Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
sizce neden
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 73988" data-attributes="member: 2492"><p>Şahsi kanaatim konu için evhamı dagıtacak,ikna edici çok şey konuşuldu.Kendi mantıgınla düşünmek de ezberci olmamak adına güzel.Yine mantıgını kullanan insanların o mantıgı terbiye eden,daha da geliştiren,nurlandıran Mevlana,Said Nursi gibi zatların kitaplardan alıntılar yapması da güzel.Bence kafi cevap verildi ve ayrıca herkes kendi aynasından bakar.Yani biri için tatmin edici bir husus kendi noksanlıgından ötürü muhatabına göre eksik olabilir.</p><p></p><p>Ben de çogu zaman bu soruların kötü niyetli,maksatlı soruldugunu düşünüyorum.Ama biz ola ki iyi niyeti olan vardır ve kısmen soruda mantıklı bir yan varsa elimizden geldigince bilgiyle,alıntıyla veya kendi mantıgımızla cevaplar vermeliyiz.Ama şahsi kanaatim zaten mantıgını ve de kalbini en güzel kullanan islam alimlerimizin eserlerini okumanın ve anlamanın en kestirme cevap olacagıdır.Çünkü acemi olan bizler için çok yerde tıkanma olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 73988, member: 2492"] Şahsi kanaatim konu için evhamı dagıtacak,ikna edici çok şey konuşuldu.Kendi mantıgınla düşünmek de ezberci olmamak adına güzel.Yine mantıgını kullanan insanların o mantıgı terbiye eden,daha da geliştiren,nurlandıran Mevlana,Said Nursi gibi zatların kitaplardan alıntılar yapması da güzel.Bence kafi cevap verildi ve ayrıca herkes kendi aynasından bakar.Yani biri için tatmin edici bir husus kendi noksanlıgından ötürü muhatabına göre eksik olabilir. Ben de çogu zaman bu soruların kötü niyetli,maksatlı soruldugunu düşünüyorum.Ama biz ola ki iyi niyeti olan vardır ve kısmen soruda mantıklı bir yan varsa elimizden geldigince bilgiyle,alıntıyla veya kendi mantıgımızla cevaplar vermeliyiz.Ama şahsi kanaatim zaten mantıgını ve de kalbini en güzel kullanan islam alimlerimizin eserlerini okumanın ve anlamanın en kestirme cevap olacagıdır.Çünkü acemi olan bizler için çok yerde tıkanma olabilir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
sizce neden
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…