Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Soramıyorum evet, bu dramdan korkuyorum!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 226868" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kardar saklı kaldığımın farkındayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hissiyatın solgunlaştığı bir hazanın kıyısındayım, neden kayıplardayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne zaman nazar etsem, gözlerinden sudur eden manayı öğrensem çaresiz dalarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Geçen ve kaybolan yılların ne kadar farkındatım, yoksa öğrenilemeyen bir lisanmıyım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ben“Oku” diyorum, hiç yaklaşmıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Merak ilmin beşiğidir gayret et diyorum, o vakitler denense susuyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden farkı fark etmek için uğraşmıyorsun, durağanlaşıyorsun diyorum, ağlıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nisa azmedip hukukunu bilmezse, aynı minval üzre nefesdini tüketirse kayıptır biliyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">“[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sadece bir ana olmak yetmiyor” diyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Solgun bir hal içinde ve boşluğun her vecdinde boynunu büküyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne yapayım “ihmal edildik, yetiştirilemedik “derken, bir burukluğu resmediyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>An ve zaman senin içindir, mazileşen idrak değildir, kayıp olanları öğrenmeli bilmiyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dinlediğim müzikleri tenkit ediyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne zaman bir diziyi izlesem, sessizliğin kadrinde gücenip yargılıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Suskun duvarları içinde yaşatıyorsun, neden anlamak ve fark etmek için yaşamıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne zaman aşk ve sevdadan söz açılsa içine çekiliyorsun, evet ben hayli yabancıyım diyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbinde bir güvensizlik sadır olmuş</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Artık dile gelen ne varsa, o an yargılanman için kürsüde bekleyen bir sanıkmış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Vicdan ve idrak kimin içinde arlaşan sadıkmış, ruhun yetisi emaneti ise kimse sevdalaşmış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Anladım ki artık, akletmek ve arifliğin rahlesinde nefeslenmek bahtım içinde bir imtihanmış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 226868, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kardar saklı kaldığımın farkındayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hissiyatın solgunlaştığı bir hazanın kıyısındayım, neden kayıplardayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne zaman nazar etsem, gözlerinden sudur eden manayı öğrensem çaresiz dalarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Geçen ve kaybolan yılların ne kadar farkındatım, yoksa öğrenilemeyen bir lisanmıyım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ben“Oku” diyorum, hiç yaklaşmıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Merak ilmin beşiğidir gayret et diyorum, o vakitler denense susuyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden farkı fark etmek için uğraşmıyorsun, durağanlaşıyorsun diyorum, ağlıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nisa azmedip hukukunu bilmezse, aynı minval üzre nefesdini tüketirse kayıptır biliyorsun[/I][/SIZE][/FONT] “[FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sadece bir ana olmak yetmiyor” diyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Solgun bir hal içinde ve boşluğun her vecdinde boynunu büküyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne yapayım “ihmal edildik, yetiştirilemedik “derken, bir burukluğu resmediyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]An ve zaman senin içindir, mazileşen idrak değildir, kayıp olanları öğrenmeli bilmiyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dinlediğim müzikleri tenkit ediyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne zaman bir diziyi izlesem, sessizliğin kadrinde gücenip yargılıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Suskun duvarları içinde yaşatıyorsun, neden anlamak ve fark etmek için yaşamıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne zaman aşk ve sevdadan söz açılsa içine çekiliyorsun, evet ben hayli yabancıyım diyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbinde bir güvensizlik sadır olmuş[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Artık dile gelen ne varsa, o an yargılanman için kürsüde bekleyen bir sanıkmış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Vicdan ve idrak kimin içinde arlaşan sadıkmış, ruhun yetisi emaneti ise kimse sevdalaşmış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Anladım ki artık, akletmek ve arifliğin rahlesinde nefeslenmek bahtım içinde bir imtihanmış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Soramıyorum evet, bu dramdan korkuyorum!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…