Sonbaharda Sararan Yapraklardan Çiçek Yapma
Z zeyhak_ Well-known member 4 Ağu 2009 #3 nuktepira' Alıntı: hadi sonbahar gelsin ! Genişletmek için tıkla ... dimii gelsin hamdolsun bütün mevsimleri yaşayabiliyoruz ya hepsininde ayrı güzelliği ayrı anısı var...
nuktepira' Alıntı: hadi sonbahar gelsin ! Genişletmek için tıkla ... dimii gelsin hamdolsun bütün mevsimleri yaşayabiliyoruz ya hepsininde ayrı güzelliği ayrı anısı var...
Z Zuhr Talebe 4 Ağu 2009 #4 zeyhak_' Alıntı: dimii gelsin hamdolsun bütün mevsimleri yaşayabiliyoruz ya hepsininde ayrı güzelliği ayrı anısı var... Genişletmek için tıkla ... vallahi öyle .. Elhamdulillah .. yüz binler kere .. bu arada kuşlarınızı da çok sevdim maşallah ne güzel uçuyorlar
zeyhak_' Alıntı: dimii gelsin hamdolsun bütün mevsimleri yaşayabiliyoruz ya hepsininde ayrı güzelliği ayrı anısı var... Genişletmek için tıkla ... vallahi öyle .. Elhamdulillah .. yüz binler kere .. bu arada kuşlarınızı da çok sevdim maşallah ne güzel uçuyorlar
M mihrimah Well-known member 4 Ağu 2009 #5 E Zeyhak artık bana bir hediye yaparsın nuktepira'yla birlikte
Z zeyhak_ Well-known member 4 Ağu 2009 #6 mihrimah' Alıntı: E Zeyhak artık bana bir hediye yaparsın nuktepira'yla birlikte Genişletmek için tıkla ... siz isteyin...ablacım ... böyle şeylerle uğraşmayı çok sewerim ben
mihrimah' Alıntı: E Zeyhak artık bana bir hediye yaparsın nuktepira'yla birlikte Genişletmek için tıkla ... siz isteyin...ablacım ... böyle şeylerle uğraşmayı çok sewerim ben
G GuL-i YaReN Well-known member 4 Ağu 2009 #7 Yapmisken o zaman bolca yapki forumdakilerde isterler dimi dimi