Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Siyonistlerin anladığı dilden!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="&amp;#304;lim-irfan" data-source="post: 97358" data-attributes="member: 8679"><p><strong><span style="color: #0000ff">Kabahat kimde</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Hani hocanın evine hırsız girmiş, herkes hocaya "Niçin tedbir almadın, pencereleri niçin demirletmedin, niçin elektronik kamera yerleştirmedin, niçin alarm takmadın..." diyerek suçlarken hoca "Allah için söyleyin hırsızın hiç mi suçu yok"</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Bu günlerde bazı yazar ve çizerlerimiz Filistin konusunda içlerindekini yazmıyorlar.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Biliyorum onlarında içinden kan gidiyor ama Yahudi'ye yaranma yazıları da yazmayı yaşamları için gerekli görüyorlar ve Hamas üzerinden Filistinlileri suçlu gösterme tarafına gidiveriyorlar.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Hamas yönetimde yokken elli yıldır öldürülen Filistinliler niçin öldürüldü sorusunu kendi içlerinde cevaplayamadıklarını biliyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">16/04/2002/ tarihinde Hamas yönetimde yoktu.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">16/04/2002/Salı/ Millî Gazete'deki yazımda ben şöyle yazmışım:</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">"Altı milyar insanlık ailesi infial halinde. Filistin'deki vahşete dünyanın her tarafından halklar tepki gösterdiği halde hiçbir devletin bu zulmü engellemeye yönelik elle tutulur, gözle görülür bir iş yapmaması veya yapamaması insanları ümitsizliğe düşürüyor.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Amerika Dışişleri Bakanı Powel'in, Yaser Arafat'la yaptığı görüşmede ki yüz hatlarından sanki çaresizliğini dünyaya duyurmak ister gibi bir hali de vardı.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Sanki "Anla beni Sayın Arafat; dedem rahmetli de bu beyaz Amerikalıların elinde can vermişti. Senin düştüğün şu durumdan da beter durumda idi. Dedem öldürülürken babam ona yardım edememişti. Şimdi de ben sana yardım edecek durumda değilim. "Gönlüm senin yanında ama kılıcım Yahudilerin yanında" der gibi bir hali vardı.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Halkımızın tarihinde böylesi katliamlar olmadığından, tarihi binalarının bir yerinde kuşlar için bile kuş sarayları yapan bir medeniyetin fakir düşmüş ama efendiliğini yitirmemiş bir halde olduğundan "İnsanoğlu böylesine gaddar bir duruma nasıl gelir?" diye kendi kendine soruyor.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Ama Kur'an-ı Kerim'de Âl-i İmran suresinin 21'inci ayetinde bu insanların dedelerinin peygamberlerini ve adaleti emreden insanlarını bile öldürdüğünü haber verir.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Kendi halkından olan peygamberleri bile öldüren anlayıştan kimseye fayda gelmediği gibi bu katliamları yapana bile fayda vermez.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Yine televizyon ekranlarından fotoğraflar görüyoruz; yedi yaşında bir değil binlerce çocuk görüyoruz.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Babası öldürüleli on gün olmuş. Babanın cesedi kokmuş. Çaresiz anne evin içinde kıvranıp duruyor. Ve yedi yaşındaki çocuk bu olaylarla içine ne doldurduğunu hiçbir kamera görüntüleyemediği gibi, Amerika metoduna göre psikoloji, pedagoji, sosyoloji ve bütün ...lojilerin eğitimini alan insanlar da yorumlayamaz. Yorumlayanlar da maval okuyuverirler.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Bu çocukların ileride nerede ne yapacağını kimse kestiremez. Hatta çocuğun kendisi bile kestiremez." demiştim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">O gün el-Fetih taraftarları üzerinden Filistinlileri öldürenler bu gün HAMAS üzerinden Filistinlileri öldürüyorlar.