Sorumu Bil Al benden hediye

bilgehan

New member
gençlik rehberi hakkında açılan dava için Üstad geçlik rehberinde olan hangi dersten dolayı açıldığını ifade ediyor... gençlik rehberinde geçen o dersi bilen kardeşime benden güzel bir hediye... süre başladı kardeşler

Sergerdan

Well-known member
Ynt: SOrumu Bil Al benden hediye

bilgehan ' Alıntı:
gençlik rehberi hakkında açılan dava için Üstad geçlik rehberinde olan hangi dersten dolayı açıldığını ifade ediyor... gençlik rehberinde geçen o dersi bilen kardeşime benden güzel bir hediye... süre başladı kardeşler
Eskişehir mahkemesinde tesettur risalesindeki bazı cümlelere binaen bir de kızların ve annenin mirastaki payı gibi yeni medeni kanuna ters düşen ifadelerden dolayı az bir hapis verilmişti.Acaba cevep bu mu?

Degilse telefon hakkımı kullanmak istiyorum? :)

bilgehan

New member
Ynt: SOrumu Bil Al benden hediye

Sergerdan ' Alıntı:
Eskişehir mahkemesinde tesettur risalesindeki bazı cümlelere binaen bir de kızların ve annenin mirastaki payı gibi yeni medeni kanuna ters düşen ifadelerden dolayı az bir hapis verilmişti.Acaba cevep bu mu?

Degilse telefon hakkımı kullanmak istiyorum? :)

malesef bu değil cevap..... joker hakkınız bitmiştir:)

memluk

Hatim Sorumlusu
Cevap: SOrumu Bil Al benden hediye

bu sorunun cevabını ben vermek isterdim ama hediye için değil okuduğumu anlamışım demek için o yüzden tekrar tekrar okuycam vesile olduğunuz için tşekkürler

Elif_Gibi

Well-known member
üstadın gençlere ve özellikle kadınlara ettiği tavsiyeleri dini siyasete alet etmek ve devleti dini esaslara uydurmak maksatlı buldujkları için bu davanın açıldığını ve sonunda üstadın beraat ettiğini biliyorum bilmemki doğrumu biliyorum :)

bilgehan

New member
üstadın gençlere ve özellikle kadınlara ettiği tavsiyeleri dini siyasete alet etmek ve devleti dini esaslara uydurmak maksatlı buldujkları için bu davanın açıldığını ve sonunda üstadın beraat ettiğini biliyorum bilmemki doğrumu biliyorum :)

kardeş malesef diyorum cevap bu değil

hadi kardeşler soruyu bilin alın hediyeyi