son sözünüzün ne olmasını isterdiniz

Garib

Talebe
Gelecek nesillere son olarak hangi sözünüzü miras birakmak istersiniz? Iste size bazi seçenekler. Sözleri kaydedilen kisilerin hep ünlü olduklaryna dikkat edin. Siradan insanlarin tarihi daha yazilmadi.

*Chris Hubbock televizyon spikeriydi ve bir canli yayinda sunlari söylemisti:
"Simdi de Kanal 40’in daima en taze ve kanli haberleri verme politikasina uygun olarak, bir intihar girisimini canli sunuyoruz."
Sonra silahini çikarip kendisini vurdu.

*Katil James Rodges kursuna dizilmeden önce son bir isteginin olup olmadigi soruldugunda söyledemisti:
"Eee, evet, kursun geçirmez bir yelek istiyorum."

*Socrates’in son sözleri epey ünlüdür:
"Crito, Asclepius’a bir horoz borcum var; ödemeyi unutmazsin, degil mi?"

*Zaman Makinesi ve Görünmez Adam gibi kurgubilim klasiklerinin yazary H. G. Wells:"Gidin ... Ben iyiyim."

*Emily Dickinson’a göre:"... sis kalkıyor."

*Henry Ward Beecher kölelik karsiti bir din adamiydi. Zamaninin en ünlü hatiplerinden biriydi. Bu fani dünyadan ayrilmadan önce su sözleri söyleyecek vakit buldu:"Simdi sir basliyor."

*Ludwig von Beethoven:"Dostlar, alkislayin! Komedi sona erdi."

*Pablo Picasso:"Bana için"

*Dominique Bouhours Fransiz gramerciydi, ölürken bile gramer dersi vermisti:
"Ölüyorum, ya da ölmekteyim. Ikisi de kullanilabilir."

*John Adams ABD’nin 2. Cumhurbaskaniydi. Son sözleri tamamlanmamis bir cümleydi:"Thomas Jefferson-Hala yas ... "

*Thomas Jefferson ABD’nin 3. Cumhurbaşkanıydı ve Bagimsizlik Deklarasyonunu kaleme alan kisiydi. Son sözü bir soruydu:"Bu dördüncü mü?"

* Goethe:"Biraz daha isik!"

Georges Danton Fransiz Devriminin radikal fakat pragmatik lideriydi. Onun uzlasma arzusu rakip fraksiyonlar tarafindan kabul görmemisti. Ihtilal mahkemesinde yargilanmis ve 5 Nisan 1794'te giyotine gönderilmisti. Celladina söyle demis:"Kellemi insanlara gösterin, o görülmeye deger."
*Amerikali yazar Gertrude Stein 1946 da öldü. Giderayak da su sözü söyledi:
"Cevap nedir? ... (Sessizlik) ... Peki, soru ne o halde?"

peki siz ne söymemek isterdinis?;)

SaYa

Well-known member
o temam abi ala ala her müslüman söylemek ister komik bisiler yas sehadettten önce mesala :)

abisi o anın komiği oluremu ki ya
azrail gelmiş kapıda bekliyo ne dicem azrail kardeş sen az bekle ben bunları bi güldüreyim gider ayak ...arkamdan ağlayacaklar ..................sonra gidelim mi diyeyim :D:D:D