;D
E Eyvàh! Talebe 8 Mar 2007 #3 Nevzatt ' Alıntı: çokk konuşan erkek kuş kesin ;D Genişletmek için tıkla ... NEVZATT ;D
S Samir Member 8 Mar 2007 #4 Nevzatt ' Alıntı: çokk konuşan erkek kuş kesin ;D Genişletmek için tıkla ... Sizin orda erkekler mi çok konuşuyo? Bi musait zamanda biz de Mars'a ziyaretinize gelsek kabul eder misiniz? ;D
Nevzatt ' Alıntı: çokk konuşan erkek kuş kesin ;D Genişletmek için tıkla ... Sizin orda erkekler mi çok konuşuyo? Bi musait zamanda biz de Mars'a ziyaretinize gelsek kabul eder misiniz? ;D
S Samir Member 10 Mar 2007 #6 Nevzatt ' Alıntı: mars da diilim jüpitere gel ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Oraya da geliriz ;D Sen çayı demelemeye başla ;D Biz dünyalılar baya kalabalığız ;D
Nevzatt ' Alıntı: mars da diilim jüpitere gel ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Oraya da geliriz ;D Sen çayı demelemeye başla ;D Biz dünyalılar baya kalabalığız ;D
E Eyvàh! Talebe 10 Mar 2007 #7 HE JA HEMDE BAYA BI KALABALIK BEN ISVICREYI TOPLARIM SAMIR SIZDE TR YI ;D
S Samir Member 10 Mar 2007 #8 HuSRaN ' Alıntı: HE JA HEMDE BAYA BI KALABALIK BEN ISVICREYI TOPLARIM SAMIR SIZDE TR YI ;D Genişletmek için tıkla ... Ben bizim sınıfı getirsem yeter ;D Sınıfa girince sınıf kokuyo, pencereyi acıyoz hala kokuyo ;D Meğer açıktan nefesimiz kokuyomuş ;D
HuSRaN ' Alıntı: HE JA HEMDE BAYA BI KALABALIK BEN ISVICREYI TOPLARIM SAMIR SIZDE TR YI ;D Genişletmek için tıkla ... Ben bizim sınıfı getirsem yeter ;D Sınıfa girince sınıf kokuyo, pencereyi acıyoz hala kokuyo ;D Meğer açıktan nefesimiz kokuyomuş ;D