Normal
BENDE ONU AÇIKLADIM HÜSEYNİ KARDEŞİM...harp kardeşe herhangi bir seviyesiz yazı göndermedim onun sözlerine rağmen...bir konuda konuşmak üzere adresini istedim...müekked kardeşe de yanlış olan herhangi bir şey demedim...bunlara rağmen bu kadar uzatmanız adaletin ihlal edildiğinin göstergesidir...açıkçası sizlere hiç yakıştırmadım...saklanılacak birşeyim yok işte buyrun yazdım eminim ki profilimi kapama sebeleri olarak bunları gördünüz alnım açık ve açıklamalarım da bunlar işte...daha ayrıntı isterseniz hazırım... bu arada değerli talha kardeşim üç link geldi üçünüde tıkladım ama malasef geçersiz url diyor her defasında...
BENDE ONU AÇIKLADIM HÜSEYNİ KARDEŞİM...harp kardeşe herhangi bir seviyesiz yazı göndermedim onun sözlerine rağmen...bir konuda konuşmak üzere adresini istedim...müekked kardeşe de yanlış olan herhangi bir şey demedim...bunlara rağmen bu kadar uzatmanız adaletin ihlal edildiğinin göstergesidir...açıkçası sizlere hiç yakıştırmadım...saklanılacak birşeyim yok işte buyrun yazdım eminim ki profilimi kapama sebeleri olarak bunları gördünüz alnım açık ve açıklamalarım da bunlar işte...daha ayrıntı isterseniz hazırım...
bu arada değerli talha kardeşim üç link geldi üçünüde tıkladım ama malasef geçersiz url diyor her defasında...