p>Kuşlardan sadece güvercini bilirim </p><p>Yüreğim kanatları ile beraber çarpar</p><p>İnsanlardan yalnız çocukları severim onları da büyüyünceye kadar </p><p>Ben deliyim </p><p>Bulmacaya benzerim </p><p>Kimi zaman soldan sağa bir nota </p><p>Kimi zaman yukardan aşağıya eski mısırda bir tanrıyım</p><p>Bağıra bağıra şarkılar söylerim </p><p>Sessiz sessiz şiirler yazarım </p><p>Bilmediğim yerlerin, tanımadığım kişilerin resimlerini çizerim </p><p>Ben deliyim </p><p>Kendimle sohbet eder kendime gülerim </p><p>Telefon kulübeleri ile kavga ederim </p><p>Asfaltın siyahında kaybolup düşüncelere dalarım </p><p>Çıkmaz sokaklarda kendimi ararım </p><p>Birde güzel hayaller kurarım </p><p>Sonra hayallerimle beraber suya düşerim </p><p>Ben deliyim </p><p>Çayım sekiz şekerlidir</p><p>Sigara üstüne sigara yakarım </p><p>Parayı sevmem ama para için çalışırım </p><p>Çalışırken annemi düşünürüm </p><p>Ağlarım </p><p>Alnımın teri gözyaşlarıma karışır </p><p>Babamın otobüsü ile geçmişe yolculuk yaparım </p><p>Ninemim masalları ile annemin radyodan ezberlediği sanat müziği şarkılarını hiç bıkamadan defalarca dinlerlim.</p><p>Dört yaşında aşık olduğumu,</p><p>Ablamla vardiyalı kullandığımız çadır bezinden çanta ile okula başladığımı görürüm</p><p>Sonra babamın başımı hiç dayamadığım omuzlarında uykuya dalarım </p><p>Rüyalar görürüm uyandığımda hiçbirini hatırlamadığım </p><p>Ben deliyim </p><p>Güzel bir yaşam benim için anlam taşımaz </p><p>Ben köyleri ve yürekleri yakılmış insanlar bilirim </p><p>Kimsenin düşmanı değilim </p><p>Kimseye dost olmadım </p><p>Ben yabancıyım bana </p><p>Söyleyemediğim düşüncelerim vardır </p><p>Her akşam ayrı bir meydanda </p><p>Atatürk heykelinin karşısında </p><p>Olmayan aklımı darağacına asar ipini çekerim </p><p>Ben deliyim </p><p>Ben buralara ait değilim </p><p>Dağları sırt sırta vermiş bir ülkem </p><p>Surlarla çevrili bir şehrim </p><p>On ikiden sonra volta attığım caddelerim </p><p>Kızıl sakallı bir dayım birde sarı saçlı bir yarım var benim </p><p>Ben deliyim </p><p>Çizilmiş sınırları reddetmişim </p><p>Ben Hakkari de düşen çığ</p><p>Şırnak ta kömür yatağıyım </p><p>Eskişehir de tabut hücre </p><p>Nevşehir de peribacaları </p><p>Maraş ta katliam </p><p>Marmaris te orman yangınıyım </p><p>Tunceli de ozanların sazı </p><p>Erzurum yaylasında çoban kavalıyım </p><p>Diyarbakır da yedi kardeş burcu </p><p>Derik te zeytin ağacıyım </p><p>Almanya da yıkılmış bir duvar </p><p>Amerika da bağımsızlık heykeliyim</p><p>Fransa da yıllanmış bir şarap</p><p>İngiltere de ÖZGÜRlük meydanıyım </p><p>Somali de aç bir çocuk </p><p>Hollanda da bir gram kokain</p><p>Irakta mülteci kampı </p><p>İran da rejim muhalifi bir demokratım </p><p>Brezilya da görkemli bir festival </p><p>Suriye ile Lübnan arasında Bekaa vadisiyim </p><p></p><p>Sırtımdan vurulmuşum bedenim dört parça</p><p>Direniş koltuk değneğim Göğsümün kafesinde ÖZGÜRlük türküsü öten yaralı kuşla dalgalandırırım </p><p>Ölüm kurşun olup yağar üstüme </p><p>Binlerce kez öldürülmüş ama ölmemişim.</p><p>Ben Sırat’ın cambazı </p><p>Doğal bir felaket sosyal bir belayım </p><p>Ben deliyim </p><p>Duygularım hep sansüre uğramış </p><p>Bir fahişenin hayatı gibi yalancıdır gözyaşlarım </p><p>İplerim inceldiği yerden koptu kopacak </p><p>Ve ufacık bir bakış boğazımı düğümlendirir</p><p>Kimi özlediğimi bilemeden hasretin en yoğun halini yaşarım </p><p>Ağğğ içinden dağıtmak gelir dağıtmama ya kendimi dağıtırım </p><p>Gözlerimin kahverengisi git gide koyulaşır </p><p>İnsanların ki kan kırmızılaşır</p><p>Bakamam kimsenin yüzüne </p><p>Sevgiye muhtaç bir yavruya dönerim</p><p>Kalbim titrer</p><p>Ben deliyim </p><p>Susturucu takılmış bir silah, saati durmuş bir bombayım </p><p>Haykırırım ama duyuramam sesimi </p><p>Yinede sardığım tütünde yaktığım çığarada