Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
şu anda ne dinliyorsunuz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 147175" data-attributes="member: 157"><p><strong>Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Hayalimde ki Resim...Kıraç...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>O Anda Anladım Olmuyor Sensiz ,</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Buda ilk Günü ağladım Sessiz...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Alışmak Çok Zor Sensizliğe,İmkansız</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Her Yerinde Sen Varsın Bu Evin !!</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Duyuyorum ''Pişmanım '' Dİyor Sesin</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Acılar Benim artık,acılar..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Görecekmiş Gibi Seni Gözlerim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Tutacakmış Gibi Seni ellerim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Ama Yoksun sen.... </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Sen Benim Nefesim ,</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Hayalimdeki Resim..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Aşkı Anlatan Sesimsin..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Hiç Batmayan Güneşim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Bitmeyen Hasretim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Hayatttaki Tek Eşim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Ve Bir Şarkı ;</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Usulca dökülen dudaklarımdan...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Böylemi Başlamıstık Senıinle , böylemi Bıtecekti ?</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Herseyimi Verdiğim o Sevgilim ;</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Bırakıp Gıdecekti..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Çıkıverecekmişsin Gibisin Çerceveden..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Usul usul Yaklaşıp yanıma </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Sarılıverecekmişsin O anda Boynuma....</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 147175, member: 157"] [b]Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???[/b] [FONT=Georgia][I]Hayalimde ki Resim...Kıraç... O Anda Anladım Olmuyor Sensiz , Buda ilk Günü ağladım Sessiz... Alışmak Çok Zor Sensizliğe,İmkansız Her Yerinde Sen Varsın Bu Evin !! Duyuyorum ''Pişmanım '' Dİyor Sesin Acılar Benim artık,acılar.. Görecekmiş Gibi Seni Gözlerim Tutacakmış Gibi Seni ellerim Ama Yoksun sen.... Sen Benim Nefesim , Hayalimdeki Resim.. Aşkı Anlatan Sesimsin.. Hiç Batmayan Güneşim Bitmeyen Hasretim Hayatttaki Tek Eşim Ve Bir Şarkı ; Usulca dökülen dudaklarımdan... Böylemi Başlamıstık Senıinle , böylemi Bıtecekti ? Herseyimi Verdiğim o Sevgilim ; Bırakıp Gıdecekti.. Çıkıverecekmişsin Gibisin Çerceveden.. Usul usul Yaklaşıp yanıma Sarılıverecekmişsin O anda Boynuma....[/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
şu anda ne dinliyorsunuz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…