Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
Sorma Bana "Hangi Aşk" Diye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ilimehli" data-source="post: 174176" data-attributes="member: 1001050"><p><strong>Cevap: Sorma bana hangi aşk diye!</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">Hakkin aski ile yanip tutusmayi,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">hakiki dergaha gidip teslim olabilmeyi,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">nefsimiz ile degil,ondan arinarak,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">seytandan uzek vesveselerine kulak asmayarak,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">baglanmayi nasip eyle Allahim,nasip eyle Allahim!...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">Guzel paylasiminiz icin tesekkurler.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">Hak Teala dunya ve ahirette razi olsun...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: magenta">Sevgi ve Dua ile...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilimehli, post: 174176, member: 1001050"] [b]Cevap: Sorma bana hangi aşk diye![/b] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]Hakkin aski ile yanip tutusmayi,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]hakiki dergaha gidip teslim olabilmeyi,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]nefsimiz ile degil,ondan arinarak,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]seytandan uzek vesveselerine kulak asmayarak,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]baglanmayi nasip eyle Allahim,nasip eyle Allahim!...[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]Guzel paylasiminiz icin tesekkurler.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]Hak Teala dunya ve ahirette razi olsun...[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=magenta]Sevgi ve Dua ile...[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
Sorma Bana "Hangi Aşk" Diye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…