bulurum mutluluğu</p><p>Dumanı şehrin üstüne iner efkarım </p><p>Ağlamamaya yemin etmiş gözlerim </p><p>Ben deliyim </p><p>Unutulmuş bir hatıra, sonu dramla biten üç bölümlük komedi dizisiyim </p><p>Çorbama kinimi doğrar öfkemi kaşıklarım </p><p>Zehir kokan bir gül biter dudaklarımın arasında </p><p>Başımı göğe kaldırır </p><p>Bakışlarımı çivileyip gökyüzüne seni seyrederim </p><p>Sonra bir bidon gökkuşağı döküp üstüme yakarım seni </p><p>Külün ile birlikte zamana savrulur</p><p>Ben deliyim </p><p>Zülfüm:</p><p>Her gece ihanetler rıhtımında ciğerinin üzerinde sevdasını kurşuna dizer </p><p>Geceyi ikiye bölerim </p><p>Bir parçasına gece yarısı derim </p><p>Öbür parçasına yürek yarası </p><p>Şafaktansa bir parça aydınlık koparıp ekmeğime sürer </p><p>Üstüne demli bir kuş cıvıltısı içerim </p><p>Sonra hayatın adını yalan koyarım </p><p>Ben yüreklerde ünlem </p><p>Kafalarda soru işaretiyim </p><p>Ben deliyim </p><p>Bağrı taşlarla dolu bir toprak parçasıyım </p><p>Bir uçtan bir uca korumuşum </p><p>Karınca yuvaları ve ayak izleri ile süslüdür tenim </p><p>Kar yağar üşür, güneş vurur kavrulurum </p><p>Kimisi tükürür kimisi öper </p><p>Tükürene mezar öpene lalezar olurum </p><p>Ben nehirlerin yatağı </p><p>Dağların mekanı şeytanın babasıyım </p><p>Ben deliyim </p><p>Mutluluğu uzaktan seyrederken </p><p>Cebimde küçük umutlar biriktirim</p><p>Gözlerimi kapının eşiğine duvardaki fotoğraflara takıldığı saatlerde kendimi paramparça olmuşluğun, tükenmişliğin koynunda bulurum.</p><p>İşte o zaman hayat acı kahve tadı verir</p><p>Hep içime atarım ama kendimi içine atacak bir yer bulamam </p><p>Anlamaya az gelirim anlayana çok.</p><p>Ne yarınlar bir şey bekler benden nede ben bir şey beklerim yarınlardan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NeDeNSe, post: 52526, member: 2014"] En uZuN Ve eN MuHTeŞeM ŞiiR FaRiS ÜsTüNe aLıNMa eX aŞKıM DeLi oLaN BeNiM ,)_________________________________________________Ben deliyim Yorgun ve yalnızım Kaldırımlara misafirim Gecenin gözleri üzerimde Denizin ortasında küçük bir adayım Yüzme bilmem Yüreğimi bir yere bırakmışım Bıraktığım yerden çok uzaklardayım Kapıları kapamışım üstüme Süngüleri beynime çekmişim Heyy sabreden derviş bana da sabretmeyi öğretsene. Ben deliyim ama çok şey bilirim. Renkler ve zevkler hiçbir şey ifade etmez bana Sonların başladığı yerden başlangıçların son bulduğu yere gidiyorum Kara bir tren gibiyim yani Bir istasyondan bir istasyona hep aynı raylar üzerinde Ben deliyim Yağmurun yağması benim için romantik değildir. Ben kurşun yağmurlarını bilirim Benim güneşim batmaz Dünyam dönmez Ayım hep mehtap halindedir Rüzgarlarım doğudan eser Kadehime doldurduğum hüzünle sarhoş olurum Mezem ise bir dilim umut Ezbere bilirim yaşamayı Yaşarken savaşmayı Ben deliyim Benim mevsimim değişmez Sadece bahardır Kuşlardan sadece güvercini bilirim Yüreğim kanatları ile beraber çarpar İnsanlardan yalnız çocukları severim onları da büyüyünceye kadar Ben deliyim Bulmacaya benzerim Kimi zaman soldan sağa bir nota Kimi zaman yukardan aşağıya eski mısırda bir tanrıyım Bağıra bağıra şarkılar söylerim Sessiz sessiz şiirler yazarım Bilmediğim yerlerin, tanımadığım kişilerin resimlerini çizerim Ben deliyim Kendimle sohbet eder kendime gülerim Telefon kulübeleri ile kavga ederim Asfaltın siyahında kaybolup düşüncelere dalarım Çıkmaz sokaklarda kendimi ararım Birde güzel hayaller kurarım Sonra hayallerimle beraber suya düşerim Ben deliyim Çayım sekiz şekerlidir Sigara üstüne sigara yakarım Parayı sevmem ama para için çalışırım Çalışırken annemi düşünürüm Ağlarım Alnımın teri gözyaşlarıma karışır Babamın otobüsü ile geçmişe yolculuk yaparım Ninemim masalları ile annemin radyodan ezberlediği sanat müziği şarkılarını hiç bıkamadan defalarca dinlerlim. Dört yaşında aşık