Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Sözün geri vitesi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 2551" data-attributes="member: 12"><p><em><span style="color: black"><em>Hadi bakalım, gülmeye hazır mısınız?</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>.....</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Rivayet odur ki;</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Saatlerin geri alınacağını duyan Dursun, evdeki bütün saatleri toplayıp, Saatçi Temel’in dükkanına gitmiş...</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>-Ula Temal, biliy misun, saatler geri alinacakmuş!.. </em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Onun içun, ben da bütün saatleri toplayup getirdum sana. Çünkü hepsinu sendan almiştum, demiş!..</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em></em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>-Saatlerin geri alinacağunu ben da biliyrum, demiş Temel.</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Lakin “bir saat geri alinacakmuş” bunu da biliyrum...</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>.....</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Sonra da, kendisini kandırmaya çalıştığını düşündüğü Dursun’un getirdiği saatlerin içinden “sadece bir tanesini” seçip geri almış ve diğerlerini bırakmış...</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em></em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Bunu niye mi anlattım?</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Sözün geri vitesi olmadığını hatırlamak ve hatırlatmak için anlattım...</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Çünkü söylenmiş sözü geri almak;</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Temel’in saati geri almasına benziyor; sakil, yamuk, acayip!..</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em></em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Derler ya hani;</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Söylenmiş söz, atılmış oka benziyor...</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Yayı kırsan da ok, dilini kessen de söz geri gelmiyor!..</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em></em></span></em></p><p><em><span style="color: black"><em>Muammer Erkul</em></span></em></p><p><em><span style="color: black"></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 2551, member: 12"] [I][COLOR=black][I]Hadi bakalım, gülmeye hazır mısınız? ..... Rivayet odur ki; Saatlerin geri alınacağını duyan Dursun, evdeki bütün saatleri toplayıp, Saatçi Temel’in dükkanına gitmiş... -Ula Temal, biliy misun, saatler geri alinacakmuş!.. Onun içun, ben da bütün saatleri toplayup getirdum sana. Çünkü hepsinu sendan almiştum, demiş!.. -Saatlerin geri alinacağunu ben da biliyrum, demiş Temel. Lakin “bir saat geri alinacakmuş” bunu da biliyrum... ..... Sonra da, kendisini kandırmaya çalıştığını düşündüğü Dursun’un getirdiği saatlerin içinden “sadece bir tanesini” seçip geri almış ve diğerlerini bırakmış... Bunu niye mi anlattım? Sözün geri vitesi olmadığını hatırlamak ve hatırlatmak için anlattım... Çünkü söylenmiş sözü geri almak; Temel’in saati geri almasına benziyor; sakil, yamuk, acayip!.. Derler ya hani; Söylenmiş söz, atılmış oka benziyor... Yayı kırsan da ok, dilini kessen de söz geri gelmiyor!.. Muammer Erkul[/I] [/COLOR][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Sözün geri vitesi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…