Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sokmak akrebin yaratışında var diye niye,neden kendi yaratılışımda olan yardım ve sevgiden vazgeceyi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 252453" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Sokmak akrebin yaratışında var diye niye,neden kendi yaratılışımda olan yardım ve sevgiden vazgeceyi</strong></p><p></p><p>[FONT=tahoma,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Hintli fakir bir adam suda bata çıka ilerlemeye çalışan bir akrep görür. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını uzatır ama akrep onu sokar. Hintli fakir tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır ama akrep onu tekrar sokar. </span>[/FONT] [FONT=tahoma,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Yakınlardaki başka birisi ona, onu sürekli sokmaya çalışan akrebi </span></p><p><span style="font-size: 15px">kurtarmaya çalışmaktan vazgeçmesini söyler.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Ama Hintli adam şöyle der: </span></p><p><span style="font-size: 15px">'Sokmak akrebin yaratılışında var.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Benim ahlak,itikat,felsefe ve yaratılışımda ise sevmek var. </span></p><p><span style="font-size: 15px">"Sokmak akrebin yaratışında var diye niye,neden kendi yaratılışımda olan yardım ve sevgiden vazgeceyim?'</span>[/FONT]</p><p> [FONT=tahoma,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Sevmekten vazgeçmeyin. İyiliğinizden vazgeçmeyin. Etrafinızdaki akrepler sizi soksalar da... </span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 252453, member: 1008315"] [b]Sokmak akrebin yaratışında var diye niye,neden kendi yaratılışımda olan yardım ve sevgiden vazgeceyi[/b] [FONT=tahoma,sans-serif][SIZE=4]Hintli fakir bir adam suda bata çıka ilerlemeye çalışan bir akrep görür. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını uzatır ama akrep onu sokar. Hintli fakir tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır ama akrep onu tekrar sokar. [/SIZE][/FONT] [FONT=tahoma,sans-serif][SIZE=4]Yakınlardaki başka birisi ona, onu sürekli sokmaya çalışan akrebi kurtarmaya çalışmaktan vazgeçmesini söyler. Ama Hintli adam şöyle der: 'Sokmak akrebin yaratılışında var. Benim ahlak,itikat,felsefe ve yaratılışımda ise sevmek var. "Sokmak akrebin yaratışında var diye niye,neden kendi yaratılışımda olan yardım ve sevgiden vazgeceyim?'[/SIZE][/FONT] [FONT=tahoma,sans-serif][SIZE=4]Sevmekten vazgeçmeyin. İyiliğinizden vazgeçmeyin. Etrafinızdaki akrepler sizi soksalar da... [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Sokmak akrebin yaratışında var diye niye,neden kendi yaratılışımda olan yardım ve sevgiden vazgeceyi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…