Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
sizce neden
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_sevdalizz" data-source="post: 73965" data-attributes="member: 2503"><p>haklısınız sabahtan beri bu sordunuz soru konusunda bılgılerimi ve hafızamı yokluyorum inş bende bu konuda bişyler söylemek isterim yalnız bitirince ekliyecem şimdilik dua ile _________________________________________________<span style="color: #ff4400"><strong>BİTİ NİHAYET ANCAK SİZE SADECE ŞUNU SÖYLÜYEYİM BEN BU SORULARIN HANGİ ZİHNİYETİN ÜRÜNÜ OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLMEKTEYİM Bİ KARDEŞİNİZ OLARAK ONLARDAN UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDER DEĞERL ZAMANINIZI ONLARIN RUHSAL VE ZİHİNSEL SORU VE SORUNLARIYLA HARCAMAMANIZI TEMENİ EDERİM </strong> </span> </p><p></p><p></p><p>(<strong>BEN AYLARCA URAŞAN BİRİ OLARAK ÜYELİĞİM 2055 YILINA KADAR ASKIYA ALINDI .( her şeyde bi hayır varmış ya ikide bir askıya aldılar </strong></p><p><strong>.)ama BAŞKA Bİ HESAB KULANDIM CİDİ Bİ KONU ÜZERİNDE TARTIŞIYORDUK TABİKİ BAYAN NİCKİYLE DEĞİL BÜTÜN HARERETLİ TARTIŞMALRDAN VE DOĞAL OLARAK HAKIN BATILA GALİP OLMASINDAN SONRA BEYİNSZLERDEN BİRİ NE İTRAF ETİ VE NE DEDİ BILIYORMUSUNUZ </strong></p><p><strong>YAV NE CİDİYE ALIYORSUNUZ HADE SİZDE EĞLENIYORSUNUZ ZATEN HEP DANSÖZ GİBİ KIVIRIP AYLARCA BAAŞIMI AĞRITMIŞLARDI YOK BUNUN ÖTESİ MAKSATLARI GAYET AÇIK VE NET )</strong></p><p><strong>BEN GENEDE OKUDUM VE AKLIMDA KALAN BAZI BILGILERLE BIŞEYLER KARALADIM SANIRIM BİZ BUNLARI MUHATAP ALMA BÜYÜKLÜNÜ YİNE GÖSTERDİK NEYSE )</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_sevdalizz, post: 73965, member: 2503"] haklısınız sabahtan beri bu sordunuz soru konusunda bılgılerimi ve hafızamı yokluyorum inş bende bu konuda bişyler söylemek isterim yalnız bitirince ekliyecem şimdilik dua ile _________________________________________________[color=#ff4400][b]BİTİ NİHAYET ANCAK SİZE SADECE ŞUNU SÖYLÜYEYİM BEN BU SORULARIN HANGİ ZİHNİYETİN ÜRÜNÜ OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLMEKTEYİM Bİ KARDEŞİNİZ OLARAK ONLARDAN UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDER DEĞERL ZAMANINIZI ONLARIN RUHSAL VE ZİHİNSEL SORU VE SORUNLARIYLA HARCAMAMANIZI TEMENİ EDERİM [/b] [/color] ([b]BEN AYLARCA URAŞAN BİRİ OLARAK ÜYELİĞİM 2055 YILINA KADAR ASKIYA ALINDI .( her şeyde bi hayır varmış ya ikide bir askıya aldılar .)ama BAŞKA Bİ HESAB KULANDIM CİDİ Bİ KONU ÜZERİNDE TARTIŞIYORDUK TABİKİ BAYAN NİCKİYLE DEĞİL BÜTÜN HARERETLİ TARTIŞMALRDAN VE DOĞAL OLARAK HAKIN BATILA GALİP OLMASINDAN SONRA BEYİNSZLERDEN BİRİ NE İTRAF ETİ VE NE DEDİ BILIYORMUSUNUZ YAV NE CİDİYE ALIYORSUNUZ HADE SİZDE EĞLENIYORSUNUZ ZATEN HEP DANSÖZ GİBİ KIVIRIP AYLARCA BAAŞIMI AĞRITMIŞLARDI YOK BUNUN ÖTESİ MAKSATLARI GAYET AÇIK VE NET ) BEN GENEDE OKUDUM VE AKLIMDA KALAN BAZI BILGILERLE BIŞEYLER KARALADIM SANIRIM BİZ BUNLARI MUHATAP ALMA BÜYÜKLÜNÜ YİNE GÖSTERDİK NEYSE )[/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
sizce neden
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…