Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
son mektup....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 14605" data-attributes="member: 221"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Yollanmamış mektuplarım vardı şehr-i kalbimde</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Kahrını geceden alan bir sabahla azalan umutlarımı</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">çoğaltan bir yangının şahidiydim!</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Geceydi.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Bir feryâdın kınasını ellerime yaktığım ah-u figânım; mektuplarımdı.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Mektup dediğimse, insana kulaksız duyduran, gözsüz gördürendi.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Küllü bir sırdı…</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Yüzü suyu hürmetine yaratıldığımın hatrına inleyen nağmeler tutturdum her gece.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Derdimi dert ile kavurdum</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Derdimde kavruldum!</span></span></span></span> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Dedim; <em>“Rabbim! Ben sana dua etmekle hiç bedbaht ve mahsûn olmadım!”</em></span></span></span></span> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">İhbârı ertelenen isteğimdi tek müsebbibim.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">İsteğim; Tüm kederlerimi helâk edecek bir muştu!</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Çilem; Taşıyabileceğim kadar!</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Sabahın tekil çoğulluğuna yakındı karanlıklar.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Bir gün mekânın meçhule yakın avuçlarındayken ben,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Yalaz yalaz kıyılarıma düşerken yıldırımlar,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Yükümü taşıyamazken dağlar,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Kıracakken dalımı kahırla esen rüzgârlar,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Kurşun kurşun izini sürdüğüm adresi buldum!</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Yusuf’u görenlerin bıçağındaki sır ne ise,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Mecnun’u çöllere düşüren ne ise,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">İnsanı dünyadan firâr ettiren şey ne ise,</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">İşte onu buldum!</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Rahmet vardı gazabın üstünde</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Ve tüm sözlerin öncesine yazdım adını.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Onu şahit tuttum âhiretime</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Onu şahit tuttum emânetime</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Yolunu yoluma bağladım.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Tüm üşümeklerden sıyrıldım</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Açtım yüreğimi nasibime</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Mektuplarımı yollamaya başladım bir bir adresine.</span></span></span></span> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Eriyiverdi havf ile recâ arasında gidip gelen satırlarımın buzları</span></span></span></span> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Murâdımdı bu!</span></span></span></span> </p><p style="text-align: center"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Lucida Handwriting'"><span style="color: #f45000">Dedi; <em>“Her duâya cevap var!”</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #f45000">alıntı</span></span></em></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 14605, member: 221"] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Yollanmamış mektuplarım vardı şehr-i kalbimde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Kahrını geceden alan bir sabahla azalan umutlarımı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]çoğaltan bir yangının şahidiydim![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Geceydi.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Bir feryâdın kınasını ellerime yaktığım ah-u figânım; mektuplarımdı.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Mektup dediğimse, insana kulaksız duyduran, gözsüz gördürendi.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Küllü bir sırdı…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Yüzü suyu hürmetine yaratıldığımın hatrına inleyen nağmeler tutturdum her gece.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Derdimi dert ile kavurdum[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Derdimde kavruldum![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][FONT=Lucida Handwriting][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Dedim; [I]“Rabbim! Ben sana dua etmekle hiç bedbaht ve mahsûn olmadım!”[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][FONT=Lucida Handwriting][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]İhbârı ertelenen isteğimdi tek müsebbibim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]İsteğim; Tüm kederlerimi helâk edecek bir muştu![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Çilem; Taşıyabileceğim kadar![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Sabahın tekil çoğulluğuna yakındı karanlıklar.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Bir gün mekânın meçhule yakın avuçlarındayken ben,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Yalaz yalaz kıyılarıma düşerken yıldırımlar,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Yükümü taşıyamazken dağlar,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Kıracakken dalımı kahırla esen rüzgârlar,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Kurşun kurşun izini sürdüğüm adresi buldum![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Yusuf’u görenlerin bıçağındaki sır ne ise,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Mecnun’u çöllere düşüren ne ise,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]İnsanı dünyadan firâr ettiren şey ne ise,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]İşte onu buldum![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Rahmet vardı gazabın üstünde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Ve tüm sözlerin öncesine yazdım adını.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Onu şahit tuttum âhiretime[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Onu şahit tuttum emânetime[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Yolunu yoluma bağladım.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Tüm üşümeklerden sıyrıldım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Açtım yüreğimi nasibime[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Mektuplarımı yollamaya başladım bir bir adresine.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Eriyiverdi havf ile recâ arasında gidip gelen satırlarımın buzları[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][FONT=Lucida Handwriting][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Murâdımdı bu![/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][FONT=Lucida Handwriting][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/FONT] [CENTER][CENTER][FONT='Trebuchet MS'][SIZE=4][FONT=Lucida Handwriting][COLOR=#f45000]Dedi; [I]“Her duâya cevap var!”[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT='Trebuchet MS'][I][SIZE=4][COLOR=#f45000]alıntı[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/CENTER][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
son mektup....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…