olduğumu, Ablamla vardiyalı kullandığımız çadır bezinden çanta ile okula başladığımı görürüm Sonra babamın başımı hiç dayamadığım omuzlarında uykuya dalarım Rüyalar görürüm uyandığımda hiçbirini hatırlamadığım Ben deliyim Güzel bir yaşam benim için anlam taşımaz Ben köyleri ve yürekleri yakılmış insanlar bilirim Kimsenin düşmanı değilim Kimseye dost olmadım Ben yabancıyım bana Söyleyemediğim düşüncelerim vardır Her akşam ayrı bir meydanda Atatürk heykelinin karşısında Olmayan aklımı darağacına asar ipini çekerim Ben deliyim Ben buralara ait değilim Dağları sırt sırta vermiş bir ülkem Surlarla çevrili bir şehrim On ikiden sonra volta attığım caddelerim Kızıl sakallı bir dayım birde sarı saçlı bir yarım var benim Ben deliyim Çizilmiş sınırları reddetmişim Ben Hakkari de düşen çığ Şırnak ta kömür yatağıyım Eskişehir de tabut hücre Nevşehir de peribacaları Maraş ta katliam Marmaris te orman yangınıyım Tunceli de ozanların sazı Erzurum yaylasında çoban kavalıyım Diyarbakır da yedi kardeş burcu Derik te zeytin ağacıyım Almanya da yıkılmış bir duvar Amerika da bağımsızlık heykeliyim Fransa da yıllanmış bir şarap İngiltere de ÖZGÜRlük meydanıyım Somali de aç bir çocuk Hollanda da bir gram kokain Irakta mülteci kampı İran da rejim muhalifi bir demokratım Brezilya da görkemli bir festival Suriye ile Lübnan arasında Bekaa vadisiyim Sırtımdan vurulmuşum bedenim dört parça Direniş koltuk değneğim Göğsümün kafesinde ÖZGÜRlük türküsü öten yaralı kuşla dalgalandırırım Ölüm kurşun olup yağar üstüme Binlerce kez öldürülmüş ama ölmemişim. Ben Sırat’ın cambazı Doğal bir felaket sosyal bir belayım Ben deliyim Duygularım hep sansüre uğramış Bir fahişenin hayatı gibi yalancıdır gözyaşlarım İplerim inceldiği yerden koptu kopacak Ve ufacık bir bakış boğazımı düğümlendirir Kimi özlediğimi bilemeden hasretin en yoğun halini yaşarım Ağğğ içinden dağıtmak gelir dağıtmama ya kendimi dağıtırım Gözlerimin kahverengisi git gide koyulaşır İnsanların ki kan kırmızılaşır Bakamam kimsenin yüzüne Sevgiye muhtaç bir yavruya dönerim Kalbim titrer Ben deliyim Susturucu takılmış bir silah, saati durmuş bir bombayım Haykırırım ama duyuramam sesimi Yinede sardığım tütünde yaktığım çığarada bulurum mutluluğu Dumanı şehrin üstüne iner efkarım Ağlamamaya yemin etmiş gözlerim Ben deliyim Unutulmuş bir hatıra, sonu dramla biten üç bölümlük komedi dizisiyim Çorbama kinimi doğrar öfkemi kaşıklarım Zehir kokan bir gül biter dudaklarımın arasında Başımı göğe kaldırır Bakışlarımı çivileyip gökyüzüne seni seyrederim Sonra bir bidon gökkuşağı döküp üstüme yakarım seni Külün ile birlikte zamana savrulur Ben deliyim Zülfüm: Her gece ihanetler rıhtımında ciğerinin üzerinde sevdasını kurşuna dizer Geceyi ikiye bölerim Bir parçasına gece yarısı derim Öbür parçasına yürek yarası Şafaktansa bir parça aydınlık koparıp ekmeğime sürer Üstüne demli bir kuş cıvıltısı içerim Sonra hayatın adını yalan koyarım Ben yüreklerde ünlem Kafalarda soru işaretiyim Ben deliyim Bağrı taşlarla dolu bir toprak parçasıyım Bir uçtan bir uca korumuşum Karınca yuvaları ve ayak izleri ile süslüdür tenim Kar yağar üşür, güneş vurur kavrulurum Kimisi tükürür kimisi öper Tükürene mezar öpene lalezar olurum Ben nehirlerin yatağı Dağların mekanı şeytanın babasıyım Ben deliyim Mutluluğu uzaktan seyrederken Cebimde küçük umutlar biriktirim Gözlerimi kapının eşiğine duvardaki fotoğraflara takıldığı saatlerde kendimi paramparça olmuşluğun, tükenmişliğin koynunda bulurum. İşte o zaman hayat acı kahve tadı verir Hep içime atarım ama kendimi içine atacak bir yer bulamam Anlamaya az gelirim anlayana çok. Ne yarınlar bir şey bekler benden nede ben bir şey beklerim yarınlardan [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
SiTeM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…