Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
şu anda ne dinliyorsunuz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 142328" data-attributes="member: 5"><p><strong>Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ali KINIK.... bildiğin gibi değil... </span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">"eskiden bir adım vardı</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">ümidim feryadım vardı</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">şimdi ben o ben değilim</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">yolumu bilmiyorum</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">ölmüyor gülmüyorum</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bu hayat yordu beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">dallarım devriliyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">gençliğim savruluyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bir ayaz vurdu beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">güllerim devriliyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">gençliğim savruluyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bir ayaz vurdu beni </span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bildiğin gibi değil</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">eskiden mevsim seçerdim</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">solardım çiçek açardım</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">şimdi ben o ben değilim</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bir nefes bir ahım var</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bilmem ne günahım var</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">vedalar sardı beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">dallarım devriliyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">gençliğim savruluyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bir ayaz vurdu beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">güllerim devriliyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">gençliğim savruluyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">vedalar yordu beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">'şehrin en karanlık yerinde duruyorum, haydi durma</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">hiç ümidim kalmadı, tutunacak bir dalım</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">başımı yere eğme benim, mazlum yerine koyma</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">allı pullu düşlerim vardı oysa</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bir hayat böyle tersine dönmez, bir yiğit böyle harcanmaz</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">dağlara taşlara bağırasım geliyor</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">içim yanıyor içim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bu bir hikayenin bitişi midir?</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bu kanlı bir veda mıdır?</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bu son savaşçının yediği kurşun,</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bu son kalenin de düşüşü müdür?</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">dalgaların çekilişi, bayrakların yıkılışı,</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bu, şarkıların susuşu mudur?</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">ömrüm kanıyor ömrüm</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">bildiğin gibi değil...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">ben bu hayata asiydim,</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">böyle değildim</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bir yıldız kaydı ömrümden, ben dilemedim</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">işte, herşeye sırtımı dönüp koşuyorum</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">sarı güller kahrolsun,</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">ıslak gözler, beyaz mendil kahrolsun</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple"><span style="font-size: 12px">kahrolsun bu kaldırım, bu nezaket, mutluluk dilekleri</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple"><span style="font-size: 12px">canım yanıyor canım,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple"><span style="font-size: 12px">bildiğin gibi değil...'</span></span> "</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 142328, member: 5"] [b]Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???[/b] [FONT=Century Gothic]Ali KINIK.... bildiğin gibi değil... [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]"eskiden bir adım vardı ümidim feryadım vardı şimdi ben o ben değilim yolumu bilmiyorum ölmüyor gülmüyorum [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]bu hayat yordu beni bildiğin gibi değil[/COLOR] dallarım devriliyor gençliğim savruluyor [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil[/COLOR] güllerim devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil eskiden mevsim seçerdim solardım çiçek açardım şimdi ben o ben değilim bir nefes bir ahım var bilmem ne günahım var [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]vedalar sardı beni bildiğin gibi değil[/COLOR] dallarım devriliyor gençliğim savruluyor [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil[/COLOR] güllerim devriliyor gençliğim savruluyor [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]vedalar yordu beni bildiğin gibi değil[/COLOR] 'şehrin en karanlık yerinde duruyorum, haydi durma hiç ümidim kalmadı, tutunacak bir dalım başımı yere eğme benim, mazlum yerine koyma allı pullu düşlerim vardı oysa bir hayat böyle tersine dönmez, bir yiğit böyle harcanmaz dağlara taşlara bağırasım geliyor [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]içim yanıyor içim bildiğin gibi değil...[/COLOR] bu bir hikayenin bitişi midir? bu kanlı bir veda mıdır? bu son savaşçının yediği kurşun, bu son kalenin de düşüşü müdür? dalgaların çekilişi, bayrakların yıkılışı, bu, şarkıların susuşu mudur? [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]ömrüm kanıyor ömrüm bildiğin gibi değil...[/COLOR] ben bu hayata asiydim, böyle değildim bir yıldız kaydı ömrümden, ben dilemedim işte, herşeye sırtımı dönüp koşuyorum sarı güller kahrolsun, ıslak gözler, beyaz mendil kahrolsun [/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=purple][SIZE=3]kahrolsun bu kaldırım, bu nezaket, mutluluk dilekleri canım yanıyor canım, bildiğin gibi değil...'[/SIZE][/COLOR] "[/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
şu anda ne dinliyorsunuz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…