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Aslında Siyonistler, bizim ve bütün dünyanın insanlığını öldürmeye çalışıyorlar.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Başarılı olurlar mı?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Bu mümkün değil.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Kendi tarihleri gösteriyor ki, bunlar kendilerinin tükenişini hızlandırıyorlar.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span>Mahmut Toptaş</strong> - Milli Gazete</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İlim-irfan, post: 97358, member: 8679"] [B][COLOR=#0000ff]Kabahat kimde Hani hocanın evine hırsız girmiş, herkes hocaya "Niçin tedbir almadın, pencereleri niçin demirletmedin, niçin elektronik kamera yerleştirmedin, niçin alarm takmadın..." diyerek suçlarken hoca "Allah için söyleyin hırsızın hiç mi suçu yok" Bu günlerde bazı yazar ve çizerlerimiz Filistin konusunda içlerindekini yazmıyorlar. Biliyorum onlarında içinden kan gidiyor ama Yahudi'ye yaranma yazıları da yazmayı yaşamları için gerekli görüyorlar ve Hamas üzerinden Filistinlileri suçlu gösterme tarafına gidiveriyorlar. Hamas yönetimde yokken elli yıldır öldürülen Filistinliler niçin öldürüldü sorusunu kendi içlerinde cevaplayamadıklarını biliyorum. 16/04/2002/ tarihinde Hamas yönetimde yoktu. 16/04/2002/Salı/ Millî Gazete'deki yazımda ben şöyle yazmışım: "Altı milyar insanlık ailesi infial halinde. Filistin'deki vahşete dünyanın her tarafından halklar tepki gösterdiği halde hiçbir devletin bu zulmü engellemeye yönelik elle tutulur, gözle görülür bir iş yapmaması veya yapamaması insanları ümitsizliğe düşürüyor. Amerika Dışişleri Bakanı Powel'in, Yaser Arafat'la yaptığı görüşmede ki yüz hatlarından sanki çaresizliğini dünyaya duyurmak ister gibi bir hali de vardı. Sanki "Anla beni Sayın Arafat; dedem rahmetli de bu beyaz Amerikalıların elinde can vermişti. Senin düştüğün şu durumdan da beter durumda idi. Dedem öldürülürken babam ona yardım edememişti. Şimdi de ben sana yardım edecek durumda değilim. "Gönlüm senin yanında ama kılıcım Yahudilerin yanında" der gibi bir hali vardı. Halkımızın tarihinde böylesi katliamlar olmadığından, tarihi binalarının bir yerinde kuşlar için bile kuş sarayları yapan bir medeniyetin fakir düşmüş ama efendiliğini yitirmemiş bir halde olduğundan "İnsanoğlu böylesine gaddar bir duruma nasıl gelir?" diye kendi kendine soruyor. Ama Kur'an-ı Kerim'de Âl-i İmran suresinin 21'inci ayetinde bu insanların dedelerinin peygamberlerini ve adaleti emreden insanlarını bile öldürdüğünü haber verir. Kendi halkından olan peygamberleri bile öldüren anlayıştan kimseye fayda gelmediği gibi bu katliamları yapana bile fayda vermez. Yine televizyon ekranlarından fotoğraflar görüyoruz; yedi yaşında bir değil binlerce çocuk görüyoruz. Babası öldürüleli on gün olmuş. Babanın cesedi kokmuş. Çaresiz anne evin içinde kıvranıp duruyor. Ve yedi yaşındaki çocuk bu olaylarla içine ne doldurduğunu hiçbir kamera görüntüleyemediği gibi, Amerika metoduna göre psikoloji, pedagoji, sosyoloji ve bütün ...lojilerin eğitimini alan insanlar da yorumlayamaz. Yorumlayanlar da maval okuyuverirler. Bu çocukların ileride nerede ne yapacağını kimse kestiremez. Hatta çocuğun kendisi bile kestiremez." demiştim. O gün el-Fetih taraftarları üzerinden Filistinlileri öldürenler bu gün HAMAS üzerinden Filistinlileri öldürüyorlar. Aslında Siyonistler, bizim ve bütün dünyanın insanlığını öldürmeye çalışıyorlar. Başarılı olurlar mı? Bu mümkün değil. Kendi tarihleri gösteriyor ki, bunlar kendilerinin tükenişini hızlandırıyorlar. [/COLOR]Mahmut Toptaş[/B] - Milli Gazete [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Siyonistlerin anladığı dilden!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…