Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
sizi seviyorum ama...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="uður1" data-source="post: 279855" data-attributes="member: 1016557"><p>Belkİde Şakada yapiyordur yukaridakİ bİze sİtem eden Üye.malum ekonomİk krİz var İŞ Şartlari zor aĞir İŞ bulmakda zor bİr İŞİn fabrİkalarda aĞir İŞlerİn İŞÇİlerİn canini Çok yaktiĞida kesİn ve malum.adamin cani Çikiyor sabahtan akŞama kadar her zaman İŞte.az bİr zaman uykuya kaliyor malum uykususuz İnsanlarda Çok sİnİrlİ olur streslİ olur sİgarada İÇenler varsa bİlİr Çok sİnİrlİ oluyorlar sİgarada sİnİr yapiyor stres yapiyor.bazen aknede yapabİlİyor hep zararli yanİkİ gÜnÜmÜzde zaten herkes Çok sİnİrlİ streslİ hayat Şartlari Çok aĞir İnsan yaŞlaniyor yipraniyor hayat İnsani yoruyor kahredİyor yoruyor yaŞlandiriyor aci Çektİrİyor yakiyor bunaltiyor bazen yakiyor sikiyor bazen ÖldÜrÜyor yanİkİ hayat yaŞam Çok zor İnsan her zaman genÇlİĞİnde vede bÜyÜdÜĞÜnde Çok aci Çeker Çİle Çeker dert Çeker olayin bu boyutundan İnsana bakinca İnsani acilarin adami İnsani ÇocuĞu olduĞunuda gayet rahat bİr Şekİlde anlayabİlİyoruz.....sÖyleyebİlİrİz yanİkİ.bİzzat bende Şahİtİm bu durum kesİn bÖyledİr aci Çİle dert Çeken İnsan sİnİrlİ olur ÇÜnkİ nİye ben aci Çekİp duruyorum nİye ben dertlİyİz hÜzÜnlÜyÜz bezmİŞİm zaten herŞeyden der yanİkİ yahu.......hadİ herŞeyİn hayirlisi uĞurlusu neyse o olsun.selametle ve dua İle........en derİn saygilarimla.........vesselamlarimida yolluyorum..........fanİ dÜnya İŞte.............hayat bÖyledİr İŞte aslinda.yaŞam acidir ama gerÇektİr hakİkattir.........hakİkatlar gerÇekler İse her zaman her daİm gereklİdİr acidir vede Çok ÜzÜcÜdÜr tipki yaŞadiĞimiz hÜzÜnlÜ gurbet gİbİ.........vesselamlarimi yolluyorum......selamÜn aleykÜm.umarim aÇiklamalarim verdİĞİm bİlgİler yararli olmuŞtur herkese...........hoŞÇa bakin zatiniza kendİnİze İyİ bakin deĞerlİ dostlarim........allaha emamnet olun İnŞ. Her daİm.vesselam........allah hepİnİzİn ve hepİmİzİn her daİm yar ve yardimcisi olsun İnŞ. Her daİm.........İnŞaallahuteala.............allah razi olsun İnŞ. Hepİmİzden.amİn ecmaİn İnŞ.dualarda buluŞalim İnŞ...dua ve selamlarimla.en derİnsaygilarimla..........hoŞÇakalin İnŞ.....................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uður1, post: 279855, member: 1016557"] Belkİde Şakada yapiyordur yukaridakİ bİze sİtem eden Üye.malum ekonomİk krİz var İŞ Şartlari zor aĞir İŞ bulmakda zor bİr İŞİn fabrİkalarda aĞir İŞlerİn İŞÇİlerİn canini Çok yaktiĞida kesİn ve malum.adamin cani Çikiyor sabahtan akŞama kadar her zaman İŞte.az bİr zaman uykuya kaliyor malum uykususuz İnsanlarda Çok sİnİrlİ olur streslİ olur sİgarada İÇenler varsa bİlİr Çok sİnİrlİ oluyorlar sİgarada sİnİr yapiyor stres yapiyor.bazen aknede yapabİlİyor hep zararli yanİkİ gÜnÜmÜzde zaten herkes Çok sİnİrlİ streslİ hayat Şartlari Çok aĞir İnsan yaŞlaniyor yipraniyor hayat İnsani yoruyor kahredİyor yoruyor yaŞlandiriyor aci Çektİrİyor yakiyor bunaltiyor bazen yakiyor sikiyor bazen ÖldÜrÜyor yanİkİ hayat yaŞam Çok zor İnsan her zaman genÇlİĞİnde vede bÜyÜdÜĞÜnde Çok aci Çeker Çİle Çeker dert Çeker olayin bu boyutundan İnsana bakinca İnsani acilarin adami İnsani ÇocuĞu olduĞunuda gayet rahat bİr Şekİlde anlayabİlİyoruz.....sÖyleyebİlİrİz yanİkİ.bİzzat bende Şahİtİm bu durum kesİn bÖyledİr aci Çİle dert Çeken İnsan sİnİrlİ olur ÇÜnkİ nİye ben aci Çekİp duruyorum nİye ben dertlİyİz hÜzÜnlÜyÜz bezmİŞİm zaten herŞeyden der yanİkİ yahu.......hadİ herŞeyİn hayirlisi uĞurlusu neyse o olsun.selametle ve dua İle........en derİn saygilarimla.........vesselamlarimida yolluyorum..........fanİ dÜnya İŞte.............hayat bÖyledİr İŞte aslinda.yaŞam acidir ama gerÇektİr hakİkattir.........hakİkatlar gerÇekler İse her zaman her daİm gereklİdİr acidir vede Çok ÜzÜcÜdÜr tipki yaŞadiĞimiz hÜzÜnlÜ gurbet gİbİ.........vesselamlarimi yolluyorum......selamÜn aleykÜm.umarim aÇiklamalarim verdİĞİm bİlgİler yararli olmuŞtur herkese...........hoŞÇa bakin zatiniza kendİnİze İyİ bakin deĞerlİ dostlarim........allaha emamnet olun İnŞ. Her daİm.vesselam........allah hepİnİzİn ve hepİmİzİn her daİm yar ve yardimcisi olsun İnŞ. Her daİm.........İnŞaallahuteala.............allah razi olsun İnŞ. Hepİmİzden.amİn ecmaİn İnŞ.dualarda buluŞalim İnŞ...dua ve selamlarimla.en derİnsaygilarimla..........hoŞÇakalin İnŞ..................... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
sizi seviyorum ama...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…