Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
şu anda ne dinliyorsunuz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 161029" data-attributes="member: 157"><p><strong>Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Zara...Gerçek Aşk..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Gerçek aşk ibadet halidir..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>korur tüm kötülükler...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sen benim tek duamsın</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yarım kalsın sensiz gelecek günler</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>varsın bensiz yaşansın...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>elçi bir gözse</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>mührün kalbimde</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>zaman beni bekletse</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>dünya durdukça inan seninim ben</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ister ağlat istersen gelme</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sözüm söz ellerin kalbimde...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sevenlerin adı gider de</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>aşkları kalırmış ama ;</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yalnızlığa mahkumlar ağlamasın</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bu şarkıyla aşıklar , birbirini tanısın.....</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 161029, member: 157"] [b]Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???[/b] [FONT=Georgia][I]Zara...Gerçek Aşk.. Gerçek aşk ibadet halidir.. korur tüm kötülükler... sen benim tek duamsın yarım kalsın sensiz gelecek günler varsın bensiz yaşansın... elçi bir gözse mührün kalbimde zaman beni bekletse dünya durdukça inan seninim ben ister ağlat istersen gelme sözüm söz ellerin kalbimde... sevenlerin adı gider de aşkları kalırmış ama ; yalnızlığa mahkumlar ağlamasın bu şarkıyla aşıklar , birbirini tanısın..... [/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
şu anda ne dinliyorsunuz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…