Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sizin Elbiseniz Neresinden Eskiyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 1428" data-attributes="member: 12"><p><strong><em><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Sahabeyi okuyordum dün akşam....</span></span></span></em></strong></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">öyle sıkı saf tutarlarmış ki...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">elbiselerinin omuz başları eskirmiş en önce.....</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">en çok yama oralarda olurmuş....</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">sahabe efendilerimiz namazda öyle sıkı</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">dururlarmış ki adeta nefes alamaz halde olurlarmış...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Peygamber Efendimiz (sav), bu şekilde İslam kardeşliği üzere yaşayanların ecrini dile</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">getirirken şöyle buyurmuşlardır:</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">"ALLAHın kulları arasında bir grup vardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler, üstelik kıyamet günü Hz. ALLAH indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle, Peygamberler de şehitler de gıpta ederler.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar,</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Ey ALLAHın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz?</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Peygamber Efendimiz, onlar aralarında ne kan bağı ne de birbirlerine bağışladıkları mal olduğu halde ALLAH rızası için birbirlerini sevenlerdir."</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Bir ara merak ettim.elbise dolabımı açtım.ve kullandıgım elbiselerin en çok neresinin yıprandığına baktım...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">hep cep bölümleri yıpranmış....</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">şaşırdım kaldım...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">tamir görenlerde hep cep bölümlerinden tamir görmüş....</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">eee ne olacaktı dünyalık adamın elbisesi neresinden yıpranacaktı ki...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">utanıyorum tam olarak utanıyorum oldu bir an....</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">ve sahabe ile kendisi arasında uçurumu bir kez daha anladı....</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">özür dilerim vaktiniz varsa bir de siz baksanıza elbiseleriniz neresinden yıpranmış..</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Tabi yıpranacak kadar kullanıyorsanız...!</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #800080">Alıntı</span></span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p><strong>birakin eskimeyi giyilmemis giysiler dolu dolaplarda yok begenmiyorum v.s </strong></p><p> </p><p><strong>bunu okuyunca musab bin umeyr geldi aklima oldugunde uzerini ortecek kumas bile bulamamislardi dunyaya oyle bir daldik ki rabbim affetsin bizleri</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 1428, member: 12"] [B][I][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=#800080]Sahabeyi okuyordum dün akşam....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]öyle sıkı saf tutarlarmış ki...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]elbiselerinin omuz başları eskirmiş en önce.....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]en çok yama oralarda olurmuş....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]sahabe efendilerimiz namazda öyle sıkı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]dururlarmış ki adeta nefes alamaz halde olurlarmış...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Peygamber Efendimiz (sav), bu şekilde İslam kardeşliği üzere yaşayanların ecrini dile[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]getirirken şöyle buyurmuşlardır:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]"ALLAHın kulları arasında bir grup vardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler, üstelik kıyamet günü Hz. ALLAH indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle, Peygamberler de şehitler de gıpta ederler.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Ey ALLAHın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Peygamber Efendimiz, onlar aralarında ne kan bağı ne de birbirlerine bağışladıkları mal olduğu halde ALLAH rızası için birbirlerini sevenlerdir."[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Bir ara merak ettim.elbise dolabımı açtım.ve kullandıgım elbiselerin en çok neresinin yıprandığına baktım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]hep cep bölümleri yıpranmış....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]şaşırdım kaldım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]tamir görenlerde hep cep bölümlerinden tamir görmüş....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]eee ne olacaktı dünyalık adamın elbisesi neresinden yıpranacaktı ki...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]utanıyorum tam olarak utanıyorum oldu bir an....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]ve sahabe ile kendisi arasında uçurumu bir kez daha anladı....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]özür dilerim vaktiniz varsa bir de siz baksanıza elbiseleriniz neresinden yıpranmış..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Tabi yıpranacak kadar kullanıyorsanız...![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#800080]Alıntı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [B]birakin eskimeyi giyilmemis giysiler dolu dolaplarda yok begenmiyorum v.s [/B] [B]bunu okuyunca musab bin umeyr geldi aklima oldugunde uzerini ortecek kumas bile bulamamislardi dunyaya oyle bir daldik ki rabbim affetsin bizleri[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sizin Elbiseniz Neresinden Eskiyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…