Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sonsuzluk Kervani
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ARİF" data-source="post: 17855" data-attributes="member: 536"><p><span style="font-family: 'Arial'"> <span style="color: #006666"><span style="font-family: 'Arial'"><strong>Sonsuzluk Kervanı</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Sonsuzluk Kervanı, peşinizde ben,</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Üç ayakla seken topal köpeğim! </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Bastığınız yeri taş taş öpeyim; </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Bir kırıntı yeter, kereminizden! </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Sonsuzluk Kervanı, peşinizde ben… </span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Gidiyor, gidiyor, nurdan heykeller… </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Ufuk, önlerinde bayrak kulesi. </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Bu gidenler, Altun Kol Silsilesi; </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Ölçüden,ahenkten daha güzeller. </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Gidiyor, gidiyor, nurdan heykeller </span></p><p></p><p> <span style="font-family: 'Arial'">Sonsuzluk Kervanı, istemem azat! </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Köleniz olmakmış gerçek hürriyet. </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Ölmezi bulmaksa biricik niyet; </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Bastığınız yerde ebedi hasat. </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Sonsuzluk Kervanı, istemem azat. </span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Necip Fazıl- 1952 </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ARİF, post: 17855, member: 536"] [FONT=Arial] [COLOR=#006666][FONT=Arial][B]Sonsuzluk Kervanı[/B][/FONT][/COLOR] [/FONT] [FONT=Arial]Sonsuzluk Kervanı, peşinizde ben,[/FONT] [FONT=Arial]Üç ayakla seken topal köpeğim! [/FONT] [FONT=Arial]Bastığınız yeri taş taş öpeyim; [/FONT] [FONT=Arial]Bir kırıntı yeter, kereminizden! [/FONT] [FONT=Arial]Sonsuzluk Kervanı, peşinizde ben… [/FONT] [FONT=Arial]Gidiyor, gidiyor, nurdan heykeller… [/FONT] [FONT=Arial]Ufuk, önlerinde bayrak kulesi. [/FONT] [FONT=Arial]Bu gidenler, Altun Kol Silsilesi; [/FONT] [FONT=Arial]Ölçüden,ahenkten daha güzeller. [/FONT] [FONT=Arial]Gidiyor, gidiyor, nurdan heykeller [/FONT] [FONT=Arial]Sonsuzluk Kervanı, istemem azat! [/FONT] [FONT=Arial]Köleniz olmakmış gerçek hürriyet. [/FONT] [FONT=Arial]Ölmezi bulmaksa biricik niyet; [/FONT] [FONT=Arial]Bastığınız yerde ebedi hasat. [/FONT] [FONT=Arial]Sonsuzluk Kervanı, istemem azat. [/FONT] [FONT=Arial]Necip Fazıl- 1952 [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sonsuzluk Kervani
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…