sohbete fransiz kalan teyzem

Eyvàh!

Talebe
11sd2zf5ex0vb5.jpg

huve

Well-known member
sanki az sonra muhabbete girecek gibi bakmış ya :)
ama haklı teyzem,
öyle yapılmışlar ki, sanırsınız mühim devlet meselesi görüşüyorlar :)

ebrar172

Talebe
sanki az sonra muhabbete girecek gibi bakmış ya :)
ama haklı teyzem,
öyle yapılmışlar ki, sanırsınız mühim devlet meselesi görüşüyorlar :)

yok yok..o niye öyle bakmış ...heykellerden başı örtülü olana bakın bi bizim şaşkın teyzenin gözlüksüz olanı..teyze dumura uğramış bu beniyim ben bensem bu heykel kim..:D

Eyvàh!

Talebe
yok yok..o niye öyle bakmış ...heykellerden başı örtülü olana bakın bi bizim şaşkın teyzenin gözlüksüz olanı..teyze dumura uğramış bu beniyim ben bensem bu heykel kim..:D
yok yok bence o heykel teyzem degil teyzemde pardesu var heykelde ceket onlar neysede

bence heykeller basortusunu tartisiyor o diyor kapaniver bu yastan sonra otekide sen aciliver zaten yari acik kapatmissin ha oyle kapanmissin ha benim gibi konu bu olsa gerek :D teyzemde ordan atlayacak hakli kadin diye :p

huve

Well-known member
yok yok bence o heykel teyzem degil teyzemde pardesu var heykelde ceket onlar neysede

bence heykeller basortusunu tartisiyor o diyor kapaniver bu yastan sonra otekide sen aciliver zaten yari acik kapatmissin ha oyle kapanmissin ha benim gibi konu bu olsa gerek :D teyzemde ordan atlayacak hakli kadin diye :p

evet bu da aklıma gelmedi değil :)
biz bu kadar ürettik, şimdi merak ettim onların oraya konuluş amacı nedir acaba..